Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iden francia alpok turankon jött kedves baratom egy okostelefonnal, hogy majd visszataljon angliaba ha majd egyedül lesz. En sirtam, mikor meglattam a kijelzöjet, aztan mikor belerakta a motoros zart navigaciotartoba, ami extrakent papundeklivel volt meg belelve...es amikor ugy 25-30cm-röl probalta kispekulalni a mi is van a kijelzön menet közben...
A fülhallgato nem fer be ugyanis a füldugo melle, meg gondolom nem is volt neki...
En viszonylag jol elvagyok a PDA kicsit nagyobb kijelzöjevel, de az okostelefonok szerintem egy nagy csapda minden tekintetben, tök mindegy milyen alkalmazasok vannak rajta a kijezöje akkor is be van korlatolva, hogy tovabbra is ergonomikus maradjon...
Aki azt mondja hogy jo vele navizni, vagy netezni az biztos "oraszsemüveggel " jar... szamomra parasztvakitas az egesz.
Az a jo ha sok funkcio öszpontosul egy keszülekben, hogy meghibasodasokor pont nem lesz semmi ami kihuzzon a szarbol, se telo, se navi, se net, ekkor ujra elö lehet venni a szajnyilast, jartatni, vagy szopni...
Gugli mapsz mobil.Már fut.Láttam okostelefonon.
Nalamnal a navigacioval többet foglalkozo baratom azt hiresztelte, hogy IGo-ra mar nem nagyon erdemes alapozni, mert csinaltak valami butitott valtozatot a telokra, es az fog futni tovabb, az okos verziora meg nem lesz több frissites uj valtozat. Na most magyarorszagon ez nem hiszem hogy tul nagy gondot jelentene, hogy öreg a terkep, de külföldön egy kicsit komolyabb utemben folynak az uthalozatok fejlesztesei , es par tiszteletkör nem hianyzik egy 12-14 oras turanapon...
Igen a UK-ben vagyok,es megvan az angolszervizkonyv ,de nem mindent ertek belole,es gondoltam ha megkapom magyarul tobbet segitene.azert koszi
Az.
En meg nem lattam magyar szervizkönyvet...de ha UK-ban vagy az angol nem jo, vagy nem neked lesz?
Vagy akkor minek a röviditese az UK?
Masreszröl meg sokszor jobb ha nem forditjak le. A kepek meg az ertekek sok nyelven ugyan azt jelentik.

http://www.manualedereparatie....

http://www.carlsalter
.com/moto...
Én használtam már több konfigot. Motoros navi a Zümo. Generálisan jobb a PDA-nál a megvilágítás. A kezelés meg szokás kérdése.
Térképek: Motoros túrázáshoz javasolt térkép van IGO-hoz? Tudtommal nincs.
Egyébként nézni és hallgatni kell.
Röviden megéri. De ez csak az én véleményem
Tulajdonképp fél órát tekertem egy triumph street triple-el.
Én marha.
Sziasztok.Tudja valaki hol lehet kapni,vagy letolteni 600-as bandithoz szervizkonyvet magyarul?Elore kosz a segitseget.
Tulajdonképpen miért adnád el?
Májusban én is ezt mondtam...............mostmeg...............azóta tökölök és csak telik az idő.Igaz nem mentem sokat de egy 10e már most bennevan.
Nekem nem sürgős, de semmi sem biztos még.
Egészségedre!
Hacsak nem gombokért árulod ne nagyon reméld hogy elmegy gyorsan.
Hát én tavaly 3000-et mentem és ha így folytatódnak a dolgaim, idén még ennyi se lesz. Már egyre komolyabban gondolkodom, hogy eladom a vasat
Kb. 2 hónapja vagyok autó nélkül, leginkább ezért szaladt meg idén. Szezon elején 37 700 Km volt az állás, most 50 500 Km. Tavaly - tavaly előtt összesen volt 11 eKm...
Na ne mááá! Azért 9000 km ennyi idő alatt, nem rossz...
Persze hogy, divatmotoros vagyok
és valóban működik! A zene nem a legjobb minőségben megy át de a navi tökéletes. Köszi Uram!
Majrécsíkod van?
Na ezt én is lecsekkolom...
HTC+IGO+Nolan Ncom kombóval szintén ez a probléma :(
Annyira hardcore módon (nyomatékkal, fordulaton sokat gyilkolva) még nem nagyon próbáltam; nem olyan tapadós, mint egy PP 2CT, de tűrhető. A közepén kivehetően látható a "strapabíróbb" sáv.
"Gumi téma. A 180/55-17-es PR3-ba beletekertem szűk 9 eKm-t, ennek ellenére még egészen tűrhető mintázata van"

A tapadásával is meg vagy elégedve?
Hát nem tudom, hogy az enyém miért ilyen