pajti most olvasom tovább az oldalt látom a szivedre vetted nem téged akartalak hasonlitani inkább a Roli szavát minösiteni ha magadra vetted elnézés de nem hiszem hogy komolyan gondoltad
Inkább menjél vele, vagy hagyd állni. Ha csak helyben járatod, nem melegszik fel rendesen, utána meg a lecsapódó kondenzvíz megkezdi áldásos hatását. Meg a gyertyák sem szeretik.
vezér mi van azokkal a képekkel Zoli átt áltt a Roland féle csapatba akinek nem ér 2ft-ot a szava ma megint meghintáztatott ma 18-ra jött hozzám de ahogy te nem értél ide ugy Ő sem és már 1/4 20- van edzés kedden Amugy állapotod javultt?
mond h eltaláltam!ennyire nem foghatok mellé h nem!vagy 20szor mentem el már mellette életem során,és már 3szor v oltam benne.és ez a parkolobol van fényképezve,ahonnan csak ugy tudsz bemenni,ha felmászol ott,ahol senkisem szokott.(én már másztam),vagy kerülsz a másik felére.
tetszik"tiszta Roli" holnap állitólag jön a Roli a városba megkeresük a Zolit elkérem töle a memoria kártyát és én küldöm neked ha menni fog de egy E-mailt mindenkép küldök,hogy mi volt mert a Roli ma is megigérte,hogy reggel 9 kor talizunk de a szokásos............lemondta szava hihetetlen az meg nem jó
Ha valakit érdekelnek 2002-es 600 S-es fekete bandita alkatrészek, jelezze nekem.
Csizmisa én is kéthetnte gyujtom be a kazánt,ártani biztos nem árti.Az akksinak is jót tesz.
A hangja nélkül meg megőrülök uh hallanom kell
Már párszor akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem