Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom, nem erre a valaszra szamitasz, de nem sok ertelme van a kamerazasnak. Hosszu evek tapasztalata az , hogy barmilyen profi cuccod is van, mind kamera, mind rögzitesi mod, csak a gond van vele. Meg a kutya se nezegeti a videokat, mert szart se ad vissza, ugyanakkor egy 10 perces vagott anyagert 4-8 orat is el lehet melozni. Tovabbi hatranya hogy kibaszott sok helyet foglal, föleg vagatlanul ( a kiirod dvd-re, akkor meg fel ev mulva mar azt sem tudod hol van.
Mi elsö idökben Oregon 2000-rel csinaltuk, en rendszerint a kapaszkodora , hatrafele raktam fel a kamerat ( szerencsere mindet kibir, meg azt is mikor a csajom lerugta). Ez tipus kis helyen elfer, es görögben faszan lehetet a stardon , meg vizben hasznalni, merülni vele. hatrafele, felrakva , de dudal bele a szel a mikrofonba, igy eleg szep motorhangokat rögzit. Haverom rakta fel a kormanyvegre tavaly. Egy km mulva a felelzövonalrol kapkodtuk fel az autok elöl...Iden vett 3 tapadokorongost, hogy az majd milyen jo lesz... kb egyszer probakozott vele, belelogot minden , tükör, plexi, stb. Ez mar profi kamera volt...Csak nekünk is rohadt türelmesnek kellett lenni, kivarni, meg tasztatja...Tavaly azok lettek a leghasznalhatobb felvetelek, amiket a csajok kezböl utakent csinaltak. Az olyan Tour de France-os lett. De mint irtam meg egy jobb kepessegü geppel is 8 orat taszakodot a baratom mire a youtube-ra egy max 10 perces elkeszült. Es mivel rakodt ala zenet , jogdijak hianyaban pl itt nemetben nem is tudom megnezni...

Szamomra legtöbbre ertekelhetök azok a kepek amiket a csajom csinal mögülem utközben. Igy utolag en is latom hogy hol is jartunk! :) Meg olyan helyeken keszül ahol altalaban senki nem keszit, mert nem lehet ott megallni pozolni, mert mondjuk 3meter szeles a szerpentin... radasul a motorok mozgas közben vannak, igy van dinamikaja, nem csak egy nagycsoportos bölcsis kepre jut idö ...Es egy kivalogatt mennyisegü kepet szivesebben nezeget mindenki.
Sajnos motorozaskor nagy hatrany hogy nem igen tudsz nyomkodni, apro beallito gombokat, igy meg ahogy elindulsz olyan beallitassal kell vegigtolni, vagy teljesen szetdarabold az utat, vagy a napi programot.
Nézd, én leszarnám, hogy nézek ki, a lényeg a felvétel. A cél szentesíti az eszközt.....
Egy vérbeli pinológus ezt a kipufogón keresztül csinálta volna
Csabu!
Jól néznék ki egy kamerával a fejemen! A sisakra inkább csak a direkt arra való kis akció kamerát lehet feltenni!
Én bizotsan előre felé raknám fel.
Pali79!

Jó-jó,de én nem az órákat akarnám filmezni,hanem a tájat!
Jártam arrafelé! Csak a bogarakat pirítottam!:-)
No!
Ma megujjaztam hátulról a lámpát. Az a nőgyógyász, amíg beért csak kormot és koszt talált. Gondolom, hogy elégett por lehetett. A foncsor és az optika is tiszta korom volt. Este teszt :-)
Majdnem, de inkább ez:

Izsófalva-Kazincbarcika-Ózd-Domaháza-Salgótarján-Szécsény
-Balassagyarmat-Rétság-Vác-Rétság-Balassagyarmat-Szécsény-
Salg
ótarján-Bátonyterenye-Tar(Itt készültek a fotók a Buddhista Sztupáról, és Kőrösi Csoma Sándor emlékházról, és templomról)
-Bátonyterenye-Pétervására-Eger-Szilvásvárad-Kazinc
barcika-Izsófalva.

