Aki nem ért a banditokhoz annak simán be lehet magyarázni. Főleg ha nem nézi meg közelről. De egyébként meg nem érdekel, hogy ki hány ccm-esnek nézi, nem felvágni akarok vele hanem motorozni. Szép a mocid.
Dehogynem. Egyből látszik, hogy szürke a blokk , az 1200-eseké fekete. Van több apróság is, de az nem annyira feltűnő: lengővilla, féktárcsa, hátsó lábtartó konzol, kuplung-bowden.
Szerintem a csupasz változat szebb, de így utólag örülök hogy idmos lett. Nem szoktam száguldozni de jól jön az a kis plexi. Eddig csak endúróm volt azon meg a szélvédelem ismeretlen fogalom és hát a jót könnyű megszokni. Csak azt sajnálom hogy nincs rajta a Bandit felirat, de így legalább nem tudják hogy "csak 600as" . Nem tudja valaki hol lehet beszerezni?
Helló Kato28! Már annyira nem vagyok új 3 hónapja van meg a GÉP. De van egy örömhírem már 1 hete jogsim is van. Csak jó idő nem akar lenni, bár ma is kimentem, de érdekes nem találkoztam senkivel. Igaz egy óra motorozás után jó volt odabújni barátnőmhöz.
gratula a gépedhez Velvettem a kapcsolatot az emberrel a pólok miatt már csak meg kell terveznünk !3000rugó az elsö a póloval együtt többit megprobálom 2000-be?vélemény?
Jó sokat mentek ezzel a mocival. Kíváncsi lennék arra hogy mennyire viselte meg ez a motorját. A sebességet kicsit nehezen veszi azt hallani. Így videón nincs olyan rossz hangja, nem hinném hogy ellustultak a pacik bár eléggé füstöl szegény.
sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy ez az 1 es és 2 es bandit között a külső stilusváltozásokon kivül változtattak e valamit a gyárban más motor van benne van e valamelyiknek valami gyakori hibájva vagy ilysmi vagy jobb a régebbi blokk ha igen miben? jah 250 es kategóriáról van szó köszi előre is csácsá
Én is éreztem néha kicsit égett szagot, de csak mikor rettenetesen meghajtottam, máskor nem éreztem. Szerintem normális, de az én véleményemre ne alapozz semmit.
segítséget kérnék tőletek is (kérdeztem gs 500-as fórumban is, de megnyugtató válasz mlég nem jött).
Nekem GS 500F-em van, kb. 3 hónapja (de nem új, használtan vettem, két éves, most 17ezer km van benne). Mostanában kicsit égett szagot (leginkább talán égett gumira emlékeztető szagot) érzek felgőzölögni a benzintank és az idom előtt a motorblokk felől. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak a blokk és a hűtő meleg levegője, vagy gyanakodjak valamire bajra, vagy ez teljesen normális? Nem egyértelmű, néha érzem, néha nem.Talán a hideg idővel kezdtem érezni ilyen szagot. Tapasztalt-e valaki közületek hasonlót? Azért benneteket kérdezlek, mert én a lég/olaj hűtésre gyanakszom (a sima GS 500-asok azért nem tudnak segíteni,mert az övék csak léghűtéses), valami abból adódó specialitásra, és ha jól tudom, a Bandit is lég/olaj hűtéses.
Ha valami nem stimmel, mi lehet az, és mit nézzek?
hát én 155000ért vettem,és pont azért adom drágábban mert elől-hátul világítás van rajta(meg féklámpa is)ami müködik természetesen.na és persze volt egy egy szériahibája ami javításra került.de még így is többe van nekem mint amennyiért adom!hisz csak az első lámpa több mint 12000.dehát ez van.ja és persze én forgalomba használom 50esként.
Nekem lenne tárcsám, bár 250-esé, de sztem ugyanaz!
4000 rugóért a tulajdonodat képezheti!
Ha esetleg vkit érdekel,van 250-es bandit alkatrészem,többnyire blokk alkatrész,de van még pár többi része is! 95-ös évjáratú a gép.
BTW a feliratból sem derül ki, ugyanis a 600-ason "Bandit S" van, és csak az 1200-ason van, hogy "Bandit 1200 S"
Az biztos, hogy mindenki nagyobbnak nézi, mikor kérdik, és csodálkoznak, hogy csak 600-as.
Szükségem lenne a 400-as banditámhoz,egy jó állapotban lévő hátsó féktárcsára!Ha valaki tud írjon!
Kis pénzért vevő vagyok rá!
Előre is köszi!Jó gurulást!
http://videa.hu/play.php?v=si5...
ebbe a gépbe 104.000km van:-))))))
segítséget kérnék tőletek is (kérdeztem gs 500-as fórumban is, de megnyugtató válasz mlég nem jött).
Nekem GS 500F-em van, kb. 3 hónapja (de nem új, használtan vettem, két éves, most 17ezer km van benne). Mostanában kicsit égett szagot (leginkább talán égett gumira emlékeztető szagot) érzek felgőzölögni a benzintank és az idom előtt a motorblokk felől. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak a blokk és a hűtő meleg levegője, vagy gyanakodjak valamire bajra, vagy ez teljesen normális? Nem egyértelmű, néha érzem, néha nem.Talán a hideg idővel kezdtem érezni ilyen szagot. Tapasztalt-e valaki közületek hasonlót? Azért benneteket kérdezlek, mert én a lég/olaj hűtésre gyanakszom (a sima GS 500-asok azért nem tudnak segíteni,mert az övék csak léghűtéses), valami abból adódó specialitásra, és ha jól tudom, a Bandit is lég/olaj hűtéses.
Ha valami nem stimmel, mi lehet az, és mit nézzek?
Köszi a tudásbázist: nego