Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Volt a kárfelmérő, felírt mindent, ami sérült, nem nagyon kellett ösztökélnem. Ami picit karcos volt már került is fel a papírra. Tk gyanús, de tudom, h gazdasági tk lesz belőle. A rendőrsége hívtam még november végén, ott azt mondták, h szabálysérétsi ügyekben 30 napos határidővel dolgoznak, tehát lehet, h csak december 1-jén került a kezükbe a papírom. Holnap, holnapután hívom őket, h mi a helyzet. A nő azt mondta meglesz még idén a felelősséget megállapító papír. Az megy a biztosítóhoz, aztán várhatok, h küldjék a kártérítési ajánlatot. Haver azt mondta öreg mociknál próbálják elhúzni, hadd amortizálódjon, de ha kell naponta fogom őket ostorozni. Maga a moci, kérlek szépen, letakarva fagyoskodik az udvaron. Lehet, h veszek még egy 400-ast és akkor jó lesz donornak, ha meg részletre veszek valamit, akkor gumit lekapom róla, és vagy megy bontóba, attól függően, h mennyit adnak érte, vagy alkatrészenként elpasszolom, ha tudom. Egy biztos, megjavítani nem fogom.
Szeva Tomi! Motorod hogy áll?
Azt nem mertem volna. Véletlenül kiesik, és egy fél perc alatt elmegy az összes olaj menet közben. Mire észreveszi az ember, már késő.
Nem volt nagy meló az érzékelő, miután az ötlet megszületett. Fúrás + menetmetszés + menetfúrás = kb. 30-40 perc.
Az órát beépíteni volt sok idő, bár ott több mindent csináltam párhuzamosan (fokozatkijelző)
hát jah... egyszer majd elszállítattja egy közterületis. Én csak egyszer hagytam a város szélén reggel egy fának támasztva a motort, kiszáradt-kiégett füvőn, de meg akart büntetni a közterületis. Rendőrt is hívott... Nem voltam ott, csak újságolták. Lehet, hogy a ponyva miatt nem volt joga megnézni a renszámot?
A múlt homályába vész...

No, a lényeg, hogy érdekes a bandit esete. Lehet, hogy lerohadtak vele, és nincs utánfutó... A szentendrei úton egy fizetős parkolóban is az ég alatt rohad egy szép (most még) chopper a oldalsztenderen, ami a sárban van. Egyszer majd csak eldől... Se ponyva, se semmi. Vannak esetek. Én ha kint hagyom a motort, nap mint nap letakarom, 3 percet nem sajnálok rá.
Azt a Banditot én is láttam jó pár hete, de lehet még régebben. Szegény mit kaphat most ott az esőben, hóban?
De a jó poén?

A conradnál ez ugye 5500ft környéke.....kell egy csavar.....szórakozás vele......plusz szétkapni a fej egységet.....stb........

No ezesetben már egyszerűbb a Louisos megoldás, hiszen nem kell nézegetni egyiket se - csak az elindulásnál NEM árt ránézni.......

és ugye végeredménybe ugyan annyiba kerül.

(a tiédel az a legjobb, hogy nem ellopható:-), mig a Louisost szerintem hamar kicsavarnák 1-2 helyen
Na ehhez meg már nekem nem lenne türelmem:-)))))

Én simán kifurnám a csavart ... telenyomnám ragasztóval (Fbs, Epokit....stb) és beletenném a jeladót.

Az FBS eddig nálam minden körülményben jól vizsgázott
Na az egy külön szívás volt. Az olajleeresztő-csavarba. Pontosabban vettem egy másikat, mert nem akartam a gyárit elcseszni. Valami autóba valót, aminek ugyanolyan a menete, mint a bandié (M14x1,25 vagy 1,5, már nem emléxem) A szívás ekkor kezdődött, mert az érzékelőn valami nagyon extrém egzotikus menet van, és égen-földön nem tudtam annak megfelelő menetfúrót szerezni. Végül egy esztergályos haver adta az ötletet, hogy ez a menet majdnem olyan, mint a jóval gyakoribb M10x1-es, így átvágtam egy ilyen metszővel a menetet az érzékelőn, és ugyanilyen menetet fúrtam az új leereszőcsavar közepébe.
Ezekután már csak egy kérdés: a jeladót hova tetted? Van helye?
Ez nagyon jól néz ki! és gondolom jól is működik

De gondolom nem 2 perces meló volt megcsinálni
Hát nem nagyon. Nem tudom lehet-e fentről látni. Én a Conrad-nál vettem ilyet, de nem volt egyszerű beépíteni. (lásd az első 3 képet itt)
szevasztok!

