Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, de én ettől függetlenül ez után is ki fogok járni.
Én is ott voltam az elsőn is, sőt eddig mindegyiken.
Igen, ahogy mondták, 500 körül voltunk, de jó volt, nem értem mi bajod pár kilométeren keresztül a tömeggel!
Amúgy a motamot bizonyított, hogy tényleg tesz valamit hisz ha jól tudom pl. a buszsáv használatában jelentős szerepük volt....
De kellhet, annál aki sokat használja tiltás közelében.......amúgy normál használat esetén valóban nem kellett még, legalábbis nekem sőt még 48-nál sem mert értéken belül volt....
Az első a lényeg és az még az Ő emlékére szólt és utána nevezték át minden elhunyt motoros emlékére....a véleményem így erről az eseményről nem tud változni mert ha valaki utánanéz, hogy valójában miért kék túra neve akkor min gondolkozzon el? A mecseki baleset már inkább lehetne mert ott volt egy vétlen áldozat és egy vétkes is és az valóban elgondolkodtató lehetne......
Nyugodott szível ajánlhatom, én is ezt használom. A Mol-tól rendeltem ezidáig 11-ezer forint feletti vásárlásnál ingyen házhoz szállították, igen ám de nagyon megugrottak az árak nem tudom milyen üzletpolitika van a háta mögött de ennyiért nem veszem most már tőlük olajat. Én innen vettem legutóbb! Ez azért barátibb ár!
Sziasztok.

Eladtam motorom,maradt még egy pár első fékbetétem, AR RACING lmp 286 sf , ha valakit érdekel, megbeszélhetünk hozzá egy normális árat. További szép napot!
Biztos, hogy a drágább racinget akarod? Szerintem felesleges, elég bele a 4T Street
Tudja a fene, kereső ezt dobta ki.....
tudna valaki segíteni?Olyan problémám van hogy nincs alapjáratom mit tegyek 400-as banditról van szó.
Csabu!

A linkedben szereplő ár szerintem elírás,mert a neten az árak 2300 forint körül vannak!
24e-nél van gépkönyv szerint, de a szerelők szerint az is csak ellenőrzés, mert gyári értéken szokott lenni. Állítani szerintük sosem kellett még.
http://www.olajexpressz.mol.hu...
Én ezt szeretném most kipróbálni.
Még valamit: mik a tapasztalatok szelephézag állítással? Nekem most hidegen van egy kis csattogó hang,de szerintem csak az egyik szeleptől,aztán melegen már semmi!
Általában mennyi km-nél kell hozzányúlni vagyis állítani az 1250-nél?
Egyre több helyen olvasom,hogy nagyon dícsérik a MOL 10W 50W motorolaját! Van itt olyan aki használja,és ha igen,akkor mit tapasztalt?
És a kutakon mennyiért lehet megvenni?
Úgy látom kicsit félre vagy tájékoztatva. Ez a túra már a negyedik volt és már nem csak arról a srácról szólt,itt minden elhunyt motorosra emlékeztünk. Jövőre gyere el és lehet változik a véleményed. Halottaknak kicsit több tiszteletet.
Tartogatom az 1050-esnek.
s akkor nem kéne variálnod.........vehetnél újjat
Vanígy..................leközelebb az ötösre kéne.
akkor semmit,csak ráhibáztál valamire

Mit?
Ott még soha sem jártam, de hamarosan meg nézem. Köszi!
mivan olvastad?
Valszeg vízálló bumburnyákot.
Bősi vizierőmű