Úgy ahogy írod és még sokan írták, az elsőlámpa elég gyengére sikeredett, vszont nekem ez a Osram nagyon régóta műkszik.
A K9 lámpálya viszont nagyon jól veret.
Gyengén világííít? Én a helyedben mérnék egy feszültséget, ami az izzóra megy. Nekem még nem égett ki idén az elmúlt tizenvalahányezer Km alatt, pedig vibrációt is kap rendesen ideát. Mikor pályán jöttem, és rajtahagytam a refit, a szembejövő oldalon közlekedő kamion villantott a fülke feletti MIG-29 fényerejű "leszállófényekkel", mert zavarta, szóval nem gyengét világít, szépen terít, nekem tecc.
Night Breaker-t én is használtam, tényleg nagyon jól világít, viszont
szemtelenül keveset bír, ez a dobozán is rajta van amúgy.
A GE vagy Tungsram +90%-os picit gyengébb csak, viszont az sokkal
tovább bírja, nekem legalább is ez a tapasztalatom.
Tegnap én is sötétben jöttem a tüzijáték után, az előző motoromhoz
képest mindenképp egy hulladék ez a fényszóró .
Világítás téma. Legutóbbi utam során 20:00-kor indultam haza Pestről, 23:30-ra értem az ukrán-magyar határhoz, szóval volt lehetőségem tesztelni a világításomat. A közelmúltban kipróbáltam már többfajta izzót, nekem leginkább a mostani jön be - Osram Night Breaker+. Nagyon szépet világít
Castrol ment, Valvoline jött. Ma mentem 300km-et. Amikor hazaértem, hallottam egy nyugtalanító morgó hangot. Amikor üresben adok egy gázfröccsöt, kb 3-4 ezerig, a visszapörgéskor ismeretlen morgás jön a mociból. Nem túl hangos de én parázom, hogy főtengely csapágy.. :-(
tökön is szúrom magam...
Én kb. 10 eKm óta használok progresszív rugószettet. Nem bánod meg, ha ilyet raksz bele. Ideát a "jófajta" ukrán utakon nap mint nap tesztelem, még a legszarabb utakon sem üt fel
Megvolt ma a tükör főpróbája! 100 fölött csak saccolni lehet, hogy mi van mögöttem Arra jutottam, hogy a régi tükör szára és alsó része megmarad és arra teszem fel az új felső részét, remélem úgy jó lesz.
Nekem két fő bajom van a Ringgel:
1 nem engednek fel kordurában, a bőr cuccom meg nem protkós.
2. nézem itt az oldalon a vidókat, egyszerre engednek fel a "szűrt" csoportokban unatkozó versenyzőket, valódi ősbénákat, akik úgy érzik, jégen mennek, meg bárkit, aki a kettő között van. Én így nem érezném magam biztonságban
A K9 lámpálya viszont nagyon jól veret.