Urak:
cimborám Banditján az egyik első féktárcsa szét van esve a szegecseknél, ha tudtok valahol külön egy darab tárcsát légyszi jelezzétek. (vagy jó árban kettőt) Vastagságra egyébként teljesen jó még messze van a minimumtól...
Program szerint a 250-es Banditon illetve a GS500-on is ilyen 310-es tárcsa van csak azokon ugye 1 db.
Svédországban ha autót akarsz bérelni, akkor a kölcsönzős kifejezetten hangsúlyozza: "Ha kutat látsz, akkor tedd tele, mindegy mennyi van még benne!" Ott nem 2 km-ként vannak kutak
"Es a tartaly alja melyebbre került az uszohazaknal."
Na igen, kijelenthetjük, hogy azoknál a karbis motoroknál(autóknál) kell pumpa, ahol a gravitáció nem elég (tank lejjeb van, mint a karbi). A Trabiba pl. nem kellett annó, de nem tudok más kocsit, amiben nem volt.
"Szerintem magyarorszagon inkabb csak baromsag kerdese ha kiszaritja valaki a tankot, mert minden sarkon benzinkut van... "
És ez nagy okosság. Sosem felejtem el az utolsó 30 kilométert a benzinkútig, helyen-völgyön a Horvátoknál, amit úgy siekerült begyűjteni, hogy a pályán előjeleztek ez benzinkutat, ami még nem épült meg. Így a 16 literes tankba belecsurgott 15.6 liter
A karbis sportmotoroknal mar regen kell az AC pumpa, mert kiegyensitett szivocsatorna miatt a karbikat felemeltek, a tank ugye hatracsuszott, a legszürö elöre. Es a tartaly alja melyebbre került az uszohazaknal. A Yamahak nagytöbbsege ilyen , meg a nem sportmotor kategorias XJ csalad is...es ott sem okos kiporolni a tankot...
Szerintem magyarorszagon inkabb csak baromsag kerdese ha kiszaritja valaki a tankot, mert minden sarkon benzinkut van... A hatarokon tul mar mas kerdes...
Az eddigi abroncsaim közül nekem is ezek a legjobbak.
Esőben sokkal jobbnak érzem őket mint bármelyik előzőleg használtat.
Az elmúlt lassan 3 hétben esőből pedig kijut bőven...
Nekem többször megcsúszott féknél próbálgatásnál és két esetben élesben is......viszont a széle tapad, az ahogy én használtam nem csúszott.......viszont előre csak racsingot teszek.....az a kis mínusz a futásban nagyon sok plusz ha csak egyszer nem csúszok el amikor bénázok...
Most is ilyen gumi van elöl,és maxxy-málisan meg vagyok vele elégedve! Nekem még egyszer sem csúszott meg hál istennek! És kanyarban is nagyon tuti!