Az első féktárcsákkal és a hátsó nyereggel. 2008 augusztus "a hátsó úszónyereg a csapnál kikopott, feltehetően a sok téli használattól, így itt nagy lett a holtjáték ettől nőtt meg a pedálút............. "
sziasztok! karbi membránokkal foglalkozom elég sok modellhez van membránom! csak új membránnal foglalkozom és féláron adom!
kicsit bővebben.:
új karburátor membránok eladóak! elég sok tipushoz!
több darab vásárlása esetén kedvezményt is tudok adni!
posta megoldható hétvégén is!
Vespa et4 régi/új
Aprilia Leonardo
Aprilia scarabeo
yamaha majesty
malaguti madison
yamaha virago
Piaggio liberty
Yamaha theos
Suzuki GN 125
Gilera Runner
kawasaki 250
suzuki bandit 400
Italjet Formula
STB
nem csak ezekhez a modellekhez!
az ár csak több darab vásárlása esetén alkuképes!
06305668662
Eccer én is szereltem klímát a haverral ketten nálunk a panelbe.
Emlékezetes volt, mert akkor vert pofán úgy a 72-es Hilti, hogy majdnem leestem a létra tetejéről. Azt hittem eltört az állkapcsom.
40-es fúróval próbáltam a kb. 15-ös falat átfúrni, mikor elkapott egy vasat. Fúró megáll (satufék), kéz kicsavar, Hiltimotor pofánver. Én létráról leszédül (majdnem), félóra káromkodás/anyázás.
" maradék olajra"
Eleg pongyola megfogalmazas...
Korabban irtam , hogyha valaki nem vette volna eszre az utobbi 10 eveben mindig szinte ugyan az a szam hangzik el mikor meg kell becsülni a "maradek" köolajkeszletet. Közben nem fogy semmi a elmult 10evben?
Azt erdemes tudni, hogy azert valamelyest fejlödött a furasi tudomany , es most mar melyebbröl is fel tudjak hozni a köolajat, csak meg nem eri meg, majd ha dragabb lesz akkor szoba jöhetenek az "ujabb tartalekok"...
Mas kerdes hogy milyen strategiak van a mögötte...
kicsit bővebben.:
új karburátor membránok eladóak! elég sok tipushoz!
több darab vásárlása esetén kedvezményt is tudok adni!
posta megoldható hétvégén is!
Vespa et4 régi/új
Aprilia Leonardo
Aprilia scarabeo
yamaha majesty
malaguti madison
yamaha virago
Piaggio liberty
Yamaha theos
Suzuki GN 125
Gilera Runner
kawasaki 250
suzuki bandit 400
Italjet Formula
STB
nem csak ezekhez a modellekhez!
az ár csak több darab vásárlása esetén alkuképes!
06305668662
Fog a a fékbetét mint az állat,irány a Glockner!
Köszi!
fene azt a jó szemedet
de mentségemre szóljon,két sőr után voltam
Emlékezetes volt, mert akkor vert pofán úgy a 72-es Hilti, hogy majdnem leestem a létra tetejéről. Azt hittem eltört az állkapcsom.
40-es fúróval próbáltam a kb. 15-ös falat átfúrni, mikor elkapott egy vasat. Fúró megáll (satufék), kéz kicsavar, Hiltimotor pofánver. Én létráról leszédül (majdnem), félóra káromkodás/anyázás.
Eleg pongyola megfogalmazas...
Korabban irtam , hogyha valaki nem vette volna eszre az utobbi 10 eveben mindig szinte ugyan az a szam hangzik el mikor meg kell becsülni a "maradek" köolajkeszletet. Közben nem fogy semmi a elmult 10evben?
Azt erdemes tudni, hogy azert valamelyest fejlödött a furasi tudomany , es most mar melyebbröl is fel tudjak hozni a köolajat, csak meg nem eri meg, majd ha dragabb lesz akkor szoba jöhetenek az "ujabb tartalekok"...
Mas kerdes hogy milyen strategiak van a mögötte...
Nem elfelejtettem, hanem elírtam .
De azért meleg van.