Hátsófékhez. Anno mikor tesztelték MR-ben az 1250-est ott 2* cserélték a hátsó féket a kotyogás miatt ! A betétekkel is játszottak de ott a gyárira esküdtek. A féknyereg meg olyan lett mindig mint volt kotyogós. EZ ILYEN ! Sztem az úszónyereg csapjáról lekpik a galvanizálás , megindul a korrózió és beindul a kotyogás! Ellenszer évente legalább egyszer vastagon bekenni vizálló zsirral ÉN EZT HASZNÁLOM .
Ja azt el is felejtetem, Szabolcsba nem sokk olyat tudnál mutatni ahol én nem jártam még akkor Simsonal! Onnan már közel volt a nagy bukó remélem nem hagytad ki. "Ott, hol a kis Túr siet beléje"...
Túristvándi még működő vízimalom! Talált? Engem kérdezzél! Mivel ott készültek az esküvői fényképek. Az a platán fa sem semmi ami ott van mellette. Édesanyám egyébként Kömörei volt és sokat voltunk Isvándiba!
Unom hát, de ezt most jól megcifráztuk útvonalilag, arrafelé mentünk, amerre még sosem jártunk.
Beszéltünk róla Évával, hogy benézünk hozzátok, de mivel itthonról 10.10-kor indultunk, erre nem nagyon volt idő, így is este 20.00-ra értünk haza!
Te miért nem jössz már el errefelé?
Őszintén megmondva - bár nagyon odafigyeltem a viselkedésére hazafelé - talán annyit vettem észre, hogy mintha egyenletesebben járna, húzna, és jobban ugrana.
Na Zöldi tanácsára felhîvtam egy nagy és neves budapesti S uzuki szervízt.
Olajnyomás mérésre nincs műszerük. Nézzem szemmel :-)
Karbipucc+szinkron 40ezer!
Talán ezért nem visszük márkaszervízbe?
Ahogy mondom, 1.700 volt darabja a gyertyának!
Amúgy mindent egy Miskolci teher gépjármű alkatrészeket árúsító boltban dolgozó barátom szerzett meg nekem.
Errefelé, aki ismeri, csak tőle vásárol!
én gyerek koromban voltam egy hetet Nyírbátorban,hát az is rég volt,de nem is a látnivalókkal foglalkoztunk
csak cukkolni szoktam,hogy du.5-kor csapatás
aztán van,hogy én is csak maradig jutok ,de azt már Ő nem tudja,majd csak innen
Most nem működött, mert 40 cm-rel kisebb volt a vízállás a minimumnál, amikor beindítják!
Beszéltünk róla Évával, hogy benézünk hozzátok, de mivel itthonról 10.10-kor indultunk, erre nem nagyon volt idő, így is este 20.00-ra értünk haza!
Te miért nem jössz már el errefelé?
Annyira nem nehéz kitalálni, mert ha jól tudom, Magyarországon csak ez az egy három vízkerekes van!
Vazze'!
Olajnyomás mérésre nincs műszerük. Nézzem szemmel :-)
Karbipucc+szinkron 40ezer!
Talán ezért nem visszük márkaszervízbe?
Fékbetétet vettem tőle, igen jó áron 2éve.
Amúgy mindent egy Miskolci teher gépjármű alkatrészeket árúsító boltban dolgozó barátom szerzett meg nekem.
Errefelé, aki ismeri, csak tőle vásárol!
Valójában 15.840 Ft volt!
Mondj valami támpontot, hogy mégis kb. hol, és írok pár javaslatot!