Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vissza tudod vágni a tűket, úgy kompatibilis, legfeljebb utána a modellboltban veszel olyan rézcsövet ami a olajtartályba van, aztán azzal visszatoldod...
Valakinek lenne esetleg ötlete hogy hol tudnék SOS új kuplungkart venni a Bandithoz? Budapest, XIV. vagy a környéken. Előre is köszi
Sziasztok!
Lassan illene egy első gumi cserer a gépen, tudnátok ajánlani valami beválta márkát?
Milyet célszerű venni rá, ami elfogadható árú, és jó is?
Van lassan 1250 vizes 650 bukógomba szett... esetleg? Meg még van h-rács is...ha megtartanátok a gépet.
olcsónak olcsó sz.tem: 150-es Grand Dink 2001-es szép állapotban kevés km.-el leszervizelve 80 répa. ha egy százasból forgalomba tudom helyeztetni asszem még mindíg megérte
köszi az infót!
De én nem akarom,mert az én bandikámon km-t mutat! Aki majd megveszi a cimborám amerikás bandiját,az majd át állíjja!
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni elhagytam a levegőcsavart az egyik karburátorból ,honnan tudnák beszerezni egyet ?
Tisztázzunk valamit! A GiPro fokozat kijelző a vizes 650,és 1250-hez jó! Ha valakinek illen van és érdekli egy tííííízesért,no az jelentkezze!
A merfoldes orat par gomb nyomogatasaval at tudod allitani km/h-ra.
Hasznalati utmutato leirja a mikentet.
ha a hurukkoló ikarus hangra gondoltál az biztos nem lánc v. kerék,amúgy finom hangja van:)
hasonló volt nekem is,de csak kifele és nem befele folyt,valószínű a tűszelep alá valami kosz mehetett.nekem a túlfolyón távozott a nafta javarésze,paráztam is elindulni nehogy kigyulladjak,de elállt
Kár menni, nem jó a tiedhez.
Szép színe van!
Bocs...látom lég-olajos! Azt nem tudom,hogy az egyezik-e a vizes elektronikával?
De most akkor neked 1250-ed van?
Vizes?
Le is beszéltem velük.Holnap viszem a motort,már csak egy kis szerencse kell hogy a csati stimmeljen.
Köszi a számot.Bocsi 2005-ös.
Enyém 2006-os légolajos.
Köszi a tanácsot: Azért kérdeztem meg hogy be is szereli-e.
Az enyémre is a szerelő cimbi rakta fel!
Egy Gixer 600-son volt! De felhívtam az Ago motors nál a spanomat,aki mondta,hogy jó a 650-re is,meg az 1250-re is!
Íme a tel.szám:209541860
Maxxi engem érdekelne a fokozat jelző
Pontos típus és évjárat kell hozzá, azt előtte feltétlenül egyeztessétek le. Mások a csatlakozók.
Maxxy!
Vevő lennék rá. Tudsz adni elérhetőséget.Kérdés:be is tudná szerelni.