A következő szettem pirelli Rosso II lesz az biztos.
Az előző rosso generáció tapadt mint atom és gyorsan melegedett frankón lehetett dönteni..Viszont 6-7e alatt kopott el elöl.
A II-es már 2 komponensű ha bir 10-12e-ret már jól vagyok.
A gumi egy érdekes kérdés mindenkinek más lesz a véleménye.A felsoroltak közül én a pr2-t venném.Nekem Metzeler z6 van fenn az eredeti Dunlop hátúl 6000 km-t sem bírt.Most mit vennék lövésem sincs egy haver a Fazerére vett Conti Road Attackot elől rázta a motort gyári hibás volt ki is cserélték:Mások esküsznek erre a gumira.Nem tudom mi a helyzet a Pirellivel nem igen veszik ezt a gumát.Azért Barumot és Pneumatot nem vennék!
Szevasztok Banditák!Olvasom a hozzászolásokat sv ügyben.Nekem álmatlan éjszakáim voltak mit vegyek.Sv1000-es,GSX1,4 vagy Honda CB1,3.A Hondát nem értem fel az Sv-ről lebeszéltek/sokat fogyaszt,az S változat a sportosság miatt nem alkalmas a túrázásra/Akkor megjelent az új vizes Bandit és ezt választottam nem bántam meg bár múltkor mentem egy 1000-es V-Stormmal hát mit mondjak nem rossz gép.Tól minta barom!Egyébként készülök az Erdélyi túrára vettem én is tükörszárhosszabitót majd felteszem a képet róla mi a véleményetek?Az erő legyen veletek!
Sziasztok!
Motorgumi vásárlás előtt állok, sajnos az első és a hátsó gumi is cserés. Három gumit néztem ki, szerintetek melyik lenne a legjobb választás, ha az elsődleges szempont a tartósság? (Persze fontos a tapadás is, de mivel kezdő vagyok még nem döntögetek durván.)
A 600-as banditra az alábbi gumik közül melyik a legjobb szerintetek?
1. Michelin PR2
2. Dunlop Roadsmart II.
3. Bridgestone BT23.
A 2. és a 3. kb egy árban lenne, a michelin 5e-el olcsóbb.
Esetleg, ha van jobb ötletetek, azt is örömmel venném.
Előre is köszi a segítséget.
Pont szerelő az aki elég fura szokik lenni.
Ugyanis nála fordul elő a problémás darab a legtöbb.
Gyakorlatilag egy pár ezres darabszámból az a 10-15 példány kering náluk amit mondjuk széthajtottak,szétgányoltak.
És azzal szív.
Ez az egyik a másik a hallomások.Apukám tesójának a munkatársának a fia ismerősének a nagyannya öccse unokájának volt ilyenje.
Ami kiderül hogy talán szelephézagja rossz volt és csattogott de mire odaér a töténet az emberhez kilógó hajtókarok lesznek belőle.
Ha egy szerelő, aki ilyen motorokat szervizel, (és nem csak otthon a garázsban,hanem egy hivatalos márkaszervízben) azt mondja, ne vegyem meg, mert egy rakás szar, az nem egy érzés, hanem csak hallgatok rá, és nem vettem meg.Gondolom te jól kifogtad, örülj neki!
De nem akartalak megbántani, hogy csúnyát mondtam az ezres SV-ről.
Nem, én a 2003-2005 1000SV-re gondolok, én ezekről hallottam, és láttam is hogy bekrepáltak, mondjuk az egyik haver az nem kímélte a gépet, elég sokat ment csak a hátsó keréken A 650 SV-ről még semmi rosszat nem hallottam, pedig az is szaladgál pár darab a városban.
Valamit félreérthettél....a régi sv650-nek volt ilyen gondja, de az újaknak nem, persze mindent meg lehet ölni olaj nélkül és állandó keróval....a váltó hajlamos sírásra 3.-ban, de azok is akkor ha pályázgatnak vele....más általános nem nagyon van sőt ezek sem általánosak....
