Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méleztem tükör ügyben! Sürgős a dolog! Hétvégére kéne
hali mindenki. tudom nem ide de azér ide is írom. 400-as gsxf-em eladó ha valakit érdekel.
Há gixxerrel má csak nem tévesztem össze.
LOL Szép sornégyes Bandit hang
Nemcsak, hogy nem bandit, de nem is sor négy!

Nem is értem....
Ez most poén akart lenni (mert nem láttam a smile-t), vagy ennyire nincs füled a motorhanghoz?
semmilyen, fotózok...
Nem bandit
Ejjjj ez a gép ha bandit akkó nem kő sornégyes traktor............ennél még az enyém is szebben szól.

És ilyen csini skót kockás protiskabátot se láttammég...........kéne.

Amúgy fasza a felvétel gopro még mindíg etalon...............ki kell fogni olcsón valahogy.
Ejjj! Ez nagyon tetszik!
Király! Asszem szombaton én is elnézek arrafelé.
Akkor nagyon büszke vagyok a cimboradra (csak közben ki ne derüljön hogy hetvegenkent ö is amatör operatör, es ezen az uton jar haknizni), meg rad is hogy ily kitartoan szivattad sajat magad, es aztan megis pont került a vegere.
Akkor tuti, hogy veled találkoztunk!
Hát, most tévedsz koma, a srác idén kezdett országvilágbejárást csinálni, most vette a gépet, előtte 125 4T kecskével nyomta. Szóval kb először volt ott.
Hogy jó hírem is legyen, megvan miért ment a levegő az olajzómba. Mivel a kapcsolót el kellett vágni, így a vágásnál nem szigetelt az elox. Egy kicsit mindig parázslott a sárga LED, azt hittem, úgy normális. Most alátettem szigetelőanyagot, és minden sötét, így bizonyára a pumpa is zárva marad :D Erre most jöttem rá nyakcsapágy húzás közben...
Előrefelé áll a konzol része, nem a pilóta felé. Egyébként egy frontális ütközést nem sokan éltek még túl
A társaságból kb az egyetlen vagyok, aki még nem ment vele, a többiek akarnak egyet :D Sportster 1200 roadster. Állítólag nagyon jól lehet menni vele.
Ja, de Maxxy nem akar most beruházni néhány ezrest kamerára, hanem a meglévőt szeretné használni.
Neked milyen kamerad van erre a celra?
Ilyen.

Van egy durva hangja, a másik videón, menet közben.
nem csak ismeretlen helyeken lehet/kell filmezni....amúgy, ha kirándul az ember ilyen tájakon, nem okoz időkiesést visszamenni 1-2 kanyarra, szakaszra..hisz nézelődni mindig kell....
Szerintem ez egy igen egyedi pelda volt...
Mivel voltal mar te is messzebb mint a szomszed falu, akkor kb elötted vannak az ettöl egy pöttyet elterö szituaciok.
Vagyis nem mindig veröfenyes a napsütes, neha van olyan resz is amikor nem vegig fak vannak az idealis minüsegü ut menten, hanem elnezel jobbra fel balra, es közben azert kapkodod a fejed...
Ritkan tudod elöre hogy milyen szakasz jön, es meg ritkabban idöd visszamenni megegyszer, hogy akkor arrol csinalj egy fasza felvetelt. Inkabb az van, hogy esik az esö, rohadtul nem tudod, hogy mire kel szamitani, ismertlen környezet, es vannak rajtad kivül meg paran az uton, meg ha nulla fok van meddig birja az aksi ?

Ez egy bohockodas volt, mint altalaban az ilyen felvetele nagy resze. Olyan jol ismert helyen keszülnek, amit mar parszor bejartak, es nem fognak egni a benazassal, hanem magabiztosan motoroznak mar többetszer vegig...

Persze lehet csak en latom rosszul ezt a dolgot, es vagyok megint különvelemenyen.
Igen, ez tuti cucc. Vannak profi cuccok...megfelelő áron...

Ez amúgy
milyen vas? ilyen kell nekem?
Bocs, de szerintem nem lesz jó...tuti, hogy rázni fogja a kamerát.
Én csak ennyi fűznék a kamerázáshoz:
http://youtu.be/60xnxDO44Lg

Ismerősöm, Gopro HD, sisak állrészén. Ennél jobb nem kell szerintem.
István!

Az utómunkákkal nincs gond,mivel másodállásban operatőr vagyok a helyi TV-nél!
Egyébként valószínű,hogy az lesz amit Te is mondassz,hogy megkérem valamelyik utas csajt,hogy kamerázzon! Nagyon könnyű kis Sony kamera,és kiváló képet csinál,és nem mellesleg 42 óra megy rá a legjobb minőségben,120 Giga! Szóval betanítok egy utast aztán majd lesz valami belőle! Remélem jó lesz,mert fantasztikus és sokak számára ismeretlen helyeken fogunk keresztül menni! Szerbia-Montenegró-Albánia-Görögország. Lesz mit filmezni!