Csodálom. hogy egy ilyen drága motorban nincs erre valami védelem. Gondolom szárazon járatta a pumpát, és azt nem szerette. Bárkinél előfordulhat, hogy kiürül a tank, de egy ilyen miatt tönkremegy? Vagy bírja ki a szárazságot, vagy kapcsolja ki a védelem.
Mivel nem az injektor okozhat problémát, hanem az AC pumpa. Banditban meg ilyen tudtommal nincs. Így a módszer itt kivitelezhető, de vannak olyan modellek, ahol problémás lehet.
Nekem nullázódott már ki a tankom az injektoroson. Bár fogalmam sincs mennyit mentem vele.
Az volt a 2. tank benzin a motorban.
Minden gond nélkül ment tovább.
Ott a pont, múltkor ilyen kiszáradásos probléma miatt ítéltetett egy híres, soha el nem romló, kardános, magától kanyarodó BMW AC pumpa cserére, szerény 140 ezer forintért(annyi volt a gyári)
Ki kell egyszer próbálni. Viszel egy kannában, vagy egy 2 lityis üvegben benzint magaddal, és a tankot kimotorozod üresre. Utána kannából betölt, és mehetsz tovább a kútra.
Am szerbia jó nagyon, mérsékelt forgalom, tűrhető útminőség, olcsó benzin. Mondjuk ha elkap a rendőr, az fél-1 napos procedúra, és nem olcsóbb mint itthon.
Az enyém, pontosan 20,38 liter.
A román benzin meg Qrva jó, végig 4,1-4,4 között fogyasztottam, pedig a fogarasokban Ani szerint "elgurult a gyógyszerem". És végig Én voltam a 11. utolsó felzárkózós motor. Itthon megint 5-5,5 a fogyi.
Nem baj, a hétvégi 3 napban megkóstoltatom vele a szerb naftát is!
5 jel eltűnik 75-85km-nél
a 4. jel olyan 140-nél
a 3. jel olyan 190-200-nál
a 4. jel olyan 240 környékén és ugye ekkor megy bele a 20L-ből 13,5
Tehát az utolsó jel (TELE kocka) és a benzinkút villogás még 6,5 Liter (bár van aki at mondja, hogy 19L-es a tank)
Tehát kiszámolható, hogy még 100km-ert lazán elmész....
Mikor az utolsó kocka már "üres négyzet" akkor van még benne 1,5L....vagyis még az is elég 20-30km-re.... (ezt eddig 1x láttam:-)
Szóval normál menetben olyan 330-350-et simán eltudsz vele menni....
Ha téped neki?
Nekem most horvátból hazafele.......150km-re tankoltam 11L-ert.....
ZABÁLT:-))) Bár az is igaz, hogy mindenhol X50-x80 közt húztam a gázt.....emelkedőn felfelé meg ugye kell a nafta:-)))
Lincselve? Az asszonynak otthon a helye főzőn, mosson, és ügyeljen a gyerekekre. Viccet félretéve mi is így szoktunk menni a családdal ők jönnek kocsival én meg motorral!
Kb. 60km után alszik ki egy egység, de azért ez erősen vezető függő. Amikor az utolsó villogni kezd lehet tervezni a tankolást, amikor már a benzinkút jel is villog, akkor már csak 40-70km tudsz megtenni.
A 650-es Banditom az üzemanyag szintet egytől ötig jelzi.
Ha már csak 2 világít akkor mennyit lehet még menni vele ?
És ha már csak 1 világit akkor gáz van ?
Te érzed, milyen :D A gumiszaki még ennél is alacsonyabb nyomást mondott előre, mondván a sportgumi oldalfalát hagyni kell deformálódni, akkor nyújtja a max tapadást(utcán). Így 2.2-vel nekem tökéletes, 0 fok fölött száraz aszfalton bármikor megemeli a hátsó kereket fékre...
A power sport gumi, 2.2-nél többet ne tegyél bele, hátra mehet a gyári 2.5 a Road2-be. Én is így járok, lábtartóig hibátlan a konfiguráció, alatta még nem próbáltam.
Fordítva nem feltétlen igaz.
Az volt a 2. tank benzin a motorban.
Minden gond nélkül ment tovább.
Köszönöm nektek a kimerítő válaszokat.
Tehát ha már csak 1 csíkom van, akkor még több mint 100 km-t meg tudok tenni, faxa.
Am szerbia jó nagyon, mérsékelt forgalom, tűrhető útminőség, olcsó benzin. Mondjuk ha elkap a rendőr, az fél-1 napos procedúra, és nem olcsóbb mint itthon.
A román benzin meg Qrva jó, végig 4,1-4,4 között fogyasztottam, pedig a fogarasokban Ani szerint "elgurult a gyógyszerem". És végig Én voltam a 11. utolsó felzárkózós motor. Itthon megint 5-5,5 a fogyi.
Nem baj, a hétvégi 3 napban megkóstoltatom vele a szerb naftát is!
5 jel eltűnik 75-85km-nél
a 4. jel olyan 140-nél
a 3. jel olyan 190-200-nál
a 4. jel olyan 240 környékén és ugye ekkor megy bele a 20L-ből 13,5
Tehát az utolsó jel (TELE kocka) és a benzinkút villogás még 6,5 Liter (bár van aki at mondja, hogy 19L-es a tank)
Tehát kiszámolható, hogy még 100km-ert lazán elmész....
Mikor az utolsó kocka már "üres négyzet" akkor van még benne 1,5L....vagyis még az is elég 20-30km-re.... (ezt eddig 1x láttam:-)
Szóval normál menetben olyan 330-350-et simán eltudsz vele menni....
Ha téped neki?
Nekem most horvátból hazafele.......150km-re tankoltam 11L-ert.....
ZABÁLT:-))) Bár az is igaz, hogy mindenhol X50-x80 közt húztam a gázt.....emelkedőn felfelé meg ugye kell a nafta:-)))
Lefelé tankoltam Adonyban - Letenyén - Karlovacnál.....
Visszafelé meg 5 helyen.....mert csak falta......igaz nem tele tankot...
Ha már csak 2 világít akkor mennyit lehet még menni vele ?
És ha már csak 1 világit akkor gáz van ?
elöl 2.4 hátsó 2.9 -re gondoltam vagy hátra csak két személynél kell a 2.9