Szia! Ahogy néztem a motorod vettem csak észre hogy nemcsak az elemek színe más , hanem az elsőteleszkópszár, hátsólengőkar, valamint a váz szinük is eltérő.Az enyémen ezek mattfeketék, tiéden ezüst. A váz színe is ezüst atiéden?
hát az enyém 250es, jól gondolod hogy nagyobbat szeretnék, mondjuk gs500,xj 600,kawa er 5, vagy nagyon jó esetben zxr750, gixxer 750
a gs 500 csak azért jön szóba mert olyan keveset fogyaaszt, amúgy nem vok oda érte annyira
de ha megmarad a Bandi, akkor sem fogom fölvágni az ereim
Köszönöm a dicséreteket! A plexi Puig tipusu de nem túra hanem sport verzió így nem magasabb a gyárinál csak pupos.Ausztriában vettem elöbb megvolt mint a motor, 65Eur az ára.Egyébként itthon is láttam már valamelyik üzlet kínálatában 21-22 körül.Azelőző motromon (1200S) is ilyen volt , a szélvédelme gyáriéhoz hasonló.Az oldalidomokat vasárnap teszem rá délután.
Hello fürher,elöször is grat a gépedhez nagyon ott van igy feketében
Lenne pár kérdésem ha nem haragszol,a plexid milyen tipusu,mennyivel magasabb mint a gyári,és mibe fáj?
Válaszod előre is köszi
Kinyomtad a közepét bepattintás előtt?
Na, simán ment a felszerelés?
a gs 500 csak azért jön szóba mert olyan keveset fogyaaszt, amúgy nem vok oda érte annyira
de ha megmarad a Bandi, akkor sem fogom fölvágni az ereim
Akkor várjuk a többi képet is.
Lenne pár kérdésem ha nem haragszol,a plexid milyen tipusu,mennyivel magasabb mint a gyári,és mibe fáj?
Válaszod előre is köszi