Persze ezzel én egyet értek, csak olyat hallottam hogy az SV-nek ez a betegsége, úgy mint az 1.2 banditnak a váltó, és ezt bizonyították is a környékemről 4-ből 3-man. Amúgy nekem is nagy kedvencem volt az SV de azért nem azt vettem mert én a kényelemre mentem. Haverét próbáltam és nem csalódtam benne, de a banditot kényelmesebnek találtam.
Több haverom ladáján kijött a hajtókar a blokkon, és sokkal több ismerősömén nem. Van egy ismerősöm akinek az 1250-es Banditjába 2E km van és folyton forralta a vizet, meg kiköpte 5 perc járás után. Mindig vannak kirívó esetek...
Több haveromnak is volt sv 1000 és mindegyik főtengelyesre vágta 10-15ezer kilométer közt, egy haverom motorja bírja csak de az meg úgy közlekedik vele mint nagyapám a Jawa 350-el
Azt nem tudom mondani, hogy egy tájékozott ember vagy... Azért nem gyártják mert nem bírták teljesíteni a kötelező környezetvédelmi előírásokat. Az meg, hogy mások érzései miatt nem próbálsz ki egy motort az a Te bajod :) Érne nem kis meglepetés. De kinek a pap, kinek a lánya
Nekem azt mondták, az ezres SV-k meg sem közelítik a 650-ket, mármint megbízhatóság ügyileg.
Van egy barátom a Bajai Suzukinál, azt mondja, állnadó váltópróblémák vannak, és a kompresszióvesztés néhány tízezer km után kibaszott nagy, nemhiába álltak le a gyártásukkal is.
Nem volt még, de én ezek miatt nem ezt vettem.
a 650-ek viszont szenzációsan jók! állítólag
Az előző rosso generáció tapadt mint atom és gyorsan melegedett frankón lehetett dönteni..Viszont 6-7e alatt kopott el elöl.
A II-es már 2 komponensű ha bir 10-12e-ret már jól vagyok.
Motorgumi vásárlás előtt állok, sajnos az első és a hátsó gumi is cserés. Három gumit néztem ki, szerintetek melyik lenne a legjobb választás, ha az elsődleges szempont a tartósság? (Persze fontos a tapadás is, de mivel kezdő vagyok még nem döntögetek durván.)
A 600-as banditra az alábbi gumik közül melyik a legjobb szerintetek?
1. Michelin PR2
2. Dunlop Roadsmart II.
3. Bridgestone BT23.
A 2. és a 3. kb egy árban lenne, a michelin 5e-el olcsóbb.
Esetleg, ha van jobb ötletetek, azt is örömmel venném.
Előre is köszi a segítséget.
Ugyanis nála fordul elő a problémás darab a legtöbb.
Gyakorlatilag egy pár ezres darabszámból az a 10-15 példány kering náluk amit mondjuk széthajtottak,szétgányoltak.
És azzal szív.
Ez az egyik a másik a hallomások.Apukám tesójának a munkatársának a fia ismerősének a nagyannya öccse unokájának volt ilyenje.
Ami kiderül hogy talán szelephézagja rossz volt és csattogott de mire odaér a töténet az emberhez kilógó hajtókarok lesznek belőle.
Talán összekeverték a TL 1000-el.
De nem akartalak megbántani, hogy csúnyát mondtam az ezres SV-ről.
Van egy barátom a Bajai Suzukinál, azt mondja, állnadó váltópróblémák vannak, és a kompresszióvesztés néhány tízezer km után kibaszott nagy, nemhiába álltak le a gyártásukkal is.
Nem volt még, de én ezek miatt nem ezt vettem.
a 650-ek viszont szenzációsan jók! állítólag
nekem ez a második Xx-em (2007) a kettő közt volt busa és fazer is..
Véletlenül nem Dunakeszin robogtatok? :-)
Tegnap pont ilyen kombót láttam!
http://www.campingsteiner.com/...