Nem hiába, mert majd leszedem az oldalsztender kapcsolóját és alaposan kitisztítom (már ha tudom). Nem hiábavaló volt a dolog, mert eddig abszolút nem adta a zöldet, már adja csak trükkel, tehát van előrelépés
A képeket elnézve nem is csodálom. Jól megbonyolították, azt hittem olyan van benne, mint a régi légolajosban. 2 rugó, 2 pöcök, oszt kalap kabát.
Ezért nem is gondoltam, hogy az el tud romolni.
Èrtem, màr csak azt kellene kipròbàlnia, hogy ha nem vilàgìt a zöld, akkor engedi-e bedindìtani magàt. Ha erre is vàlaszt kapunk ki fog derülni szàmomra, hogy fogalmam sincs mi a baj
Így van, de most arra vagyok kíváncsi, hogy visszajön-e váltogatás után a zöld lámpa, miközben folyamatosan nyitva van a sztender. A próbához nem is kell elindítani.
Most jut eszembe csak, hogy bonyolítsam a dolgot :-) egyszer ùgy is megszivatott a gèpezet, hogyüresben volt a vàltòm, de a visszajelző nem vilàgított ezèrt mikor indítózni akartam nem engedte, èn meg kapcsolgattam a vèszleàllìtòt, de csak akkor engedte indìtabi, mikor meg lett a zöld fèny.
Ezért jó, ha itt kicseréljük a problémáinkat, hülyeségeinket, mert legalább valami esély így van apró primitív hibák házi otthoni kijavítására. Még bármikor fordultam a fórumhoz, mindig segítettek a társak okos javaslatokkal, ötletekkel.
itt a link