Közérdekű közlemény!

Gondolom ide érdemes írni leginkább segítő szándékkal a következő dolgot:

Főoladl chat idézet:
"ponghy
ma 18:22 válasz erre
Szegasztok mindenki! Most olvastam az iwiw-en,hogy kb: egy hónapja látnak egy fekete mocit a Borárostéren a Petőfihídnál. Azt nem tudják,hogy mijen fajta. De a rendszáma uis-607. Egyfának van nekitámasztva. Talán valakinek hiányzik. Tsá Fecóka "

magyarorszag.hu ról:

"Rendszám: uis-607 Gyártmány: SUZUKI Típus: BANDIT Szín: FEKETE A jármű körözés alatt áll?: NEM Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van"

Talán valami gáz van, talán csak betojt a motor és a gazdája otthagyta. Talán ez a levél segít, talán felesleges. Motorosok vagyunk vagy mi! :)

Üdv,
Zoli
vagy ha nem is áll meg az ember nem túl biztosnságos ha menetközben elkezdi nézegetni az órácskát
olyat már láttam de annak meg nem nagyon látom értelmé

azért áljak meg hogy megnézzem hány fokos az olaj? hülyeség
nekem olyan kellene amit rendesen fel lehet tenni a "műszerfalra"
Ha jól látom, ez az.
Ez olyan pici óra, amit az olajbetöltő csavar helyére kell becsavarni. Tehát lent van a blokk jobb oldalán.
Az olajhőfokmérőt hova kell bekötni? meg hova lehet feltenni magát az órát?
Szerintem nem rossz dolog az még véletlenül se csavarja oda neki az ember amíg még hideg a motor.
Nincs vkinek vmi képe róla? engem érdekelne a dolog
az elképzelő erő az meg van,1-2 jó dolgot tudnék bele vinni,de a türelem meg az idő nem nekem dolgozik!1 - lőre a vágy van még meg a többi meg majd meg lesz
Amugy ez nekem a prototipus.....majd csinálok egy szebbet, hisz az időmbe belefér - és ugye hol van még a tavasz:-(((((

Ha meglesz akkor ezt meg meglicitáltatom:-)
De neked szerintem ugyan igy a piros lenne jó....esetleg 1-2 fekete díszcsikkal
Ne hidd ám!

Csak egy kis képzelőerő.....meg némi alapanyag kell hozzá......Meg persze egy olló, varrógép páros:-)

Én ha minden kéznél van akkor 1 nap alatt megtudtam volna csinálni........na jó....fél nap..........

És ugye lehet venni piros/vörös anyagot is......

http://www.beckerhungaria.hu/m...
Szerintem a 915-ös jó is lenne neked

Az hogy hogyan csináltam meg lejebb be van linkelve...... tényleg nem egy nagy dolog.
hali skacok! egy tankboritást én is eltudnék viselnia gepárdomon . de , hogy magamnak csináljam? hm... , hát nem is tudom nagy-nagy türelemmel jár biztosan , az meg nem én vagyok, bár gondolom amit magának csináll az ember és még ha jó is akkor lehet le aratni a munka gyümölcsét. ugy ,hogy akinek van hozzá türelme hát rajta . meg jegyzés : bár lenne nekem is
Mit látsz?
4000-ért aprópénz......7500-8000-ért viszont nem vennék
Természetes hogy a pörgős 650-es magasabb bejáratási fordulattal rendelkezik mint az 1250.Az óra elkelt.
Üdv! Suzuki Bandit 250 "92-es évjárat, szezonra felkészítve, friss műszakival eladó! Ár:440ezer Ft.
Tel:06-20-399-7449
Mail: miszz@freemail.hu
Szép munka, gratulálok!