Sziasztok!
Külföldről hoztam egy Bandit 1200-est, és eredetvizsgán gondban vannak az önsúly, összsúly kérdéssel.
Tudnátok nekem segíteni? Nem biztos, hogy a fórumot rendszeresen olvasom, ezért ha tudtok, a pal.zsuzsanna@t-online címre válaszoljatok. Köszönöm előre is!
Segítségeteg nagyon fontos a számomra.
Sziasztok
Zsuzsi
Hali Banditák!A Bódis dobra nem tudok árat mert az enyém a levegősé volt zsir új de a belét ki kellett
cserélni plussz az összekötő.A Full Gasnal 83 ezer Ft de ebben benn van a fékpadozás is és ha kell
állitanak is.Nem durrog vissza csak olyan mély hörgő /most hülyeség jön de értitek/ ilyen blööö-blöööö
hangot ad ha elveszed a gázt.Aki járatja az új vasat azt nem irigylem mert nagyon nehéz megállni mert
Pet-tel ellentétben szerintem egész jól megy 6000-es fordulatnál püntlich 180 km/h.Én mentem régi
levegőssel is szerintem menetteljesitmény,gyorsulás ua.Ami különbség sokkal csendesebb alapjáraton
a vizköpeny miatt és kiegyensulyozottabb a járása.De véleményem szerint a levegősnek szebb a blokkja
de a vizes azért korszerübb és a futómüve is kicsit nekem jobban tetszik.Egy a lényeg minden Bandit
legyen az 400-as vagy1200-es bitang jó és időt álló gép!Az erő legyen veletek!
140 KM van még csak benne,ezért úgy bánok vele mint a hímestojással. Gépkönyv szerint az első 800KM-en 4500-ig lehet csak pörgetni, így igazából még korai lenne bármit is mondanom.Egy azonban biztos az első villa keményebb, jobbak a gumik ezek nekem a sportos vezetési stilusomhoz nagyon jól jönnek.Rendeltem egy Martin dobot , bízok benne hogy a blokk is beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Csaó Exup.
Hát volt nekem is pár mocim.De ugy érzem evvel nagyon mellé nyultam
Pedig voltam tesztnapon is.Amit ott probáltam ahoz nem tudnám az én vasam hasonlitani.
Utolag kiderült a tesztmotorba már sport rencer volt,a tejes elektrnikája is át volt irva.Hát az a moci mellet a 750gsxr nem nagyon rugott labdába.De ezt elfelelytették ott közölni velünk.Én meg betudtam annak hogy ez 1 teljesen új model nem tesztelte még senki,és nem irtak rolla semit a szakirodalomban-.
Bejáratás után kopantam akorát mint álat.
Utánna jártam és kb:350-400 e ft kellene rá költeni ahoz a 135-140le legyen benne.
Én már kiegyezék 120-al is.Na mimd1 tavaszal kiprobálok v.mi ütös dobot + powercomander és ha igy sem lessz jobb akor (leves)=sülyesztő.
Köszönöm a válaszod.
Üdv Pep
Érdekel ennyiért az olajhőfok-mérő, ha postai utánvéttel el tudod nekem küldeni.
Úgy látom már a gyertyákról lekéstem, szűrőim meg vannak.
Légyszives írj valamilyen elérhetőséget az e-mail címemre és kereslek.
Ha nem akarsz sokat szívni IBAN meg (suzuki) SWIFT számokkal, akkor csinálj egy paypal accountot, és aki nem fogadja el azt sz@rd le. Iszonyatos lehúzások mennek az átutalásoknál (főleg) a magyar bankok részéről. Nem is lehet kiszámítani pontosan, hogy mennyit kell pluszba utalni hogy a maradék összeg (a levonások) elég legyen a címzettnek. Ezekből lesznek a bonyodalmak.
PayPal rulez, esetleg még utánvét alias C.O.D. (cash on delivery)
Ha megnyerted 1 euróért és nem akarja odadni, akkor pedig szigorúan negatívot neki.
