Számold ki mennyi lenne az új.. azért hány "hasznos" mm bordamélységet adnak.. aztán nézd meg ez milyen mély és szorozd össze. Ha drágábban adják a millimétereket mint az új, akkor nem kell megvenni.
A notórius használt gumivásárlóktól kérdezném ,hogy tapasztalataik alapján
pilot road 2010 es első 2-2,5 mm hátsó 4-4,5mm
sérülés és javítás mentes mennyi a reális ár érte?
Az emelt fényű izzók nem roncsolják a foncsort, mert ugyanaz a villamos teljesítményük, vagyis 55W. Ha a villamos teljesítmény ugyanaz, akkor a hőtermelés is ugyanaz. Az ilyen izzókban a gáztöltet más, ez a trükk a dologban. Annak megy tönkre a foncsora, aki 55 helyett 80, vagy 100 wattos izzót tesz bele.
Hiába állítod be jól! Vakít! Rengeteg szórt fénye van! És a legnagyobb lényeg, hogy jobban lát ni nagyobb fénnyel lehet! Nagyobb fény pedig vakít. Ennyi.
Amit írsz, az leginkább az autókra érvényes. Nekem a Banditon pl baromi éles határvonallal ér véget a fénye úgy kb 40m-re előttem. Direkt figyelem, amikor autók mögött megyek, a fény határa sosem ér feljebb a hátsó ablak aljánál, tehát maximum szórt fényt kapnak (de azt sem sokáig :) Mivel egyenesen világít, a szembejövőket sem vakítja el, nekem pl. még sosem villogtak érte, pedig autóval már többször is volt rá példa, pedig ott hagyományos izzó van, csak rossz volt a beállítás. Ezzel szemben xenonnal menni éjjel, kivilágítatlan utakon azért elég megnyugtató érzés, pláne ha rátolom a refit, ami szintén xenon. Előtt 1km fényáradat :)
Azokat már hiába mozgatod......mert a beragadás nem a rozsda miatt van hanem mert valami tisztítószertől(általában brigi) vagy a gyűrűk szakadásától ragadnak....akkor rövid időn belül kuka, legfeljebb ha olajzó van akkor az folyamatosan keni és még baírhatja egy darabig....
A xenon 3-éve van benne és még nem éget ki az izzó!
Másik hogy csak 35-Watott fogyaszt nem 55-öt.
Az emelt fényű izzók meg roncsolják a foncsort mert nagyobb a hőkibocsátásuk.
Xenon előtt én is próbálkoztam de nekem fél évet sem bírt viszont én használom is a motort rendesen.
Köszönöm a válaszokat, ezzel a világítással kéne kezdjek valamit.
Tényleg nagyon gyengén világít...
Vagy teszek fel a bukócsőre kiegészítő lámpákat, csak az nem olyan szép...
Night breaker plus van a bálnában, tényleg kiégett 1.5 év alatt, de ahogy világít sötétben, belefér. A kocsiban majd két éve vannak bent.
A plus elvileg azért plus, mert hosszabb az élettartama.
és én venném
a tanácsot meg azért kérem mert nem vásároltam még használt gumit velem ellentétben itt többen vettek már használtat
pilot road 2010 es első 2-2,5 mm hátsó 4-4,5mm
sérülés és javítás mentes mennyi a reális ár érte?
tudom kicsit tökölős de néha érdemes vele foglalkozni.
Másik hogy csak 35-Watott fogyaszt nem 55-öt.
Az emelt fényű izzók meg roncsolják a foncsort mert nagyobb a hőkibocsátásuk.
Xenon előtt én is próbálkoztam de nekem fél évet sem bírt viszont én használom is a motort rendesen.
Keress és megoldjuk a láncolajzót!
Tényleg nagyon gyengén világít...
Vagy teszek fel a bukócsőre kiegészítő lámpákat, csak az nem olyan szép...
A plus elvileg azért plus, mert hosszabb az élettartama.