Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első féktárcsákkal és a hátsó nyereggel. 2008 augusztus "a hátsó úszónyereg a csapnál kikopott, feltehetően a sok téli használattól, így itt nagy lett a holtjáték ettől nőtt meg a pedálút............. "
azt nem ismertem
nem Ő,hanem az anyja (fuj de gonosz vagyok)
állítólag a Nyíregyházi állatkert nagyon szép
Az a béla anyósa.
Miért?...nem árulod el?........naaaaa, ha nem kéve akkor mi?....csak nem körbála?
na fagyos még a hangulat ,vagyis van már hűtés, vagy mi
nem fog kiderülni
Az úszónyereg vezető csapját amit a 2 kisgumiharangban végződik !
És ha kiderül, hogy apósod lányát kévének hívják.....
sziasztok! karbi membránokkal foglalkozom elég sok modellhez van membránom! csak új membránnal foglalkozom és féláron adom!

kicsit bővebben.:
új karburátor membránok eladóak! elég sok tipushoz!
több darab vásárlása esetén kedvezményt is tudok adni!
posta megoldható hétvégén is!

Vespa et4 régi/új
Aprilia Leonardo
Aprilia scarabeo
yamaha majesty
malaguti madison
yamaha virago
Piaggio liberty
Yamaha theos
Suzuki GN 125
Gilera Runner
kawasaki 250
suzuki bandit 400
Italjet Formula
STB

nem csak ezekhez a modellekhez!
az ár csak több darab vásárlása esetén alkuképes!
06305668662
Zöldi!
Fog a a fékbetét mint az állat,irány a Glockner!
Köszi!
nem -nem,ott Béla,de itt pest mellett Bála

fene azt a jó szemedet

de mentségemre szóljon,két sőr után voltam
Vazz, ez tényleg nagyon falu lehetett ha apósod bátyját bálának keresztelték.....
Szóról szóra ez történt nálam is, mikor nekem tették fel anno, csak itt számítottak a vasra, így nem lett gond.
Eccer én is szereltem klímát a haverral ketten nálunk a panelbe.
Emlékezetes volt, mert akkor vert pofán úgy a 72-es Hilti, hogy majdnem leestem a létra tetejéről. Azt hittem eltört az állkapcsom.
40-es fúróval próbáltam a kb. 15-ös falat átfúrni, mikor elkapott egy vasat. Fúró megáll (satufék), kéz kicsavar, Hiltimotor pofánver. Én létráról leszédül (majdnem), félóra káromkodás/anyázás.
" maradék olajra"
Eleg pongyola megfogalmazas...
Korabban irtam , hogyha valaki nem vette volna eszre az utobbi 10 eveben mindig szinte ugyan az a szam hangzik el mikor meg kell becsülni a "maradek" köolajkeszletet. Közben nem fogy semmi a elmult 10evben?
Azt erdemes tudni, hogy azert valamelyest fejlödött a furasi tudomany , es most mar melyebbröl is fel tudjak hozni a köolajat, csak meg nem eri meg, majd ha dragabb lesz akkor szoba jöhetenek az "ujabb tartalekok"...
Mas kerdes hogy milyen strategiak van a mögötte...
Jól van na, csak húzlak!
Nekem az is jó! Ezért mondtam, hogy rád bízom!
Vazze!
Nem elfelejtettem, hanem elírtam .
De azért meleg van.
Wazze, jó meleg lehet nálatok, ha még azt is elfelejted, mikor születtél!
Wazze, annyiért unokatesóm három zsír újat épített volna be neked úgy, hogy mindent ő vitt volna, és ő csinált volna, ja és garisan!
Tessék, kell neked klíma!
Azt hittem egész el akarsz jönni idáig, mit tudom én Aggtelek, Eger stb...