Viccet félretéve, vegyél inkább DL650-et, mert azon nem nézel majd ki úgy, mint majom a köszörűn!
Öcsém is olyan magas, mint te, és elég kicsike volt a lába között a Nagy Bandi is, de a 650-es V-Strom jól áll neki!
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide is írok, valamikor még ide tartoztam(a motoromat illetően).
Sehol nem találok Shiro SH-3600 sisakomhoz sötétített plexit, ha valakinek volna ötlete, megköszönném. Az RMC és a Shox- nál már próbálkoztam, nem jött össze.
Üdv Mindenkinek.
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy 600-as vagy 750-es Banditot vásárolnék, csak azt nem tudom, hogy mennyire néznék ki hülyén rajta a 195 centis magasságommal. Mert a környéken nincs egy darab se amit ki tudnék próbálni, hogy mégis mekkora méretre.
Köszi a segítséget!
Na jó, ez így nem igaz. Az órája 30 körül mutatott, de tisztában volt a vevő, hogy mennyi lehet a motorban. Ki kellett várni az igaz, de csak eljöttek érte
Hát igen így is lehet nézni, de egyszerre kiadni fájdalmas nagyon. Inkább mondjuk 5000 km-enként félre kéne rá tenni egy kisebb összeget, hogy legyen zsé ha csere érett.
Öcsém is olyan magas, mint te, és elég kicsike volt a lába között a Nagy Bandi is, de a 650-es V-Strom jól áll neki!
Az új jövevényt itt vetted Szegeden?
Bocsi, hogy ide is írok, valamikor még ide tartoztam(a motoromat illetően).
Sehol nem találok Shiro SH-3600 sisakomhoz sötétített plexit, ha valakinek volna ötlete, megköszönném. Az RMC és a Shox- nál már próbálkoztam, nem jött össze.
Üdv Mindenkinek.
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy 600-as vagy 750-es Banditot vásárolnék, csak azt nem tudom, hogy mennyire néznék ki hülyén rajta a 195 centis magasságommal. Mert a környéken nincs egy darab se amit ki tudnék próbálni, hogy mégis mekkora méretre.
Köszi a segítséget!
sok balesetmenteset!
Na jó, ez így nem igaz. Az órája 30 körül mutatott, de tisztában volt a vevő, hogy mennyi lehet a motorban. Ki kellett várni az igaz, de csak eljöttek érte
tréner:
http://www.nlcafe.hu/data/cikk...
tréler:
h
ttp://www.superior.hu/mentes/...
erős tréner:
http://t3.gstatic.com/images?q...