Ma végre volt annyi időm, hogy felrakjam a kézvédőt a motorra!
Hosszas utánajárás, kérdezősködés, haverok kézvédőjének megtekintése, próba - itt külön köszönet illeti meg Aladics Balázs alias Alabalazs nick nevű motoros társamat n a DL topicból, aki vette a fáradtságot, és elküldte az övét felpróbálni - után sikerült rátalálnom arra, amelyik minden fúrás-faragás, nehézség nélkül felmegy a Banditra!
Cikkszáma: 57300-27825-291
Minden fittinget adtak hozzá, hát mit mondjak, elég kacifántosak, nem véletlenül nehéz házilag összebarkácsolni!
Tudom, hogy nem fog osztatlan sikert aratni mindenkinél, de nekem tetszik.
Pár kép róla.
Nem hinném..................szinte mind beteg...............De szívós melóval megoldottam hogy jó legyen.
Viszont az ára..................horror.
Azért fizessek újonnan 6 kilót hogy sporoljak 100 Km-en egy 500-ast.
Inkább tekerem a kisbarkaszt.
GPS telefonban van 15 volt az SW motech tartó vizhatlan tasiban.............de úgyis a többi után megyek tehát nem kell.............meg vettem 10 ojróért ausztria térképet.
Doboz nincs mert van oldaltáska 20ért.
Békatalp 5e a decathlonban.
Oldaltartót hegesztettem 3e ért.
Fék és a többi gyári és még birja ez benne foglaltatik a motor árába.
Mivanmég?
Hosszas utánajárás, kérdezősködés, haverok kézvédőjének megtekintése, próba - itt külön köszönet illeti meg Aladics Balázs alias Alabalazs nick nevű motoros társamat n a DL topicból, aki vette a fáradtságot, és elküldte az övét felpróbálni - után sikerült rátalálnom arra, amelyik minden fúrás-faragás, nehézség nélkül felmegy a Banditra!
Cikkszáma: 57300-27825-291
Minden fittinget adtak hozzá, hát mit mondjak, elég kacifántosak, nem véletlenül nehéz házilag összebarkácsolni!
Tudom, hogy nem fog osztatlan sikert aratni mindenkinél, de nekem tetszik.
Pár kép róla.
Btw, túraplekót milyen szeretnél?
Viszont az ára..................horror.
Azért fizessek újonnan 6 kilót hogy sporoljak 100 Km-en egy 500-ast.
Inkább tekerem a kisbarkaszt.
Nekem bejött!
Te szerintem belenyúltál!
A zasszonyé, csak én használom!
Valamikor 27 éve volt ilyenem de annak a vége valahogy lezárt.
Le is lehet vele merülni, csak feljövetelkor a maradék levegővel ki kell fújni a belefolyt vizet. Sztem nagyon hasznos tengerparti kellék
Doboz nincs mert van oldaltáska 20ért.
Békatalp 5e a decathlonban.
Oldaltartót hegesztettem 3e ért.
Fék és a többi gyári és még birja ez benne foglaltatik a motor árába.
Mivanmég?