Sajna ezek mennek, meg a bárányfelhők. Megnéztem, tk esetén a piaci ár (kb 500e)-önrész, ami 10%-maradványértéket fizet a biztosító: kb 250-300 rongy +a ruhára, amit fizet (kabát 50, sisak 18, kesztyű 8, cipő 20e, gerincprotektor 12e Ft volt újonnan). A baj az, h a rendőr azt mondta nem kell kitölteni a kék-sárga papert (baleseti bejelentő), mert feljelentés lesz a dologból, írt jegyzőkönyvet, igazolást, ami csak a biztosítós dolog elindításához felhasználható, azt mondta a betétlapot nem kell megírni, de a biztósítónál kezembe nyomtak egyet, h kitöltve azzal bandukoljak vissza. Most mehetek megkeresni a csajt és megíratni vele.
kecskeméti goakrt pálya, most kapott új aszfaltot, meg helyre pofozták s fogják is, színvonalát jócskán fel akarják emelni, mondjuk amiylen mélyen volt, onnan csak fel lehet
várom a tavaszt, akkor lesz zsém banditra, nagyon elszánt vagyok, lesz nekem egy banditom szívem szerint egy 400-as, de lehet 250-es lesz belőlle, lényeg az, hogy újabb műszerfalas legyen, de ha régit sikerül kifogni az se gáz, csak motoroksian legyen jó állapotban ha még egy kis esztétikai hiba akad is rajta...
nem akarom majd hajtani, nekem arra kell, hogy suliba járjak kb 4km lakott területen kívűl a másik 5 lakott területen...
fogyasztását mesététek már, hogy használattól függ, 5-től felfele, ha jól emléxek, olajat milyet adtok neki, s mennyit eszik igazából eddig csak 2ütemű motorom volt, szal a 4-et nem is vágom hogy van, a szervíz intevallumokat meg felkéne írnom vhova, mert elfelejtem ha vki leírná nekem, azt megköszönném s elmenteném
Meg mellesleg gondolom nem kicsit védi a tankot a kisseb sérülésektöl.
Ráadásul sztem naon durrrrrván néz ki,én is szeretnék majd a közeljövöben az enyimre.
De ugye nem a tankra teszem rá 1-1be:-)
Én ha gyárit is vennék teszek alá valami folpack szerűséget ami FIX a tankon..............
Amugy alapban nem tehet benne semmit, hiszen FIXEN oda van szijazva....vagyis nem járhat rajta....plusz ugye erre ha rájön egy tanktáska akkor az meg még súly...
Blue devil-nek : Hát ez a BOGARAS LESZ A MOTOR nagyon jó.
Legközelebb meggondolom én is, hogy kimegyek-e a városból .
Rendelt már valaki a http://aruhaz.totalcar.hu/inde... oldalról? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Mennyi idő alatt szállították ki? Én okt.28-án adtam fel rendeléts olaj, olajszűrő, tisztító- (fékbetét, féktárcsa, stb.), kenő anyagok (bowden, lánc, stb.), de az olajshop-ból nehezen szállítják be a kiszálítóhoz.
Jó persze pár HD-s nyálgépnek ez a 3000 is már gyilkos lenne:-))) Hisz van olyan is aki még a HD fesziválra is utánfutóval viszi ki.....amugy meg van egy 8 millllllllás butora a napaliban:-)
Lokitomi! Úgy látom az idén már nem jössz felém. Nagyon sajnálom a dolgot, a szivem szakad meg, ha összetört gépet látok.
Blue, ilyen tankbőrt csináltass.
Azt hogy hol leht venni azt nem tudom, de ma már annyi matricás hely van mint a fene.....és ráadásul nem csak sima matrica.........
Fogsz egy képet, megszerkeszted és elküldöd emailben...... pár nap múlva jön a cucc.....
Ha 3D-st akarsz - olyat mint a tankpad akkor a www.tankpad.hu hoz menj
Ha színeset, fényvisszaverőst....stb, akkor meg a www.foliavagas.hu hoz.......
Én most a foliavagas.hu-tól rendeltem a vázra egy felíratot feketés-szürke fényvisszaverős matricából....
Ha meg kép kell?
Azzal tele a net:-)
nem akarom majd hajtani, nekem arra kell, hogy suliba járjak kb 4km lakott területen kívűl a másik 5 lakott területen...
fogyasztását mesététek már, hogy használattól függ, 5-től felfele, ha jól emléxek, olajat milyet adtok neki, s mennyit eszik igazából eddig csak 2ütemű motorom volt, szal a 4-et nem is vágom hogy van, a szervíz intevallumokat meg felkéne írnom vhova, mert elfelejtem ha vki leírná nekem, azt megköszönném s elmenteném
Nem tudja vki hol lehet matricát venni Bandithoz?
Köszi
Geri
Ráadásul sztem naon durrrrrván néz ki,én is szeretnék majd a közeljövöben az enyimre.
De ugye nem a tankra teszem rá 1-1be:-)
Én ha gyárit is vennék teszek alá valami folpack szerűséget ami FIX a tankon..............
Amugy alapban nem tehet benne semmit, hiszen FIXEN oda van szijazva....vagyis nem járhat rajta....plusz ugye erre ha rájön egy tanktáska akkor az meg még súly...
Csak 1 hozzá nem értő kérdés: Blue a tankbőr alatt a dukko nem lessz matt,ahogy kidörzsöli,lehet hogy f.szságot kérdeztem?
Nekem a tankpadom kész let 6 nap alatt......
Rendeltem egy bővítést.....annak már 3 hete hogy semmi híre.........
Irtam nekik: a válasz: SOK A MELÓ
Blue devil-nek : Hát ez a BOGARAS LESZ A MOTOR nagyon jó.
Legközelebb meggondolom én is, hogy kimegyek-e a városból .
Rendelt már valaki a http://aruhaz.totalcar.hu/inde... oldalról? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Mennyi idő alatt szállították ki? Én okt.28-án adtam fel rendeléts olaj, olajszűrő, tisztító- (fékbetét, féktárcsa, stb.), kenő anyagok (bowden, lánc, stb.), de az olajshop-ból nehezen szállítják be a kiszálítóhoz.