Nem azt mondom.. de mi pl 45 fokos nyári hőségben szambáztunk egész nap a dugóban, szó szerint örültünk amikor leszállhattunk a motorról és gyalog lehettünk. Szóval egy Cita jellegű motoros felvonulás sokszoros méretben nem biztos, hogy olyan szórakoztató mint ahogy elsőre hangzik.
Bár én utálom a motoros tömegrendezvényeket, úgyhogy ilyen szemmel kell tekinteni a véleményemre
Jó kirándulás lesz.
Majd beszélhetnénk ha már megtudtad valósítani.
Ha jól tudom Istambulban vagy annak környékén, van nyár elején a legnagyobb motoros felvonulás Boszporusz hídon át. remélem jól emlékszek rá. Én azzal egybekötném.
Én meg egy kicsit izgulok. Idén csak többnapos külföldi utakat tervezek asszonnyal. Bár konkrétum még nincs, kezdésnek egy Plitvice és környéke 3 napra. Aztán meglátjuk... Csaj jönne már a jó idő
Igazából A fél családom Putnok környékén lakik, a másik fele meg Baja környékén. Szóval évente párszor csupán rokonlátogatás miatt is végig gurulom az országot
Csak ilyen van fázós nincs.
Bár én utálom a motoros tömegrendezvényeket, úgyhogy ilyen szemmel kell tekinteni a véleményemre
Közben meg szembetűnt egy térkép ami érdekel engemet is.
Amúgy Érden lakok dolgozok. most Márciusban hozom fel motort is majd gurulunk egyet jó időben.
Kex
http://www.alteselefantentreff...
kiváncsi vagyok valaki volt e már ezek a találkozon.
hogy bírod a telet?
Majd beszélhetnénk ha már megtudtad valósítani.
Ha jól tudom Istambulban vagy annak környékén, van nyár elején a legnagyobb motoros felvonulás Boszporusz hídon át. remélem jól emlékszek rá. Én azzal egybekötném.
"KEX"
gyrzslt@gmail.com
De itt megtalálsz mailban: d.aty@freemail.hu