Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal nem indulnék el.
Nekem összesen 9e-ret bírt. Pár százast még tudnék talán menni vele, de már necces.
Nekem a pilot powerben elöl, 10500 km.-er van. De már 10.000-nél elérte a kopásjelzőt.
Huhh a power pure 2ct-t 3 milivel vettem most talán 2 nél tart hátul 1700 KM alatt.
Köszi!
Bár azt mondják, hogy "seggnek szájnak nincs neme."
Elöl azé nem biztos.
PP-n max 4 milli, de van ahol kevesebb.
pilot power,kopásjelzőig 1mm-er,azt hiszem kevés lesz 4000km-re
Eddig nem volt gond, mindig kiszúrtuk a sünöket. Tavaly kaptam ajándékba egy blokkolót, de végül a kocsira raktam fel. Az már megmentett egy párszor. Akartam tenni a motorra is, de most azt rebesgetik, hogy beakarják tiltani. A cimbi mondta, aki utolsónak jött, hogy Ő látta, de Ők is beszopták, mert olyan 160-170 között jöttek. Hétfőn nyilván megyek vastag láncot venni, ami takarja a rendszámot.
A PR2 asszem 7 mili de olyan 5 mind megvan.
hát ugy általában,vagy márka függő
Melyiken?
+ vazelin

más:első gumin mennyi a minta mélység új állapotában?
Legalább figyelnél.

Vagy leszednéd a rendszámot,esetleg rálógatnál valamit,vagy átfestenéd.
Hmmmmmm. Nem egy olcsó sport ez a motorozás.
3 kilo és egy golyó.
Én ma 127 km-re tankoltam 9,4 litert (7,4 liter/100km.).
Hát nem keveselltem. De ezentúl lehet, hogy jobban fog fogyasztani, mert Dunaszekcső és Furkótelep között egy balosban olyan 200 körül feszegettem. Állítólag a kukoricásban ott állt a trafipax, ami a Furkótelep felől jövőket mérte. Hát ha az ott állt, akkor szép kis csekket fog kapni az asszony.
90 helyett 200-al, azt hogyé mérik?
Egyetértek!
Ja, jobb ilyenkor egyből menni vele, vagy ha arrébviszed, akkor ismét középállványra tenni. (vagy nem "megpúpozni")
Egyetértek, az ukrán benzin érezhetően jobb, mint az itthoni.
Egyes kutakon van egy púp kiépítve, hogy ferdén oda lehessen állni, és több férjen a kocsi tankjába.
Nekem is sikerül 50+ litert az Astrába.
Én is jártam így párszor.
Most ugye hülyéskedsz?
Természetesen közép állványon tudtam többet tölteni bele!
Középsztenderen. Nekem előfordult, hogy telinyomtam annyira, hogy utána arréb toltam, oldalra állítottam, és folyt ki alul a túlfolyón.
Látom ráharaptatok a témára .

Már csak erre várnék választ:
Hogy fér bele több benzin, oldalra támasztva vagy középsztenderen ?
Lehet, hogy közelebb kéne költöznöm....bár egyenlőre inkább a nyugati határszélen gondolkozunk...