Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyusz, akkor mondok neked valamit. Soha, semmilyen körülmények között nem megyek "lapon". Nem vagyok Mecsekbe járó kanyarvadász. Abszolút nyugis túrázó vagyok. A RA2 első gumija elfogyott tükörre mindkét oldala úgy, hogy a közepén még 3-4 mm minta volt! A gumis is csak nézett, hogy ilyen hamar elfogyott. Gumicsere után egy órát tököltek motorommal, beállítottak mindent úgy hogy a motor nem állt sztenderen, majd kérték hogy üljek rá, úgy is mérték, állították az első és a hátsó telót. Elmondásuk szerint nem én voltam az első aki így járt a RA2-vel. Ebből semmi másra ne tudok következtetni, minthogy túl puha az oldala.
Ma megcsináltunk egy kisebb szervízt a vason! Olajcsere /MOL 10W50-es/+szűrő,kuplung-fék folyadék csere,gumi csere elöl-hátul/ Michellin PR 2CT. Hátulról levett Dunlop Roadsmart 24 e km,de még ment volna jó indulattal úgy 2-3 ezret! Úgy voltam vele,hogy nem várom meg a végét!
A lánckerekem teljesen tuti állapotban van elöl hátul,és a láncban is van már 34e km,de semmi nem látszódik rajta! Egy picit,szó szerint kellett spanolni rajta!
Pirelli Diablo Strada, vagy sima Diablo?
Mennyit megy el?
ja, és ha beírod a két gumi nevét a googleba, rengeteg összehasonlítós találat lesz német és angol nyelven jellemzően
Remélem tudsz angolul... mert nem vagy egyedül a dilemmáddal, de szerencsére mások már próbálták mindkettőt, és le is írták a tapasztalataikat

PR2 vs. Angel STű

De van itt magyar tapasztalat is
túragumi teszt
Sima diablo?
Az oldala akkor fogy el előbb, ha folyton lapon vagy.
Az angellel nincs tapasztalatom, meg pirellivel egyáltalán, kicsit drágább csak a pr2 nél.
Hogy kicsit még összébb zavarjalak, Pirelli Diablo H (210v max)45e-ért párban?
majd egyszer elmennék veletek arrafelé...
Pirelli.
Gumikérdésben mindenkinek köszönöm a segítségét.
Kaptam még egy tippet, azt mondták, hogy az új Pirelli Angel ST is nagyon jó gumi.
Szerintetek melyik legyen PR2 vagy Pirelli Angel?
A PR2-ről azt hallottam, hogy az oldala hamarabb elfogy mint a közepe, így kevesebbet lehet vele futni, mint a Pirellivel.
Teljes döntésképtelenség.
Egyébként valóságos paradicsom arrafelé motorozni! A benya 80 forintal olcsóbb,az utak kiválóak! A rendőrök meg valósággal imádják a motorosokat! Még integetnek,hogy húzzad neki,hadd hallják a motor hangját! Egyszóval öröm olyan országban motorozni,ahol nem közellenség vagy!
szotyi1!

Sajnos nem! Nagyon profi csapat volt! Minden túlzás nélkül mondom,hogy kegyetlen jól motoroztak mindnyájan! Páran pájáznak közülük,szóval esélyem nem lett volna! Na meg túrázni mentem,nem döngetni!
Romániába...Például tavaly adták átt a forgalomnak Szatmártól Nagyváradig az újraaszfaltozott útszakaszt. Egy vasúti felüljárót ugyan még csinálnak viszont az út az pazar. Ez több mint 130 kilométer és egy év alatt új útburkolatott csináltak. Mezőberény és Békéscsaba közt 25 kilométeres szakaszon szenvednek már egy éve és még mindig nincs készen...Szégyen.
Mármint hol?
Vagy a szomszéd nője...
A szomszéd hulla mindig zöldebb.
És a fű is zöldebb.
Zöldi...olyan minőségi utak és festői tájak vannak kint, hogy nem szabad kihagyni...
Hát, ha van 2 óránál több időm menni, én is mindig a a felvidéken találom magam :D
Egy méternek meg kell lennie a járdán.................és el ne lopják.
Halihó.
Egy nagyon ciki kérdésem lenne :
Én egy kisvárosban lakom, ahogy ingyenes a parkolás.
Ha elgurulok egy nagyobb városba, akkor parkolójegyet gondolom nem kell vennem ott se, de parkolhatok a járdán is, ha elég széles, és nem zavarom a gyalogos forgalmat ?
Hogy működik ez, a rendőr mikor/hol szól érte ?
Messze? Ázsia van messze...Kolozsvár itt van a szomszédba Magyarba már nem motorozom, csak ha nagyon muszáj...Még sosem sikerült itthon egy jót motoroznom sajnos.
Hát még a nordkapp.
Na az sem rossz, csak nekem kicsit messze van!
Jó a Sárkány de én inkább szerpentinezek egy jót irány Kolozsvár....