Azért én nagyon szeretnék egy Banditos-fórumos túrát vagy talit, hogy megismerjük egymást. Részben azért sok embert ismerek de jobb lenne még több embert :-)
Nem..................használt.És 10e nél kinyuvadt a vezérműlánc feszítő.Ahogy utánajártam apró tipushibának látszik.
Nem rossz csak kopog a hidegindítás utáni 10 másodpecben.
Mindenki aszondta szarni rá mert elmegy vele örök élet meg egy napig.De engem zavart így vettem 23e ért egy újat és felszórtam.
Csak info, '98-as 1.2-esen a vez. lánc feszítőm az utolsó előtti 2. rovátkában állt, 76e km után.
(Én úgy ítéltem meg, hogy a zaj amit hallok, innen ered.)
Érzésre kicsit lógott a lánc a két vez. tengely között.
Lánc csere után a feszítő -pár átforgatást követően- a rovátkázás közepére állt be.
Hali!Végül én is Repsol Synteticót vettem 10-50-est,mert ami most van benn Bel-Ray azt horror áron kapnám meg.Nagyon gondolkodtam még a Zöldi "féle "Motulon.Majd meglátom,hogy válik be.Elötte AcTevo volt benn azt semmiképp!Neked mennyibe "fájt"?Nekem 4 litrova 9800,- + ajándék kicsi Repsol láncspray.Üdv!Zolti
Nem rossz csak kopog a hidegindítás utáni 10 másodpecben.
Mindenki aszondta szarni rá mert elmegy vele örök élet meg egy napig.De engem zavart így vettem 23e ért egy újat és felszórtam.
Más nem.
Csak szerintem a friss olajjal legalább a kopadék mennyisége sem annyi ami cirkulál.
Egy szezont kb.
Remélem amiatt, hogy szintetikus, tiszta marad.
(Én úgy ítéltem meg, hogy a zaj amit hallok, innen ered.)
Érzésre kicsit lógott a lánc a két vez. tengely között.
Lánc csere után a feszítő -pár átforgatást követően- a rovátkázás közepére állt be.
Olajshop. 9200Ft
Én inkább olivát vennék.