Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öreg tapasztalt...
Azok nem ikrek.
Ó, dehogy nem. 1 terhességgel levan tudva a két gyerek, 20 rugó adókedvezmény, mi kéne még
Hajrá, szép időszk jön. Meg nehéz
marhák
Az ikrek?...
És menyi az annyi?
Ikrek? ? ? ?

Horror a köbön.
Köszi, de a 85-ös évjáratú Anita épp ikreket vár, nem lenne valami jó vásár!
Én is keresek értelmes ár-érték arányú ponyvát, 5e-ig bezárólag, beltérit. Egy louisos volt, 5 évet szolgált. Aztán szétmállott, pedig napot sosem látott. Besomfordáltam a bázismotorhoz, ott azt mondták, ez az utódja a szürkének, ezt vidd koma(maxi méret). Na, mintha a 4 éves fiam alsógatyáját akartam volna felhúzni, úgy ment rá a bálnára...azóta a szomszédom bringáját díszíti.
Nyáron kint tartom a motort ponyva alatt de az idő vasfoga megette a ponyvámat tud valaki takaró ponyvát?
Tehát no para a gatyám is rámegy egy suzukira is.

Akkó mé mondja mindenki hogy a triumph drága.

Bár kissé szivenütütt a 31 rugós váltókar rudazattal.
Ezen nem kell parázni, a suzuki alkatrész árak is az égben vannak.
Gyakorlatilag ezekbe ha gyári alkatrész kell, akkor nagyon nagy baj van(pl dugattyú), az utolsó tűzkarikáig minden van hozzájuk utángyártottban.
Valójában én is arra tippeltem, hogy gsxf+bandit keveréke a masina
Ezt akarta mondani a költő
Köszönöm a válaszokat!
Igazság szerint tetszik, de elég nagy visszatartó erő az, hogy belpiacos gép. Tartok tőle, hogy a legapróbb alkatrészért is pofátlanul magas árat kell megfizetni.
Valójában én is a gsxf+bandit keveréke a masina
Japo belpiacos cucc................mindíg megtartják a finomabb dolgokat maguknak.
Bázz, nem is tudtam hogy 750 is létezik....
Mivel ő az egyetlen a 15 db 750 tulajból aki el akarja adni.
Szóval tömören az alkatrész utánpótlása teljes mértékben megoldott :D
Jó gép, 1200 és 600 alkatrészekből épül fel, ameg a 86 lovas gsxf blokkból. Én blokkolnám. Difipeti killégáé, ha jól nézem...
Már látom))))
Az nemis Bár emberünk tényleg 750-es bandtról kérdezett............nézz rá a linkre.

GSF 750
A GSXF 750 nem Bandit...
Pedig ott kérdezi............bár talán GSXF 750-hez több köze lenne...........talán.
Ez nem bandit?
Miért nem abban a topicban kérdezed meg azoktól, akinek ilyen van?