Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hálás köszönet érte,zöldi!
Már csak az alsó kellene,és meg van minden alkatrész
Szia,
sajnos még ebay-en se találok,csak felsőt találtam.
A gyári ára az 150e!
Az sok!
Már intézzük az ebayt :D
ebay vagy gyári, sajna....olyan sűrűn még ne törték az 1250-est....sztem sincs bontóban
Szia!

Igen, egyezik, a K6-os átmeneti 1200-es bandité ugyanaz a villahíd, mint a vizesé, kinéztem a gyári cikkszámokat. Ezzel sokkal kijjebb nem vagy a vízből, alig van olyan motor....
Ha már gyerkőcökről volt szó nekem is van két fiam...És imádják a benzingőzt!
köszi:D
Kattitns rá.. az egy link
oké köszi de hogyan érem el neki-t?
Neki elvileg lesz bontásra kis banditja. Bár azt elfelejtettem hogy 250-es vagy 400-as. Hívd fel!
Nyugodj bele hogy kuka.................de azé tankold el majd akad még píz láncra is pluszba.
Azt inkább ne.........400 alatt nem bontanak.
Szia István!
Az én láncom, sajnos nyomokban ilyen rozsdás szemeket tartalmaz. Kb. 3x10 cm-es részen rozsda folyik ki a szemektől, amióta felkerült a láncolajozó. Ezeken a részeken szorulnak a csapok és ha ezek kerülnek a lánckerékhez, feszesnek tűnik a lánc. A többi részen még jó és még alig nyúlott a lánc.
Szerinted van rá esély, hogy rendbe jön, vagy törődjek bele, hogy cserés.
Már Zöldi adott egy nagyon jó ajánlatot az új láncra, de ha lehet inkább eltankolnám.
Na ezért nem hagyom én kiszáradni!
Ugyan nem ismerem magát a tipust de a suzukit eléggé...............igen előszeretettel alkalmaznak szögazonos alkatrészeket...........nem véletlen hogy passzol a sövöbe gixxer futómű és a többi.
Ha másképp nem kipréselteted az összekötőcsővet és bele az újba.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki,hogy K6,K7-es 1200-es Bandit(fejidomos) alsó-felső villahídja jó lehet az 1250-esre(szintén fejidomos)?
Bontóban nem kapok 1250-esre.
Köszi.

Üdv.:Geri
szijasztok nem tudtok mondani olyan bontót vagy valakit aki 250-es bandithoz tud 1pár dolgot pl. első index pá hátsó fékkar, hátsó sárvédő kormány? válaszotokat előre is köszönöm
Köszi, neked is grat! Sok türelmet hozzájuk. Elsőre mélyvíz lesz 2 csemete, mi már gyakoroltunk előtte az első babánkon.
A téli viharos vita után leellenöriztám a saját szikronteszterem, egy ilyen 4-es Y elágazással egy szívócsonkon, azonos idöben. Igaz ezen a tipuson nincs lehetösén különösebb fojtás változtatásra, de akkor is kiváncsai voltam, hogy 1 mm-es átméröjü szükítök valóban azonos ellenállást adnak -e?! Egy osztáson belül volt az eltérés, ami nekem megfelelö a tapasztalatok alapján. Történt ez múlthéten , mikor megint "összetoltam" egy duruzsoló hangu banditot, amit úgy hoztak oda hogy csak szivatóval volt alapjárat, még ütközésig betekert alapjárati csavarral is. ( nem az alapjárati kevereékállító volt betekerve)
Mikor "kiszárad a szem", akkor ez jön ki belöle, ami a csap felületén átható.Ez olajzott láncnál sokkal nehezebben "valósul meg", mármint a kiszáradás.
Hali,bocs hogy beleszólok,de én most kezdeném vele.Simán lejön,hogy tudja hogy mit akar. Gondolom Te is zsupáztál jó nagyokat annak idején,nem?A lányom lassan 14,és az Istennek nem tudom felkönyörögni! Szerintem csapj a közepébe
Valakit esetleg nem érdekel innen az említett sportdob összekötő 650-es banditára?
Kezdetnek egy ilyen?
Gratula! Jó egészséget Neked is és majd Nekik is! Amúgy nem sokkal fiatalabb Tőled a lányom, bíztam a humorérzékedben.

Végre egy kép! A színe mint az enyém. Ez plusz öröm.