Szerinted ha egy nyamvadt lejárt elsősegélydobozért osztogatják a több tízezres büntetéseket, akkor vajon mit fognak szólni, ha meglátják, nincs a kategóriára érvényes vezetői engedélyed?
Mielőtt megvettem nem jártam kellő képpen utána, úgy hallottam több ismerőstöl is h műszakin simán átírják aztán viszont látás. De hát nem tudják mivel a gépbe már így van benne.
Rendőrök mennyire szokták ezt figyelni nem tudjátok?
Vettem a napokban egy 250es banditát, a forgalmiban és minden papírján 29KW van rajta de nekem még csak Ak jogsim van.
Ma voltam műszaki vizsgán vele és a 29 KW-t csak szakértői véleménnyel lehet átírni 25kw-ra.
Mi ez a szakértői vélemény? Hogyan csinálják ezt? És mennyibe kerül? Ha megvan a vélemény akkor teljesen új műszaki vizsga kell megint 15E ftért?
Rendőrök mennyire szokták ezt figyelni nem tudjátok?
Kérem aki tud segítsen.
Vettem a napokban egy 250es banditát, a forgalmiban és minden papírján 29KW van rajta de nekem még csak Ak jogsim van.
Ma voltam műszaki vizsgán vele és a 29 KW-t csak szakértői véleménnyel lehet átírni 25kw-ra.
Mi ez a szakértői vélemény? Hogyan csinálják ezt? És mennyibe kerül? Ha megvan a vélemény akkor teljesen új műszaki vizsga kell megint 15E ftért?
Mit? Az ingyen tankolást?