vááá, ne is mondd. Összeadtam több, mint 250-t kell költenem a gépre : oldaldobozok, oldal konzol, túraplexi, középsztender, tanktáska, új gumik, fékbetétek, olajcsere, kéne gps is tartóval (jó hogy bagóért eladtam a Banditos megoldást )
zöldi! A Moto-detail 44-es dobozokhoz kell valami extra cucc, vagy egy az egyben felpattintható oldalkonzolra (mondjuk a Kappa KL528-ra, ezt néztem ki). Ez még nem egyértelmű nekem.
A gilera az összes olasz tulajdonosa a Piaggio tulajdona.Műszaki alap vagyis a blokk szőbe ugyanaz mindnél.
És az ismert japánok amiket kapsz az is olaszban készül.Annyira hogy veszi a blokkot mindenki így találsz yamaha blokkot aprilia sr 250.ben meg leoba és még sorolhatnám.
Nagy katyvasz az egész de a lényeg hogy ha robogó akkor tuti valahogy a békaevőkhöz lukadsz ki.
Biztos kisebb a választék, mint a külföldiből meg a rendszám nélküliből. Ettől függetlenül, ha 1x elbombáz egy autó vagy te szállsz bele egybe elég macerás lesz kifizetni saját zsebből az összes kárt. Erre jönnek a büntetések. A rizikót te mérlegeld.
Amúgy mert sokan csalnak az nem azt jelenti, hogy követendő példa.
Na,ha mindenki ennyire lebeszél,akkor mutasson már vki rendszámos eladó normális 125ccm-es robit......20-ból 19 papírok nélkül...1-2 külföldi papírokkal.Szinte egy sincs forgalomba helyezett érvényes magyar műszakival......ja és lehetőleg japán legyen estleg vmi ismertebb olasz márka...Na ugye............................................................
szint
e az egész ország rendszám nélkül használja őket!
olvastam,hogy van pót karod(kuplung,fék),honnan is lehet beszerezni,igaz pót váltókart is szeretnék,ha rajtad keresztül megy akkor több mindenre szükségem lenne,de azt privibe írom majd
Megoldottam ezeket 40 rugóból és még szép is a motorom.
Kempngszék is kéne.
És az ismert japánok amiket kapsz az is olaszban készül.Annyira hogy veszi a blokkot mindenki így találsz yamaha blokkot aprilia sr 250.ben meg leoba és még sorolhatnám.
Nagy katyvasz az egész de a lényeg hogy ha robogó akkor tuti valahogy a békaevőkhöz lukadsz ki.
Volt.............3-4x nagyon szétszedtem.20-30x kicsit.Bár birtam.De nem kéne mégeccer.
Mitől ne menne?
Amúgy mert sokan csalnak az nem azt jelenti, hogy követendő példa.
szint
e az egész ország rendszám nélkül használja őket!
Megy még?