Látod, ez az!Neked 2 év mire lejárod. Nálam nem öregszik tovább, mert Nekem egy szezonra kevés 1 garnitúra gumi! Most is éppen ezt tervezem, és ez csak 1 kiruccanás!
Folyamatban van, egyenlőre még rá kell jönni mi a megfelelő anyag ablaknak, illetve, hogy azt miképp a legbiztonságosabb beszerelni. De nincs elfelejtve
Azt azért nem értem, hogy aki nem próbált valamit az, hogy nyilatkozhat róla elítélően?...nekem volt a kis sv-n 160 helyett 180 és jobbnak tűnt ahogy én mentem vele....a pályázók egy része a kis gixerre a 180 helyett 190-et tesz gondolom nem azért mert rosszabb lesz.....én legközelebb a nagy sv-re 190-et teszek mert aki olyannal jár vele azt mondta jobb és mielőtt nyilatkoznék róla inkább kipróbálom(úgyis van itthon belőle így lét nem kockáztatok )......
Én úgy tudtam, hogy 4.5-ösre nem célszerű 170-nél nagyobbat felrakni.
De nekem teljesen mindegy, csak leírtam hogy én mit tapasztaltam, egy dönthetőbb motoron...
Egymás mellett le kellene fotózni egy 4.5-re és egy 5.5-re szerelt 180-at... akkor kijönne a különbség.
Vagy nem ?
Majd egyszer, nekem most nem ennek az ideje van
Ha úgy gondolod, felviszem magammal.
De nekem teljesen mindegy, csak leírtam hogy én mit tapasztaltam, egy dönthetőbb motoron...
Egymás mellett le kellene fotózni egy 4.5-re és egy 5.5-re szerelt 180-at... akkor kijönne a különbség.
Vagy nem ?
Egy táblázat