Délelőtt 10.15-kor indultunk, este 20.30-ra értünk haza.
Persze ebben az időben minden benne van, megállások, nézelődések kaja pizzériában, fagyizás, tankolás.

Az út mindenhol kiváló, szerpentinek csodálatosak!

Ja, 444 km lett a vége.
Szívesen fogadtam volna útitársamul bárkit, de úgy látom, mindenki másfelé volt!
Szinte minden 7végén megyünk feleségemmel valamerre, továbbra is szívesen látom társaságomban bárkit!

Széles utat!

Daty
Frontális ütközéskor garantáltan kiherél, vagy kibelez, vagy ezek kombinációja.....
Én tudom, gép mellett kezelted a photoshopot
Nem rossz, egész szépek a tájak.. csak sok helyen nagyon fos az út sok helyen a lelkem kirázta. De jó kis kör volt, életem első nagyobb gurulása volt. Mindig attól féltem, hogyha elindulok valamerre akkor majd eltévedek, és ott ragadok... Most már kezdek rá jönni, hogy valahol úgy is kilukad az ember
Ez jó megoldásÁrul több félét is a srác, biztos van Banditra valója is.
Az is szép lehetett, én is szívesen szétnéznék arrafelé is!
Üllő és Ócsa között fincsi kanyarok ,és kihuzatós egyenesek,Ócsai bevezetőn 18§-20§,nemhiába fogy a gumi ,na nem a lányoknál ,de ha kint vannak a lányok, biztos nincs "rednőr"
képet baszott feltölteni.. így csak leírni tudom Albertirsa -- Pilis -- Monor -- Péteri -- Gyömrő -- Üllő -- Ócsa -- Dabas, Inárcsi út -- Inárcs -- Újhartyán -- Albertirsa
Maga az útvonal 93 km, nézelődéssel együtt toltam a motorba 110-115 km-t
És te merre jártál?
utolsó képből ítélve, leginkább Shanghai jut eszembe A délelőtti programom nekem is megvolt szerencsére
Na találjátok ki, tegnap hol voltunk?
Szia Maxxy!

Ugye tegnap délután talán 12 felé veled találkoztunk Szécsény mellet?
Úgy a szemembe villantottál, hogy csak na!
Sisakodra. Amerre nézel, ami tetszik, az mind rákerül a felvételre. Én legalábbis így próbálnám.
Hali!

A Bandikára kellene egy kis Sony kamerát felfogatnom valahova! A görög túrára kellene ami Szeptember 8.-tól lesz. Agyaltam már több féle megoldáson,de nem igazán jutottam dűlőre! Van az a tapadó korongos megoldás csak azt nem tudom mennyire stabil a dolog,és hová lehetne felbiggyeszteni!
Van valakinek használható ötlete,hogy milyen tartót és hová?
biztos igazad van,mert lehet kapni olyan barkácsgépet,amihez van különböző adapterfejek,az egységdobozban,azzal is megoldható,de itt szerintem az adpterfejen van a hangsúly,hogy ne szórja a hőt
én is próbáltam egy sima hőlégfúvóra aprikálni egy ilyen fejet,sikerült is,de pikk-pakk elégett benne a fűtőszál, azt kuka lett a gép
Kizárt, hogy a Hunter ilyennel csinálta.
Szerintem ügyességgel megoldható sima barkács géppel is.
valóban,de nem is egy hagyományos hőlégfúvó kell,hanem egy olyan amivel müanyagot lehet hegeszteni,mert a hagyományos nem egy pontra koncentrál,hanem szórja a meleget azt megolvaszt mindent,de nálam nem lesz probléma, mert van egy a célnak megfelelő a polcon

http://vorsas.hu/forrolevegos_...

nem volt olcsó ,de faxa