49-50ldoboz legyen, abba fér kettő sisak,oldaldobozról nem tudok nyilatkozni,eddig megbízható volt
a motor már 2éve is fent volt,ha rá vagy cuppanva szvsz,még alkudni is tudsz
sport légszűrő többszöri karbantartást igényel
egyedi fényezés pedig, egyéni izlés dolga(csak miért is fényezték egyedivé )
Sziasztok.
Egy GSF 1200s típusú motorra milyen hátsó dobozt és milyen oldaltáskát vagy oldaldobozt lehet rárakni?
A hátsó doboznál fontos lenne, hogy beleférjen két sisak, az oldaltáskánál vagy oldaldoboznál pedig az, hogy az utas is kényelmesen elférjen.
Ilyen motornak mennyi az utazó ill. végsebessége? Túrázós tempóban (90-130 közötti sebességnél) mennyit fogyaszt?
Mennyire megbízható az levegő+olajhűtés és a karburátoros üzemanyag ellátás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(erről a motorról mi a véleményetek: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200s_bandit-3016613
Sziasztok!
Egy kedves barátom sajna megfektette a banditáját,és keres hozzá egy két motyót:kellene telószár,fejidom,lábtartó gondoltam irok ide háta valaki tud.Ja a gép 650es 2006os évjárat.
Előre is köszi
Igen, mindenképp. Sőt! Főleg miatta megyünk, mert azt mondta, hogy akiket lát motorosokat azok olyan nagyképüek. Én meg mondtam, hogy nem mind az Remélem nem győzől meg az ellenkezőjéről!
Nekem nyóc, nekem mindkettő a könyökömön jön ki!
Ismered a Szelcepusztai volt Horty kastélyt?
Vagy Tornakápolnát, ahol Anettkának a lagzija volt?
Útba esik mindkettő!
Ja, ja. Cirkusz minden decemberben (céges szervezés), állatkert szinte mindig, mikor Nyíregyre megyünk, kivéve télen.
Az állatkert nincs terhemre én is szeretek járni, annó 10 éve a zasszonnyal ketten is voltunk a Pestiben. Azóta a nyír1ibe, és a veszprémibe járunk. Egyszer a pécsit is kipróbáltuk, de az elég lájtos. Régebben az unokaöcsihugival jártunk, most ők felnőttek, most a sajátokkal. :)
A cirkusz nem igazán érdekel, a tornászlányokat leszámítva.
Lila póni helyett meg Maci Lacit néztünk a múltkor.
Jah, közbe én is megnéztem a motorrevu.hu-n. De nem tudom mitől lett úszó az a nyereg, igaz 1250-est még nem láttam közelről, de majd ha összefutunk datyval, majd megnézem.
Nagyon szép! Mondhatnám gyönyörű..... Vadasparknak indult, mára már az ország egyik ha nem a legszebb állatkertje, csak nagyon vigyázatok mert a farkasok szabadon mászkálnak meg ne támadjanak benneteket!
a motor már 2éve is fent volt,ha rá vagy cuppanva szvsz,még alkudni is tudsz
sport légszűrő többszöri karbantartást igényel
egyedi fényezés pedig, egyéni izlés dolga(csak miért is fényezték egyedivé )
Egy GSF 1200s típusú motorra milyen hátsó dobozt és milyen oldaltáskát vagy oldaldobozt lehet rárakni?
A hátsó doboznál fontos lenne, hogy beleférjen két sisak, az oldaltáskánál vagy oldaldoboznál pedig az, hogy az utas is kényelmesen elférjen.
Ilyen motornak mennyi az utazó ill. végsebessége? Túrázós tempóban (90-130 közötti sebességnél) mennyit fogyaszt?
Mennyire megbízható az levegő+olajhűtés és a karburátoros üzemanyag ellátás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(erről a motorról mi a véleményetek: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200s_bandit-3016613
Megéri az árát?)
Az én arcom olyan nagy, hogy hozzá képest a Nagy Alföld kutya f@sza, de majd a kedvééért visszafogom magam!
Egy kedves barátom sajna megfektette a banditáját,és keres hozzá egy két motyót:kellene telószár,fejidom,lábtartó gondoltam irok ide háta valaki tud.Ja a gép 650es 2006os évjárat.
Előre is köszi
Feleségeddel jössz?
Innét mennyit akarsz még menni?
Hogy túl távolit ne tervezzek!
De ha neked az uncsi, ajánlhatsz még mást is.
Ismered a Szelcepusztai volt Horty kastélyt?
Vagy Tornakápolnát, ahol Anettkának a lagzija volt?
Útba esik mindkettő!
Az állatkert nincs terhemre én is szeretek járni, annó 10 éve a zasszonnyal ketten is voltunk a Pestiben. Azóta a nyír1ibe, és a veszprémibe járunk. Egyszer a pécsit is kipróbáltuk, de az elég lájtos. Régebben az unokaöcsihugival jártunk, most ők felnőttek, most a sajátokkal. :)
A cirkusz nem igazán érdekel, a tornászlányokat leszámítva.
Lila póni helyett meg Maci Lacit néztünk a múltkor.