Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Csak bemérték vagy végül állitottak is rajta?
Mindenki mást mond,az biztos hogy ha megnyitod a rendszert akkor ugye jobban öblit,tehát elszegényedik a benzin levegö keverék és igy nagyobb hömérséklet van a dugattyu tetejénél.Emiatt nagyobb is lehet az olajfogyasztása is az idösebb gépeknek,persze a te gépeden már van lambda szonda ami érzékeli a kipufogo gáz összetételét és valamennyire utánna tudja állitani magát.
Én azért elvittem a prop teches srácokhoz biztos ami biztos ök be is mérték padon.
Ha érdekel megadom a számukat.
inyaktornál nem tom hogy van. Karbinál szokták cserélgetni a fuvókákat
Szerinted az injektort muszáj állitani a sportdob feltétele után vagy nem lényeges?
Nekem finster van fenn,és 111et mértek keréken ami ha visszaszámolod 125körül van fötengelyen
Ugyhogy nem kicsit dob rajta,elég rugalmas lessz
A hangja meg
Kato28 Nolan N62 140Euró helyett 80 volt , Ausztriában. Magyarországon ugyanez most akcióban 28000
Ja és el is felejtettem mondani,hogy minden Bandit FEKETE .Ez így szép ezzel a színnel (szerintem) csak van egy szépséghibálya mégpedig az,hogy minden por és piszok sokkal hamarabb látszik meg rajta mint a másikon .
Sziasztok Banditásk !

Nekem Bodis csövem van de meg vagyok vele elégedve nem túl hangos de mégis sportos ,egy kicsit könnyebben és érezhetően jobban megy a gép és a fogyasztásom sem lett több.
Itt van pár kép a kéményről.http://firestone01.fw.hu/bodis... akit esetleg érdekel.

szép estét mindenkinek
Igen bízom benne hogy a hármas hatásu katalizátorral lebutitott bandit sportdobbal jónéhány lóerőt felszed.
Hali führer,nemcsak szebb és könnyebb lessz a géped de meg is fog indulni mint a veszedelem
Na készen van a motorom!nagyon pöpec!
vezér tudnál köldeni a bukodról képeket,meg nézném!nézdd meg az e-mailjeidet!
Egyetértek Exupal ezért bejáratás után lecserélem ezt a 6Kg-os kályhacsövet egy ovális polirozott Martinra.Kaptam tőle árajánlatot, 54000 az új 1250-re összekötőcsővel együtt.
Ovális sportdobot a helyére!
Hát, ilyen egy euro 3-as.
ja,ezek a mostani pufók valahogy ,nem ,hogy kissebbek hanem még nőnek .némelyik kamionon van ekkora . mikor először láttam azt hittem valami mutánzs
A régebbieké sem kicsi, de ez az új már elég durva Főleg azért néz ki furcsán, mert a farokidom meg keskenyebb lett jóval.
szép nagy kályhacső is dukál a Bandihoz
Sziasztok!
Akit érdekel,van 1 eladó börruci zsir új shox tipusú két részes összecipzározható piros-fekete egyszer sem használt xl-es méret ár alatt 50000ért.
Talán itt jobban látszik:
Szia!

Az én vázam grafitszürke.
Úgy látszik ennyi pénzért már belefért nekik a költségvetésbe, hogy különböző színekre fújják az apróbb dolgokat is.
tetszik a vasad!
Én így hagynám, pont jó a piros-fekete egyensúly
jaaaa,boccs, most néztem meg az adatlapod, és látom h piros a moci, azthittem a fekete a tied
miiiii? a felniket pirosra? sztem irtó szarul nézne ki...de a te döntésed
nem, a váz hasonló szinű mint maga a moci. a blokk a felnik fekete az első hátsó teló ezüst. de tervezem a felnik átt festését pirosra , viszonta a peremét pedig políroznám . jó lenne valami kép viszonyitás ként.