Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsére az ényémek nem olyan rosszak!
Gratulálok Anita, és sok boldogságot valamint jóegészséget kívánok Nektek!
tangerine!
Hát ez nem semmi! De nagyon édesek! És jegyzem, krémeket jó magasra tenni a szekrénybe! Köszönöm és gratulálok Hozzájuk! Mindhárom gyereketek gyönyörű!
Azon gondolkoztam, mikor lenne érdemes megtanítani a nagyobbikat motorozni.
Aztán arra jutottam, még nem mostanában
Ezt megmutatom az aszonynak....Ő csak ne sírjon, hogy a mieink milyenek.....
Húúúú vazze! Ezek leeszik a maradék kis hajadat hátralévő idődre!
Ahogy nézem, cink-oxidos krétafehér popsikenőcs Ezt a fiam is eljátszotta, felkente a fejére. A volt nejem fa lappal szedte le a fejéről amit tudott, utána 5X hajmosás és nem jött ki a fésű a hajából....
-De ilyen mutatványt tudnak csinálni leszerelt pelenkával is, csak ott nem fehérek a pacák
A krémet is rakd majd jó magasra.
Ikrek nálunk is vannak. Plusz egy ráadás, nehezítésnek.
Én 600 banditról raktam az enyémre, mm pontosan nem pászolt de fel tudtam rakni.
Nem baj, majd meglátom mi lesz, a Gianelli dobok jól szólnak?
Azért köszi a választ
Zoli32!
Nekem is két fiam lesz... legalábbis jelenleg úgy néz ki... kezdek rettegni.... Dartsot nem kapnak, az fix!
Én vettem a 600-ra maszek dobot, amit ha jól emlékszem 650-ről szedtek le, nekem stimmelt, de nem mernék megesküdni rá, hogy előtte 650-en volt.

Aszem most sokat segítettem.
Ja...........és nem nekünk volt rémálom..............neeeeeeem mi állati jókedvűen éltük az életünket.

De a szülőknek................muhaha............titta kéjmámor volt.
Van..............pontosítok..............öcsém............10 percel.
Nem mindegy.

A legjobb az volt hogy azt játszottuk ki ér hamarabb haza a suliból.

Ő gyorsabban futott én meg fifikásabb voltam.

Bevágtam a lábai közé az iskolatáskámat.

Utána akkorát esett hogy addig röhögtem míg össze-vissza törve magát is megelőzött.
Következő nap annyira szoros volt a befutó hogy a szunyoghálót keretestöl a szobábavittük a nagy igyekezetben.
A valódi fa parketta szurágta dolognak nézett ki mert a dartal amit karira kaptunk egymás lábát célozgattuk és hát kurvajól belállt a tölgybe.Még jó hogy volt rajta szónyeg.
Párszor majdnem felyujtottuk a pincét is.
És még sorolhatnám.
Nem tudja senki, hogy a 600 as bandit kipuf. összekötője megegyezik a 650-ével? Lenne egy ilyen dob, de az összekötő 650-é, és nem tudom, az jó lehet-e az enyémre.
Én is gratulálok Anita!
Zoli32! Van ikertesód? Nem hinném, hogy rémálom... legalábbis remélem az enyémek nem így élik majd meg

gyorgy74! A várandós kismama megfizethetetlen :) A motort annál olcsóbban adjuk
daty, Y0SS!
Köszönöm!
Örülök, hogy értetted a tréfát!
Az ikrekhez meg gratula!
Szerintem ne aggódj. Ami jön a negatív oldalon, az ellensúlyozva lesz a pozitív oldalon. A végén meg - remélhetőleg - úgyis csak az öröm marad. Szóval kitartás :) Nekem is ketten vannak, bár kicsit nagyobbacskák és nem is ikrek, de szerintem jobban jártunk volna, ha ikrek lettek volna. Na mindegy, jó egészséget és sok boldogságot. Szerintem abban úgysem lesz hiány

Az a legkevesebb hogy ketten háromfelé szaladnak és mindíg a másik cucca kell az egyiknek meg fordítva.Könnyebben lesznek rosszabbak mert simán heccelik egymást...............és még sorolhatnám.
Pozitívum hogy bajba csak párosan esnek.
zöldi!
Pozitív oldalának én is azt tartom, hogy 1 terhesség = 1 szülés = 2 gyerek... a kisbabakor nehéz lesz, de utána csak jobban lekötik majd egymást :)
Ikrek?
Az adatlapon egy motort látok nem kettőt... Ja értem várandós az eladó! Akkor gyorsan vegyük meg mert szükség van a pénzre. De árat még mindig nem tudunk?
Tapasztaltból tom hogy rémálom.

Van egy ikertesóm.
Ha a motorról beszélünk, e-mailben elküldök minden infót!