vki nem mesélne nekem a szervíz intervallimról?
gyertya csere hány ezer km után?
lánc, fogaskerék,
motorolaj, meg ilyenek
na és ha a változószelepbvezérlés vagy micsoda tönkrement benne, az mi pénz megcsináltatni s hogy lehet észre venni...
Ha véletlen megmaradnának a cuccok(valakinek gyárira visszaalakítva kellene a gép) akkor majd jelentkezem .Van még egy rakás karcmentes gyári cucc ezeken kívűl +láncvédők egyedi téma az is ilyet még egy Bandit nem hordott magán:)
Saját! Nem kamu! Az a gond hogy Debrecenbe költöztem és itt még egy garázsom sincs.Amúgy csinálnám mert lenne biztosan kereslet, főleg ha ár alatt adnám. üvegszálból készítettem őket még a tükröket is. Nem volt egyszerű de megoldottam . A fényezést nem én csináltam.
Ezen már szerencsére túl vagyok: Gombolyagon volt egy holdas tanyám (remélem megtaláljátok GPS-el) rásoztam a sogoromra meg volt 700nöl a Balatonon azt is most adtam el majdnem ingyé (na jó egy tizenéves GSáráért)
Ugy hogy főd nem köll
vannak ilyesmik. Nekem van egy Robikapálógépem a nagybátyám vette egy órát használta és rájött hogy szétrázza a szivét. 1997-ben meghalt szegény, itt van nálam a gép: 12 éves 1 órát ment
Na és hányan vettek öreg bácsitól motort aki elfelejtette a fészerben a motorját? Majd ha tölem veszel motort akkor veszel öreg bácsitól
Ja meg milyen elönyös ha a motorral esnek
Hali mindenkinek ELADÓ a banditom (600-as) 2004-es . és rengeteg extra+ az összes gyári karcmentes tartozéka!Ha valakit érdekelIá:1050.000
06/30 487-5167
gyertya csere hány ezer km után?
lánc, fogaskerék,
motorolaj, meg ilyenek
na és ha a változószelepbvezérlés vagy micsoda tönkrement benne, az mi pénz megcsináltatni s hogy lehet észre venni...
thx