Az amcsi bandi hangja a Yoshimura puffogóval dettó ugyan olyan mint az enyém a Finsterrel! Ma mentem vele,letakarítottam,meg jócskán kellett punpálni a kerekekbe! Azért a fene a japcsik pofáját! Az amcsi bandin gyárilag Dunlop Sportmax van szerelve! Amúgy nincs különösebb eltérés pár prizmával több van rajta,mint a miénken! Ja meg mérföldes óra,ami kicsit zavaró,nekem legalábbis! Íme pár kép róla! Gyönyörű hibátlan a gép,a maga 1300 mérföldjével! Ja....2007.10 havi,és amúgy sötét acél kék színű!
Nekem utángyártott, nem gyári a belső sárvédőm, ami egyben van a láncvédővel. Ott ahol a lánc elhagyja a láncvédőt a motor irányába, egy idő után a lánc kicsipkézte a szélét, nekiért. Maxxyé is olyan lett.
Nekem is szólt a 600-ason, de jó sok láncspray, meg kb. 200 kilométer után elhallgatott. Aszem mikirének is van egy kis hangja, de majd a hétvégén bekopik.
Én nem vagyok benne biztos, hogy a lánckerék a hunyó. Azután tűnt fel, miután a hátsó tárcsát cseréltem, és felraktam a hátsó sárvédőt.
Gondoltam a tárcsára is, vagy hogy a sárvédőhöz tartozó láncvédő berezonál. Nem igazán tudom eldönteni, hogy honnan jön a hang, de inkább a lánc felőli oldalról. Lehet, hogy ideiglenesen leszedem a sárvédőt, esetleg visszateszem a régi tárcsát.
Az M0-on vettem először észre, a betonelválasztók mellett, amik olyan jól visszaverik a hangot. Azóta persze ráállt a fülem, és mindig hallom.
Itt a video, remélem egyértelmű, hogy mely hangra gondolok: link
konkrétan banditot nem csináltam,de a GS-en aszimetrikus,nem mindegy melyik a külső fele hogy egyenesen fusson a lánc,kattogó, hangja lehet laza lánc,vagy épp rommányúlt esetleg kicsit száraz de akkor inkább zörög mint egy zsák szög:)
Valaki keresett itt GiPro fokozat kijelzőt! A motorszerelő cimborámnál van egy használt,de teljesen hibátlan! Egy tíííííííízes az ára!
Megérkezett az olaj, még egyszer nagyon köszönöm!
Örülök, h itt is vannak ismerősök!
Igen, eladtam, és ez lett helyette, de nagyon tetszik!
Üdv a csapatban!
Akkor DL lecserélve?
Gondoltam a tárcsára is, vagy hogy a sárvédőhöz tartozó láncvédő berezonál. Nem igazán tudom eldönteni, hogy honnan jön a hang, de inkább a lánc felőli oldalról. Lehet, hogy ideiglenesen leszedem a sárvédőt, esetleg visszateszem a régi tárcsát.
Az M0-on vettem először észre, a betonelválasztók mellett, amik olyan jól visszaverik a hangot. Azóta persze ráállt a fülem, és mindig hallom.
Itt a video, remélem egyértelmű, hogy mely hangra gondolok: link
lefelé és fölfelé is vákumos.hátrafelé direkt folyos.
ilyennek kell lennie?
Milyen olajat ajánlasz, és mennyiért?