Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a szívemre nem veszem. De tetszett ! a gyurdába 9-fél 10 körül megyek!
pajti most olvasom tovább az oldalt látom a szivedre vetted nem téged akartalak hasonlitani inkább a Roli szavát minösiteni ha magadra vetted elnézés de nem hiszem hogy komolyan gondoltad
köszönöm kabor angyal társam azt hittem te is Roli lettél(viccelek)hogy csak igérgets mikor jössz a gyurodába?
Kicsit sántít a hasonlat ne vedd a szivedre.
Sziasztok
Ha valakit érdekelnek 2002-es 600 S-es fekete bandita alkatrészek, jelezze nekem.
Kicsit erős hogy hasonlít a Rolira!
leo vince kipuffot ki forgakmaz nálunk tudja vki, pardin kivül, mert az elérhetetlen...
Jó reggelt Sanyi! A géppel voltak gondjaim ezért nem tudtam küldeni a képeket. Holnap /Kedd/ viszem őket a terembe CD-n.
Inkább menjél vele, vagy hagyd állni. Ha csak helyben járatod, nem melegszik fel rendesen, utána meg a lecsapódó kondenzvíz megkezdi áldásos hatását. Meg a gyertyák sem szeretik.
nekem elég lenne a memoria kártyája szerinted megoldható
Zolinak számitógépes problémája van,elnézésünket kéri, állapotom még nem az igazi ezért -kedd még ?
vezér mi van azokkal a képekkel Zoli átt áltt a Roland féle csapatba akinek nem ér 2ft-ot a szava ma megint meghintáztatott ma 18-ra jött hozzám de ahogy te nem értél ide ugy Ő sem és már 1/4 20- van edzés kedden Amugy állapotod javultt?
Sziasztok!
Csizmisa én is kéthetnte gyujtom be a kazánt,ártani biztos nem árti.Az akksinak is jót tesz.
A hangja nélkül meg megőrülök uh hallanom kell
Balatonig ritkán,Kardosrétig mindig.
Hello!én hetente 1x 2x beindítom a mocit hogy melegedjen egy kicsit,így télen!Érdemes e,vagy hagyjam!?:)
én ne tudnám? én aki bakonyszombathelynél bepánikolt h mindjárt leérek a balatonhoz...
Elötte Győr felöl van 2-3 km és utánna még Kardosrétig (az cca 10 km)érdemes menni
ez a végállomás,vagy még tovább szoktál menni a balaton fele?
Csesznek! Kedvenc motorozási utvonalam. Kalev- Telitalálat!
mond h eltaláltam!ennyire nem foghatok mellé h nem!vagy 20szor mentem el már mellette életem során,és már 3szor v oltam benne.és ez a parkolobol van fényképezve,ahonnan csak ugy tudsz bemenni,ha felmászol ott,ahol senkisem szokott.(én már másztam),vagy kerülsz a másik felére.
sztem csesznek
Ez melyik vár?
Már párszor akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem
hallom te meg beteg vagy az nem jó mostanába elég sürün vezér nem?
tetszik"tiszta Roli" holnap állitólag jön a Roli a városba megkeresük a Zolit elkérem töle a memoria kártyát és én küldöm neked ha menni fog de egy E-mailt mindenkép küldök,hogy mi volt mert a Roli ma is megigérte,hogy reggel 9 kor talizunk de a szokásos............lemondta szava hihetetlen az meg nem jó
Izületeidre jobban vigyázz,szükséged lessz rá a teremben.Képeket nem kaptam Zolitól, tiszta Roli!