Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát most hogy így kérdezed.....................nem.

Eddig lenyomtam 30e-ret legtöbbjét SV650-el KB 22e-ret.Most a másikkal 8000 nél tartok.
Legtöbbjét hosszabb külföldi kanyargással többé-kevésbé egészben.

De fingom sincs hozzá.Komolyan.
Már megszaggattam a ruhám keresem a nullásgépet hogy kopaszra borotváljam magam hamut gőzöm sincs honnan szedjek mert mertem egy 106 lovas gépet elégnek bvezni.
Vonatokkal nem ér.
Volt már nagymotorod? Úgy értem, hogy hajtottál nagyvasat huzamosabb ideig? Mert ha nem, akkor nem tudod, hogy mi a számodra legmegfelelőbb..
Ejj..........az butított blokk.
RocketIII.....az már ccm....
Kicsi...B-King ami már-még megfelel
Elég kevesebb is.
Pedig a mai napig azt mondom, utcára az egyik legjobb lökettérfogat a 750, max 100 lóerővel. Abban az esetben van lent nyomaték, széles fordulatszámskála, és nem veszted el a jobsit, mert leforgatod a 3-at...
NGK cr9EK a gáyri ajánlás, a dupla elektródás. Többen vittek CR9e-t, ami szimpla, vagy Denso U27 ETR, valamivel olcsóbban.
Zölditől....
Még 1 kérdés. Találtam egy sportdobot, aminek az összekötőcsöve 650-es Banditra van csinálva. Az jó lehet a 600-ra, vagy más a forma?
Nem tudjátok hol érdemes levegőszűrőt venni 600-ashoz?
Ma szétszedtem, hát elég gáz...
Gyertyából milyet javasoltok?
Mondtamén.................1250.
Az hogy mennyire húzod neki, csak rajtad múlik. Egy erős géppel lehet lassan is menni. Főleg, ha érzed a határaidat. Egy gyengével viszont nem tudsz gyorsan menni. Ha már belejöttél, akkor csak korlátozni fog, mikor tovább szeretnél lépni, akkor megint csak rendesen zsebbe kell nyúlni.
A sokkal lehet ésszel menni, ráadásul tartósabb is lesz ha nem a határon van hajtva.
Nem akarom megbontani a "csomagot"
Köszönöm,de még a barátom 650-es sv-je is soknak bizonyult.
Az X360 kormány külön nem eladó ?
Inkább 600-ast. Higgy nekem jobban jársz. Elég sok a baj a belpiacos gépekkel, aranyárban az alkatrész, ha egyáltalán kapsz. A szerelők sem szeretik, sokan nem is vállalják. Persze ki lehet fogni, de én nem kockáztatnék.
Szia!

750-es érdekel?
Autót kellene vennem.
Nekem nincsenek jó tapasztalataim vele...amit gyárilag tesznek bele csak azt használom.....
Küldtem mélt, olcsóbb a gyári.
Nekem indul,megy,semmi gond...
Semmi rossz tapasztalat gyönyörűen megy mit a dokxa óra!Ikarusz hang kizárva Fogyasztás 4-5 liter. Túra tempóba 5-líter felé még nem tudtam feltornázni igaz mind ez Iridiomos gyertyával, Láncolajozó, Áttét módosítás...
Szép, már néztem.. olyan színű mint az enyém, de nekem a legjobban az 1.589Mill ft-os tetszik kompletten a felszerelésével. Azt szívesen megvenném