Iden francia alpok turankon jött kedves baratom egy okostelefonnal, hogy majd visszataljon angliaba ha majd egyedül lesz. En sirtam, mikor meglattam a kijelzöjet, aztan mikor belerakta a motoros zart navigaciotartoba, ami extrakent papundeklivel volt meg belelve...es amikor ugy 25-30cm-röl probalta kispekulalni a mi is van a kijelzön menet közben...
A fülhallgato nem fer be ugyanis a füldugo melle, meg gondolom nem is volt neki...
En viszonylag jol elvagyok a PDA kicsit nagyobb kijelzöjevel, de az okostelefonok szerintem egy nagy csapda minden tekintetben, tök mindegy milyen alkalmazasok vannak rajta a kijezöje akkor is be van korlatolva, hogy tovabbra is ergonomikus maradjon...
Aki azt mondja hogy jo vele navizni, vagy netezni az biztos "oraszsemüveggel " jar... szamomra parasztvakitas az egesz.
Az a jo ha sok funkcio öszpontosul egy keszülekben, hogy meghibasodasokor pont nem lesz semmi ami kihuzzon a szarbol, se telo, se navi, se net, ekkor ujra elö lehet venni a szajnyilast, jartatni, vagy szopni...
Nalamnal a navigacioval többet foglalkozo baratom azt hiresztelte, hogy IGo-ra mar nem nagyon erdemes alapozni, mert csinaltak valami butitott valtozatot a telokra, es az fog futni tovabb, az okos verziora meg nem lesz több frissites uj valtozat. Na most magyarorszagon ez nem hiszem hogy tul nagy gondot jelentene, hogy öreg a terkep, de külföldön egy kicsit komolyabb utemben folynak az uthalozatok fejlesztesei , es par tiszteletkör nem hianyzik egy 12-14 oras turanapon...
En meg nem lattam magyar szervizkönyvet...de ha UK-ban vagy az angol nem jo, vagy nem neked lesz?
Vagy akkor minek a röviditese az UK?
Masreszröl meg sokszor jobb ha nem forditjak le. A kepek meg az ertekek sok nyelven ugyan azt jelentik.
Én használtam már több konfigot. Motoros navi a Zümo. Generálisan jobb a PDA-nál a megvilágítás. A kezelés meg szokás kérdése.
Térképek: Motoros túrázáshoz javasolt térkép van IGO-hoz? Tudtommal nincs.
Egyébként nézni és hallgatni kell.
Röviden megéri. De ez csak az én véleményem
Kb. 2 hónapja vagyok autó nélkül, leginkább ezért szaladt meg idén. Szezon elején 37 700 Km volt az állás, most 50 500 Km. Tavaly - tavaly előtt összesen volt 11 eKm...
Annyira hardcore módon (nyomatékkal, fordulaton sokat gyilkolva) még nem nagyon próbáltam; nem olyan tapadós, mint egy PP 2CT, de tűrhető. A közepén kivehetően látható a "strapabíróbb" sáv.
A fülhallgato nem fer be ugyanis a füldugo melle, meg gondolom nem is volt neki...
En viszonylag jol elvagyok a PDA kicsit nagyobb kijelzöjevel, de az okostelefonok szerintem egy nagy csapda minden tekintetben, tök mindegy milyen alkalmazasok vannak rajta a kijezöje akkor is be van korlatolva, hogy tovabbra is ergonomikus maradjon...
Aki azt mondja hogy jo vele navizni, vagy netezni az biztos "oraszsemüveggel " jar... szamomra parasztvakitas az egesz.
Az a jo ha sok funkcio öszpontosul egy keszülekben, hogy meghibasodasokor pont nem lesz semmi ami kihuzzon a szarbol, se telo, se navi, se net, ekkor ujra elö lehet venni a szajnyilast, jartatni, vagy szopni...