Mikor én arról papoltam, hogy mennyire nem hülyeség az olajhőfokmérő, majdnem kinyírtatok!
Most meg mit látok?
Mi a cikkszáma? Mert ha megvan és jó a 650-eshez is akkor Én vevő lennék rá
Nekem 800ig - 6000
1600ig - 9000
Ez van írva........
Szerintem ez főleg az összeszokás miatt van - hiszen az 1250-es megy mint az ÁLLLLLLLLLLAT:-)
No mivel Bandita így közhíré teszem az elmúlt idők SUFNITUNINGJAIT:-)))
A., Matricázás - http://akmtmedia.extra.hu/gsfs...
B., Tankbőr occón - http://akmtmedia.extra.hu/gsfs...
Következik a bukócső project:-)
Külföldről hoztam egy Bandit 1200-est, és eredetvizsgán gondban vannak az önsúly, összsúly kérdéssel.
Tudnátok nekem segíteni? Nem biztos, hogy a fórumot rendszeresen olvasom, ezért ha tudtok, a pal.zsuzsanna@t-online címre válaszoljatok. Köszönöm előre is!
Segítségeteg nagyon fontos a számomra.
Sziasztok
Zsuzsi
cserélni plussz az összekötő.A Full Gasnal 83 ezer Ft de ebben benn van a fékpadozás is és ha kell
állitanak is.Nem durrog vissza csak olyan mély hörgő /most hülyeség jön de értitek/ ilyen blööö-blöööö
hangot ad ha elveszed a gázt.Aki járatja az új vasat azt nem irigylem mert nagyon nehéz megállni mert
Pet-tel ellentétben szerintem egész jól megy 6000-es fordulatnál püntlich 180 km/h.Én mentem régi
levegőssel is szerintem menetteljesitmény,gyorsulás ua.Ami különbség sokkal csendesebb alapjáraton
a vizköpeny miatt és kiegyensulyozottabb a járása.De véleményem szerint a levegősnek szebb a blokkja
de a vizes azért korszerübb és a futómüve is kicsit nekem jobban tetszik.Egy a lényeg minden Bandit
legyen az 400-as vagy1200-es bitang jó és időt álló gép!Az erő legyen veletek!
Hát volt nekem is pár mocim.De ugy érzem evvel nagyon mellé nyultam
Pedig voltam tesztnapon is.Amit ott probáltam ahoz nem tudnám az én vasam hasonlitani.
Utolag kiderült a tesztmotorba már sport rencer volt,a tejes elektrnikája is át volt irva.Hát az a moci mellet a 750gsxr nem nagyon rugott labdába.De ezt elfelelytették ott közölni velünk.Én meg betudtam annak hogy ez 1 teljesen új model nem tesztelte még senki,és nem irtak rolla semit a szakirodalomban-.
Bejáratás után kopantam akorát mint álat.
Utánna jártam és kb:350-400 e ft kellene rá költeni ahoz a 135-140le legyen benne.
Én már kiegyezék 120-al is.Na mimd1 tavaszal kiprobálok v.mi ütös dobot + powercomander és ha igy sem lessz jobb akor (leves)=sülyesztő.
Köszönöm a válaszod.
Üdv Pep
Nyereményemnek rendkívül örülök. A lebonyolítást folytassuk privátban: gyulu2002 kukac yahoo pont kom
Érdekel ennyiért az olajhőfok-mérő, ha postai utánvéttel el tudod nekem küldeni.
Úgy látom már a gyertyákról lekéstem, szűrőim meg vannak.
Légyszives írj valamilyen elérhetőséget az e-mail címemre és kereslek.
Köszi!
PayPal rulez, esetleg még utánvét alias C.O.D. (cash on delivery)
Ha megnyerted 1 euróért és nem akarja odadni, akkor pedig szigorúan negatívot neki.