Valaki nem tud 600-as Banditra (2001-es) műszerfalat?Érdekelne veszettül, mert az enyémet "megölték". Dobok egy képet is:ilyenre lenne szükségem.
Ha tudtok vmit légyszi vagy ide vagy az e-mailomra szóljatok!
Előre is köszi
e-mail: rikogatos@freemail.hu
Így igaz. Megtaláltam a kulcsot. Ha egy motorról beszélünk. És mivel az utánam következő (ex)tulajdonos -mondjuk úgy- nem volt segítőkész (küldjem el neki a kulcsot majd ő odaadja, haha, na persze),ezért ezúton keresem szeretett banditám mostani tulajdonosát.A sikeres beazonosítás után küldöm a kulcsot. 06 húsz 5 6 három tizen4 45
Nekem volt 1100F-em is . Baromi gyenge futómúve van . A kanyarokba mások elmentek mellettem, miközben én úgy éreztem magam, mint aki épp hintalovat szelidít . Nagyjából olyan fék van azon a nehéz dögön, mint most a 105 kg-os endurómon . Tehát egy dugós uszóágyazású .Persze ereje volt, mint egy baromnak, csak néha gyorsan kell megállni .Egyszer ez nem jött össze, és megugrottam kicsit hátulról egy jó kis bömös szőkét a balcsi parton lámpánál .
Nem tudom. De maradok a félmillió FT körüli árkategóriában. Milliókat nem fogok tudni költeni motorra.. ha lenne is, inkább elmotoroznám azt a pénzt, mintsem konkrét motorra költsem
Még mindig tetszik a GSX1100 EF viszont lehet hogy egy endurót is ki kéne próbálni..
Olyan motor kell ami megfog, és akkor azt évekig tudom használni boldogan.. az xj csak egy gép
Előbb kéne egy 6 éves FJR 100+ ezer kilométerrel ennyi pénzért, mint ez a triumph, így törötten. Nem igazán jön be.
Meg nagyon bejön ez a kardán dolog is.. azon meg nincs.
Ahogy ígértem, itt vannak a képek.
Ha valaki tudja ennek a színkódját, azt megköszönném
Valaki nem tud 600-as Banditra (2001-es) műszerfalat?Érdekelne veszettül, mert az enyémet "megölték". Dobok egy képet is:ilyenre lenne szükségem.
Ha tudtok vmit légyszi vagy ide vagy az e-mailomra szóljatok!
Előre is köszi
e-mail: rikogatos@freemail.hu
Én kb.2 hónapja rendeltem Angliából, az ára is hasonló volt.
Hétfőn rendeltem pénteken itt volt.
Ha az itteni boltokat nézed akkor bőven megéri.
BtW! Ma hívott a haverod szürke banditjának extulaja, hogy fűnyírás közben megtalálta a gyári pótkulcsot, elküldené.
Érdemes innét rendelni ?
Blue mirror színre gondoltam, ez olyan mint ezen a videón ?
Az irridium tükrös az milyen szín valójában ?
Még mindig tetszik a GSX1100 EF viszont lehet hogy egy endurót is ki kéne próbálni..
Olyan motor kell ami megfog, és akkor azt évekig tudom használni boldogan.. az xj csak egy gép
Hála az égnek csopper csak nincs köztük.
Meg nagyon bejön ez a kardán dolog is.. azon meg nincs.
A 1250FA meg jobban néz ki..