Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Velünk jössz, ilyen nem szokott törtenni!
Hali!

A MOL-os 10W50-es olaj a kutakon tényleg drága,nagyjából 3300-3400 forint/liter! Viszont a kiskunhalasi cégnél ez 2300/liter nagyjából! Beszéltem velük és meg lehet náluk rendelni,és ki is küldik címre! Nekem annyi szerencsém van,hogy közel lakom,így nem kell postázni!
De már megrendeltem,úgy,hogy hamarosan bele csorgatom a vasba!
Ahogy elnezem korabban kellett volna felkelned ahhoz itt a sracokra valamit is rasozz. Ök itt ülnek egesz nap, elöbb tudnak az akciokrol , mint magunk a boltok akik akcioznak!
Olvasd végig ami azóta íródott...
Nem lesz az egy picit sok? Most néztem valahol valami 6800.-
Mostmár én is tudom javasolni!
Hát igen...a Zakopane-t az tudtam volna javasolni én is, hisz voltunk ott, és tényleg nagyon szép táj, és nagyon jó utak, szerpentinek!
Helló,
én 10ezer/párra gondoltam.

Üdv
Nem gond odataláltam!
Igaz a végén Zakopánéban kötöttem ki, de arra még jobb utakat találtam!
Az odafelé utat még csak-csak tudom, de visszafelé az eltévedőgép hozott Poprádtól valami 67-es úton, az is príma volt!
Bő 800 km-t sikerült összehozni! Sztem máskor is megyek!
Mert kire?
Én úgy tudom, hogy az elhunyt motorosokra.
Természetesen ahogy érzed.
Én is elég sokat motorozok egyedül, illetve feleségemmel, de ő csak utas.
Lefelé a Kékesről egy erős jobbosnál most is elszámolta magát egy speedes.
Szerintem megijedt, és tök egyenes féknyommal átment az úton, és bement a gazba.
Szerencséje volt, hogy semmi nem jött szemből.
Sérülés nem volt, csak egy kis anyagi kár, de az sem sok.
Bocs a "nem segítésért"!
Igen, sokat járok Szlovákiába, de olyanokkal akik ismerik, hogy merre vannak jó utat, tehát engem is csak "vezetnek".
Megjegyezni meg sosem szoktam merre járunk!
Hogy motorozok?
Megpróbálok biztonságosan.
Szeretem a kanyarokat, de sohasem fektettem le a határig, a kiülés pedig tartozott a repertoáromba.
Biztosan van igazságod a "Kék" túra kapcsán, de én úgy látom, leginkább abba az irányba tolódik el, hogy "Emlékezés a meghalt motorosokra".
Én is ezért járok, és nem a "Kék" kedvéért.
Nekem nincs senkivel semmi bajom, de nem vagyok odáíg a tömegért, -sem menni, sem megállni nem lehet normálisan- épp ezért motorozni is legtöbbször egyedűl megyek! Tavaly, tavalyelőtt párszor voltam csoportosan és majdnem mindíg fetrengett valaki a nap végére! Talán még tsanyi is emlékszik az egyikre?!
Amúgy köszi, sokat segítettél!
Elképzelhető! Netes adatbázisból néztem....
Akkor stimm!
Annyit En is adok!
Ma megvolt a Glockner, es a Nockhalm , gyönyörü napsüteses idöben! Igaz 3 orät motoroztunk friss fehersegben! Ma 6X voltam 2000m felett.Holnap Villacher alpenstrasse meg ki tudja...
Heló!
Mennyit szeretnél érte?
Szerintem közel nem 3900 péz,de holnap felhívom a kiskunhalasi céget akik terítik az országban!
Mondjuk én hozok biztos ha nem túl drága,viszont még agyalok,hogy az olcsóbb Street kivitel is jó lenne-e? Annyi a külömbség,hogy a Street kivitel rész szintetikus,a Racing meg ful szintetikus!
Még nem találkoztunk így nem tudom, hogy motorozol(nem a tudásodra gondolok), de az utcai májerek akik minden kanyarban közúton arra büszkék, hogy leteszik a térdüket(persze nem a kanyarsebességtől hanem mert úgy kiülnek lassan is, hogy valahogy meg kell támasztani magukat nehogy elessenek) azokra nem feltétlenül kéne "megemlékezni".......mikor kimegyünk az 577-re és megnézzük az emléktáblát a gyertyákkal és fényképekkel együtt, ott tudjuk, hogy nem arról szól a kitett emlék, hogy példaképek legyenek hisz azért történt a baleset mert nem jött össze a kanyar a saját hibájukból, hanem simán a rokonok emlékeznek így rájuk......persze nekem mindegy. de ezt egyszer ha valakiknek nagyon szemet fog szúrni bármilyen okból egy ilyen megemlékezés hamar előveheti az apropót....
Hát...ha a Repsol-t megkapom 1.700-ért, akkor inkább hanyagolom a MOL-t.
MOL?
3.900-ért?
Jól sejted!