Köszi a lehetőséget, majd élek vele Csak legyen olyan idő! A tavasszal és nyáron úgyis a közelben leszek( Putnokon) Úgyhogy ha viccnek szántad és nem gondoltad hogy elmegyek akkor nem jött be.
Jó olvasni azért hogy vannak akiknek ez megadatik hogy elmehetnek ilyen nagy körutazásra, ennél már csak az lenne a jobb ha kapnánk egy kis képes élménybeszámolót én örömmel olvasom az ilyeneket más oldalakon is. Sajnos én csak a Fogarasig fogok eljutni idén, de az is csodás hely, meg talán a Tátrába megyünk fel, de ezek 2-3 naposak.
Én is 1 évet spórolok rá nyugodt lehetsz! Nekünk ilyen szokott lenni az évi 1 nyaralásunk, szabadságunk a Nejemmel. A többi 20 ezer km nagyjából használati, és a hétvégi motorozások.
Tavaly hasonló utvonalon végig mentem kivéve Törökországot! Visszafelé Románia helyett Macedónián keresztül jöttem!
Albánia nem semmi! A tengerparti út végig k.jó!
És amúgyis az 1200-as minden tekintetben jobb................ha ésszel tereled még termeli is a benzint......................csak a fogakat.............na azokat nem.
A 250-es és 400-as banditokat felejtsd el! Nem akarom már részletezni a miértjé, de a japó belpiacos gépek helyett bármi más jobb, még egy talicskára szerelt rotációs kapa is! olvass vissza pár oldalt a fórumban!
Úgy, hogy szeretettel várlak, csak csörögj előtte!
Számom az adataim között megtalálható!
Széles utat!
Daty
Fhoksz, ha aktuális lesz kereslek :)
Ha így csinálod, kihagyhatod a 7-es főutat is, amin rémes motorozni, helyette mehetsz Anina-Resita felé, ott végig jóféle kanyargós út van
Mi már Görögországot 1X keresztül-kasul motoroztuk.
Tavaly hasonló utvonalon végig mentem kivéve Törökországot! Visszafelé Románia helyett Macedónián keresztül jöttem!
Albánia nem semmi! A tengerparti út végig k.jó!
Inkább egy GS 500!
tgabi333 ajánlanám magam, illetve a motorom, de ha csak pár vásárlási jó tanácsra lenne szükséged, írhatsz akkor is!