Akkor mostmár legalább nem lesz mandulagyulladásod
Persze gyulladás lehet helyette bárhol másutt
Egyébként tényleg hidegecske van már , csak akkor megyek ha tényleg kell.
hát nálam azt jelenti h kell köszörülni egy csomót, meg néha inkább fölmelegítem hőlégfúvóval kicsit, úgy könnyen beindul... de eddig 3szor indítottam hidegben ( most vették ki a mandulámat, szal nem ajánlott a motorozás, előtte meg 3mandulagyulladásom volt)...
Kösz szépen, megyek is számolgatni Amúgy nekem elég a 185 végre, úgyse az autó- és versenypálya az én terepem, a gyorsulásom meg kiváló, ettől függetlenül azért érdekel, h mégis mivel érem el ezt
Passz. 1szer mentem vele üres autópályán 200-zal kb 6 másodpercig.
Kordura cuccban 130-140 az autópályás topspeedem, mert annyira kapaszkodik bele a szél, hogy nem bírom.
Sportcsővel-haver videója szerint- akasztja a 260-as órát, ami persze jóval kevesebb igazibúl.
Szia LokiTomi !
Nekem már kellett láncszettet cserélnem! Előre 14-es, hátra 46-os lánckerék került! Hátra még a 47-es is gyári valamelyik leírás szerint! Egyébként akitől én vettem elől 15-ös, hátul 44-est rakott fel! Így ment neki elmondása szerint 200-körül!
Üdv: Steven66
eladásról nem azért döntötem mert szar,jó vele motorozni álat a hangja csak 170 a vége kényelmes 50 km-ert észre sem veszel jó csak a mostani csapatomhoz lassu
Az nem is sok pénz érte. Gondjaid voltak vele? Közúton mik a tapasztalataid? "Kényelemre" gondolok. Mondjuk 50km-t ki lehet bírni egyhuzamban? De jó kérdéseim vannak
szia 04 május környéki 1.3 1.35-et szeretnék érte fájni fog a szivem ha elviszik majd mert nagyon jó csak nincs hozzá csapatom akikel meg motorozok végsebeségre kevés!ja és köszönöm a dicséretet
bocs führer nem mentem gyurmázni de nem sokat aludtam szombaton azaz vasárnap hajnal 3-kor indultunk Yugoba vasárnap este 6-ra értünk haza és mehettem éjjelre elég nyomott vagyok de a szerda tuti jön a gixis roland is
hát a 250es bandit mondjuk nem épp városba való...hidegben nehezen indulnak...amúgy nem sok gond van velük, az enyémmel legalábbis nem
(még mindig eladó a 250es Banditom 360ezeré )
Persze gyulladás lehet helyette bárhol másutt
Egyébként tényleg hidegecske van már , csak akkor megyek ha tényleg kell.
Kordura cuccban 130-140 az autópályás topspeedem, mert annyira kapaszkodik bele a szél, hogy nem bírom.
Sportcsővel-haver videója szerint- akasztja a 260-as órát, ami persze jóval kevesebb igazibúl.
Nekem már kellett láncszettet cserélnem! Előre 14-es, hátra 46-os lánckerék került! Hátra még a 47-es is gyári valamelyik leírás szerint! Egyébként akitől én vettem elől 15-ös, hátul 44-est rakott fel! Így ment neki elmondása szerint 200-körül!
Üdv: Steven66
(még mindig eladó a 250es Banditom 360ezeré )
Ilyen motorom még nem volt.
Mire ügyeljek a vétel előtt? Mit nézzek meg egy motoron? Nem tom h ezeknek van e vmi nyűgjük ami jellemző az összesre?
help pls
A neten láttam egy kamerás felvételt ott is 260körül járt az óra,szoval akkor ez ora szerint ennyi ez kemény