Nem találod, mert nincs "igazi" honlapom, inkább csak könyvtárak 1-2 webhelyen, ahova pakolgatok.
Szivargyújtó nincs a mocimon, mert nem találtam neki igazán jó helyet. A műszerfalat meg nem akartam megfaragni, mert igazán nincs is rá szükségem (nincs GPS-em). Csak az ülésfűtés miatt kellett 12 volt feszej az ülés környékén. Inkább lecseréltem az ülésfűtésről a szivargyújtó csatlakozót egy kisebbre, és ennek az ellendarabját szereltem az ülés alatti dobozba. Egy relén keresztül kapja a villanyt, és a gyújtáskapcsolóval együtt lekapcsolódik. Szóval nem tudom véletlenül lemeríteni az akksit.
Inkább azért cseréltem, mert a gyári elég matt, és karcos volt, és az eléggé idegesített. Szóval esztétikai szempontok miatt (is) cseréltem a plexit. A moci megvétele után elég hamar megejtettem a cserét, szóval nem tudom, hogy a gyári és a magasabb plexi között mekkora a különbség.
Szia!
Nekem benne volt az árban a felszerelés is, de magam is meg tudtam volna csinálni.
Ha nem teljesen idegen tőled a szerelgetés, akkor menni fog. Adtak hozzá egy nagyon részletes rajzot, lépésről lépésre ott van ,hogy hová melyik csavart kell felszerelni, esetleg levenni a motorról. Ez alapján a mellékelt alkatrészek segítségével könnyű felrakni.
Sziasztok!
tangerine látom neked nem a gyári plexi vann venn,kicsit magasitott,én is ilyesmit szeretnék majd az enyémre.Csak azt szeretném kérdezni hogy eltereli rendesen a menetszelet a fejed fölött?
Amugy bitang jól néz ki a bringád grat
Itt van a hátsó tárcsa: a vastagságára 4,72 mm -t mértem digitális tolómérővel! Abszolút nem hullámos,még sok ezer km-t elgurul!