leírhatom ide a nevét mert tucat név,másnak nem mond semmit,de nektek,vagyis apudnak mondhat valamit
aposom Tóth István,bátyja Bála,huga Piroska,öccse Feri
apukájuk István,anyukájuk Irma,ha jól emlékszem varrónő volt
azért kutas ismerősöm,elmesélte,hogy esik folyamatosan vissza a fogyasztás,meglepődnél
rengeteg motoros,azzal jár dolgozni mert olcsobb,mint kocsival,itt a környezetemben is van kettö ilyen tag,túra nuku,de be kell valahogy jutni a melóba
enged kettő ft,hogy jövő héten emeljen ötöt baxák meg
Lóf@szt! Az árat már rég lebeszéltem ezzel a manussal. Azt mondja, nincs olyan, hogy szezon van, mivel senki nem szereltet klímát idén, két okból: 1. nincs pénzük az embereknek. 2. nincs olyan hosszantartó meleg.
Egyébként nem minden esetben igaz a kereslet-kínálat dolog. Akármennyire is drága a benzin nyáron mindeki megtankolja a kocsit és elmegy nyaralni, nem is beszélve a rengeteg motorosról. Mégis mostanába minden héten megy lefelé a benzin ára.
Én most láttam egy coolerado nevű légkondit.3000 w hagyományos légkondit kivált 700 wattból.
Nincs csak egy ventillátor és egy vízszivattyú benne.
3 napelemtáblával megoldható a hűtés. link
multkor kérdezted a tözsdét,hogy, hogy meg mi,akkor mondtam kereslet és kínálat,tehát most van rá kereslet ezért drága,vagyis,zsák pénz ,2 hónappal ezelött vagy 2 hónap mulva fele lett volna
Hát azóta kicsit elszaladtak az árak, több helyen is érdeklődtem, de egyik sem volt jelentősen olcsóbb a másiknál. Igaz kellett egy cseppvíz szivattyú is bele, mert nem tudtam simán kivinni
Így mindösszesen 112.500.- kemény magyar valutát perkáltam le
te is szerelted, vagy csak ő,mert ha csak ő,akkor nem tudom mit lábatlankodtál ott ,te se ,mi se, szeretjük,ha ott van a nyakunkon a megrendelő,és még talán még bele is ,hogy igy meg ugy
Mit is kell bekenni?
Már csak azért, mert szerintem semmi köze ehhez a kotyogásnak, ugyanis mint mondtam, a szalonban lévő új motorokon is mozogtak kivétel nélkül!
aposom Tóth István,bátyja Bála,huga Piroska,öccse Feri
apukájuk István,anyukájuk Irma,ha jól emlékszem varrónő volt
rengeteg motoros,azzal jár dolgozni mert olcsobb,mint kocsival,itt a környezetemben is van kettö ilyen tag,túra nuku,de be kell valahogy jutni a melóba
enged kettő ft,hogy jövő héten emeljen ötöt baxák meg
Komoró ide 15km.
Lehetne már 250!
Egyébként nem minden esetben igaz a kereslet-kínálat dolog. Akármennyire is drága a benzin nyáron mindeki megtankolja a kocsit és elmegy nyaralni, nem is beszélve a rengeteg motorosról. Mégis mostanába minden héten megy lefelé a benzin ára.
Amikor megszülettem, 79-ban, akkor költöztek ide Kisvárdára.
Rétközberencstől kb. 10km.
Nincs csak egy ventillátor és egy vízszivattyú benne.
3 napelemtáblával megoldható a hűtés.
link
multkor kérdezted a tözsdét,hogy, hogy meg mi,akkor mondtam kereslet és kínálat,tehát most van rá kereslet ezért drága,vagyis,zsák pénz ,2 hónappal ezelött vagy 2 hónap mulva fele lett volna
Így mindösszesen 112.500.- kemény magyar valutát perkáltam le
Már csak azért, mert szerintem semmi köze ehhez a kotyogásnak, ugyanis mint mondtam, a szalonban lévő új motorokon is mozogtak kivétel nélkül!