Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is úgy látom, hogy nem jön ki az ember sokkal olcsóbban..
Ahogy alant írtam. A használt olyan, mint az új részletre :D Nekem.
Én ledobom, ha eléri a kopásjelzőt.
Ha szemből villant, én nem izgulnék.
Ha hátulról villant volna, akkor már igen!
Úgy legyen!
Semmi gond, akkor látszódj!
Én inkább látni akarok este!
Nocsak, mi ez a pálfordulás?
Ha jól emléxem, nem olyan régen, még te voltál az egyik leglelkesebb használtgumi-felhasználó.
Pilot Power.
24.5, és még tapad is. A harmadikat koptatom elöl. Ebből is van 2Ct, sok értelme nincs, nem nagyon láttam olyan gumit utcán, amit elöl kidöntöttek a széléig
Ja és az igazsághoz hozzátartozik, hogy kétszer kimostam benzinnel, meg magasnyomású mosóval. Lehet, hogy azzal nyírtam ki.
Castrollal meg Valovoline-vel.
Már régen csere érett, csak úgy vagyok vele, hogy ezzel akarom beállítani az olajozót, hogy amikor az új lánc felkerül, minden pöpec legyen. Azt sem bánnám, ha az olajozótol rendbe jönne egy kicsit, és elszaladnék vele még 100.000 km.-ert.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_b/opel_corsa_b_1.4_joy_hello
_kitty-5847308

De gondolom az oldala legalább tapadt..
Egy barátom használta a road attackot, és a contimotiont is, és ő az motionra esküszik, pedig az szerintem nem olyan jó gumi.
Legalábbis olcsóbb
Hátul Pirelli Demon van, teljesen jó állapotú, 2010-es gyártású, így hátra nem tervezek venni.
Gondolom jobb lenne párban cserélni, de csak nem dobok el egy 70%-os gumit
Amúgy köszönöm a válaszokat, ez egy jó fórum, segítőkész motorosokkal!
A terepjáró gumik azok mások.. azok tényleg nagyon sokat elmennek.

(mármint nem a SUV-ra valók, hanem a Hilux és társaira gyártott terepesebb mintázatúak)
Nekünk a terepjárón 4évszakos gumik voltak, és 80-90e bírtak ki, másmilyen gumit még nem teszteltem kocsin.
Ki is bír annyit.. ha olyan. Nekünk a kocsin extra nagy futásteljesítményű nyári Michelinek vannak.. már több mint két éve, és még ezt a nyarat biztos kibírják. Havi 4ezer km körül megy a kocsi, és évi 7 hónapot van rajta a nyári gumi.. Ennyit még egy nyárugumink se bírt mint ez.
Nekem volt, de soha többet. Az első gumim oldala tükörre kopott 9e km alatt úgy, hogy a futófelület még 3mm mély volt. Pedig nem vagyok kanyarvadász, nyugis túrázó vagyok, nem kanyarodok a fülemen. Túl puha keverék az oldala.
Bocsi, 3 első gumit, és 2 hátsót vettem összesen 13e-ért, és arra írtam hogy arányában az újnak 50e km-t kéne kibírnia.
Ez egy kicsit zavaros. 5 gumi, az öt párt jelent? Mert ha 5 darabot, akkor ne várj 50e km-t. Mondjuk amúgy se :)
Én az utóbbi 2 évben 5 gumit vettem használtan 13ezerért és bő 13.000 km mentem, úgyhogy 1000ft-ba volt 1000 km-ként a gumi, ja és az egyik elsőt fel se raktam még, az marad a nagyon nehéz időkre. Most 50ért vettem régi új szettet de erősen kétlem hogy azzal elmegyek 50e km-t
..és hátra? Vagy oda most nem veszel?
Nem valószínű. Ha a fotón nincs rajta a sebesség ÉS a rendszám, akkor a bizonyíték megkérdőjelezhető. Az, hogy utánadnézett nem sokat jelent. Szóval, aludj nyugodtan. Aggódni ráérsz, ha mégis levelezni kezdenek
Ha a szett kijön 65-ből, az már nem rossz. Sajnos az euró ár is elszállt. A gumi tartóssága egyébként nagyban függ a használattól. A sűrűn csapatsz technikás egyeneseken - copyright by k.pisti :) - és nyomatékos a van, akkor sajnos a közepe el fog fogyni viszonylag hamar. Nekem pl. bejött a Z6, bár hidegen hajlamos volt csúszkálni, de Szotyinak nem. Ő mondjuk erősen csapat a kanyarokban, amit én is szoktam, csak nem annyira mint ő. De a véleményünk ebből kifolyólag különbözik. Pedig a gumi ua. Igazán rossz gumit a márkásak közül azért nem tudsz kifogni, ha meg rájössz a tulajdonságaira, akkor majdnem mindegyikkel lehet rendesen menni. Nincs arany igazság, mindenkinek más és más a stílusa, motorja, stb, ezért a vélemény is más ugyanarról a gumiról. Ezt azért jó észben tartani, miközben a véleményeket olvasod.
Tisztelt Urak!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tegnap este mértek a M0 végén (M0 és M5 találkozásánál) ahol szoktak. Nagyon elbambuláztam és 80km helyett 98km-el mentem. Készült is sztár fotó hiszen valami villant a kocsi tetején és szemből. A sorból nem emeltek ki de a rend őre utánam fordult. Ilyen feltételekkel kaphatok sorszámot a fotóhoz?
Találtam előre 27-ért, szerintem az tűrhető. De a legtöbb helyen 32. A többi kétkomponensű gumi sem olcsóbb szerintem.
Remélem jó lessz...
Nekem volt, szerettem. Majdnem 8e-t bírt hátul.. Ez nálam eléggé csúcsközeli, ráadásul tapadt, mint az állat. Ha nem ment volna fel az ára, akkor megint azt vettem volna.