Nem nagyon értem, több problémának egyszerre kéne fennálni egy ekkora megfolyáshoz. Ilyen akkor van, ha felakad a tűszelep, akkor az adott úszóház tartalmának egy részét szépen beküldi a hangerbe.
de csak addig, míg van a benzicsőből utánpótlása, mivel vákuumos a benzincsap. Ennyi akkor tudna folyni, ha még mondjuk a csap is PRI álláson lenne, és jöhetne az utánpótlás nyakra...
Engem is érdekel az eredmény, mert engem is k.-ra idegesít.
Azt persze nem is tudom, hogy most milyen lánckerekem van fent. Zöldi?
Arra sem esküdnék meg, hogy az adja a hangot.
Sajnos gyárit nem tudok felrakni az olajzó miatt, hacsaknem átalakítom, és a hátsóhoz viszem.
Mindjárt felteszek egy videót, hogy neked is ilyesmi búgó hangja van-e.
Sziasztok.A segitségeteket kérem.
A 1200as 2002-es banditom reggelre tócsát hagyott maga alatt/benzin/.Tele ment pár hengerem ,a blokkom,de még a légszűröböl is leeresztettem egy litert. olajat,gyertyát,légszűröt cseréltem.Most jó, de vajon mi lehet ,lehetett a hiba.?
biztos hogy a JT lánckerék a szar? nem szerelési hiba? láttam már pár csodát,fordított lánckerék,agyonfeszített lánc stb stb :) de ha ezek mind rendben akkor kussoltam
Az enyém csak 600-as, de nem hallok semmiféle síró hangot. Osztrákból van, 46.000km van benne. Lehet majd később jön elő.
Eszi ez a típus általában az olajat?
Tegnap egy gyerekkori cimborám 1250-es fejidomos Banditja jött meg Amerikából,hogy adjuk el,mert Ő megunta a motorozást! Van benne 1330 mérföld! Sötét szürke metál színű,hibátlan vas! Van egy hátsó színre fújt doboz rajta,meg egy Yosimura dob! Gyárilag Dunlop Sportmax gumikkal! 2008-as! Mit lehetne kapni érte?
Ne hallgass rájuk! A váltó a legbiztosabb pont. Biztos, hogy tönkre megy :-)
Na jó! Ezzel nem illik viccelődni. Úgy kb mindenre. Az általános állapotra. Legyen minden rendben. Tényleg tipus hiba a váltó de, ha szerencséd van a Tiéd nem sír.
Sziasztok!
Egy 2001-es évjáratú, fejidomos Bandit boldog tulajdonosa lettem. Van tanácsotok, mire kell odafigyelnem, vagy esetleg valamit sűrűbben karbantartani?
Milyen márkájú olaj vált be nektek?
Előre is köszönüm a jótanácsokat!
kicsit off,egy matuzsálem suzukival "veretek" 60al kiesek a nyeregből a vidámpark magasságától az árpádhíd felé menet,mert olyan szakadékok vannak az úton:) a spaniferen már gondolkodtam de nem kivitelezhető.és erre akarnak útdíjjat behajtani?
de csak addig, míg van a benzicsőből utánpótlása, mivel vákuumos a benzincsap. Ennyi akkor tudna folyni, ha még mondjuk a csap is PRI álláson lenne, és jöhetne az utánpótlás nyakra...
Azt persze nem is tudom, hogy most milyen lánckerekem van fent. Zöldi?
Arra sem esküdnék meg, hogy az adja a hangot.
Sajnos gyárit nem tudok felrakni az olajzó miatt, hacsaknem átalakítom, és a hátsóhoz viszem.
Mindjárt felteszek egy videót, hogy neked is ilyesmi búgó hangja van-e.
A 1200as 2002-es banditom reggelre tócsát hagyott maga alatt/benzin/.Tele ment pár hengerem ,a blokkom,de még a légszűröböl is leeresztettem egy litert. olajat,gyertyát,légszűröt cseréltem.Most jó, de vajon mi lehet ,lehetett a hiba.?
Eszi ez a típus általában az olajat?
Na jó! Ezzel nem illik viccelődni. Úgy kb mindenre. Az általános állapotra. Legyen minden rendben. Tényleg tipus hiba a váltó de, ha szerencséd van a Tiéd nem sír.
Egy 2001-es évjáratú, fejidomos Bandit boldog tulajdonosa lettem. Van tanácsotok, mire kell odafigyelnem, vagy esetleg valamit sűrűbben karbantartani?
Milyen márkájú olaj vált be nektek?
Előre is köszönüm a jótanácsokat!
Egy kicsi és öreg robi 50-60-ból megvn.Max 80.