Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyértelműen a harcok is befolyásolják a nemzetközi árakat. Mi meg megyünk azok után... Kérdés, hogy most ki fogja rátenni a kezét a maradék olajra.
leírhatom ide a nevét mert tucat név,másnak nem mond semmit,de nektek,vagyis apudnak mondhat valamit
aposom Tóth István,bátyja Bála,huga Piroska,öccse Feri
apukájuk István,anyukájuk Irma,ha jól emlékszem varrónő volt
azért kutas ismerősöm,elmesélte,hogy esik folyamatosan vissza a fogyasztás,meglepődnél

rengeteg motoros,azzal jár dolgozni mert olcsobb,mint kocsival,itt a környezetemben is van kettö ilyen tag,túra nuku,de be kell valahogy jutni a melóba

enged kettő ft,hogy jövő héten emeljen ötöt baxák meg
Apu 52-es, mivel "hatalmas" a falu, biztosan ismerték egymást.
Komoró ide 15km.
Igen, egy mai újságban az volt az egyik hír, hogy nem változik a benzin ára a héten.
Apósom 49- es a 8 elemit még ott végezte,majd ide pest mellé költöztek,család többi része elköltözött onnan Komoróba,ha jól emlékszem
Na jó azért nem annyira! De már lassan annak is örülhetünk, ha nem emelkedik.
"Mégis mostanába minden héten megy lefelé a benzin ára."

Lehetne már 250!
Lóf@szt! Az árat már rég lebeszéltem ezzel a manussal. Azt mondja, nincs olyan, hogy szezon van, mivel senki nem szereltet klímát idén, két okból: 1. nincs pénzük az embereknek. 2. nincs olyan hosszantartó meleg.
Egyébként nem minden esetben igaz a kereslet-kínálat dolog. Akármennyire is drága a benzin nyáron mindeki megtankolja a kocsit és elmegy nyaralni, nem is beszélve a rengeteg motorosról. Mégis mostanába minden héten megy lefelé a benzin ára.
Jav.: 79-ban = 76-ban.
Apu is rétközberencsi volt.
Amikor megszülettem, 79-ban, akkor költöztek ide Kisvárdára.
Rétközberencstől kb. 10km.
Én most láttam egy coolerado nevű légkondit.3000 w hagyományos légkondit kivált 700 wattból.
Nincs csak egy ventillátor és egy vízszivattyú benne.
3 napelemtáblával megoldható a hűtés.
link
persze,nem most kellett volna csináltatni

multkor kérdezted a tözsdét,hogy, hogy meg mi,akkor mondtam kereslet és kínálat,tehát most van rá kereslet ezért drága,vagyis,zsák pénz ,2 hónappal ezelött vagy 2 hónap mulva fele lett volna
Hát azóta kicsit elszaladtak az árak, több helyen is érdeklődtem, de egyik sem volt jelentősen olcsóbb a másiknál. Igaz kellett egy cseppvíz szivattyú is bele, mert nem tudtam simán kivinni
Így mindösszesen 112.500.- kemény magyar valutát perkáltam le
nem tudom mennyi az a zsák pénz,de nekem anno(4éve),valami 8000.-ért tette fel és üzemelte be, kb 3 óra alatt,nem egy nap alatt
ÁÁÁÁÁ,dehogy
Hát már csak megnézem mire van pofája elkérni azt a zsák pénzt
meg különben is minek ,egy hét mulva már ugysem kell
te is szerelted, vagy csak ő,mert ha csak ő,akkor nem tudom mit lábatlankodtál ott ,te se ,mi se, szeretjük,ha ott van a nyakunkon a megrendelő,és még talán még bele is ,hogy igy meg ugy
Wazze 20:00 után ment el klíma szerelő
Nem tudod melyik számban volt? Nekem az rémlik, hogy az első féktárcsákkal volt gond.
Bekaphatod!
40? az rohadt sok!
Nekem végülis tök mindegy. Ahogy néztem a térképen a Mátra kb fél útra van mindkettőknek, de nem ragaszkodom hozzá, ha tudsz jobbat!
Mit is kell bekenni?
Már csak azért, mert szerintem semmi köze ehhez a kotyogásnak, ugyanis mint mondtam, a szalonban lévő új motorokon is mozogtak kivétel nélkül!