Na jó, szabad a gazda: 46,942438217946871308206410320683 km/óra
Persze ez elméleti érték, pontosan 4500-as fordulattal (az óra siet szerintem), gyári láncáttétellel (15/47), és új gyári méretű (160/60 R 17) gumival.
Szerintem ez nem típusfüggő.....akkor kell cserélni ha már a forráspontja határ alá csökkent amit eszközzel lehet meghatározni bár ha sötét akkor már biztos rossz.... .......azt, hogy hamarabb csökkenne a forráspontja a 4-nél a franc tudja, de 2 évente amúgy is ildomos cserélni...
Hali!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Mennyit megy egy 600-as alap Bandit kettesben 4500-as fordulatnál? Legjobb az lenne, ha valaki megnézné nekem. Tényleg nagyon fontos, előre is köszi a segítséget.
szlovákoknál finom volt a sztrapacska(haluski) 455km,de sajna a gumim kopásjelzőnél van ,már csak a körmöm éppen meg akad benne,de már dolgozom az ügyön amit ajánlottál
Köszönöm, hogy utánanéztél tulajdonképpen meggyőztél a bovden nyulásával kapcsolatban. A kinyomószerkezet tényleg elég gagyi megoldás, más tipusokhoz képest.
Sajna az idén nincs nagyon időm motorozni, és dolgozni is kénytelen vagyok autóval járni. Viszont mivel 10%-al kevesebbet mutat az órám 60 ezer óta, ezért ez ténylegesen már 76500 km, úgyhogy az elmaradás kicsi, + az Én gépem 1 évvel fiatalabb!
ma megtolatták a motorom elejét
az a baj ,hogy nem láttam ki volt
ha elengedem a kormányt nem szitál, de balra kanyarodáskor igen
illetve csálén is áll
hétfőn viszem szerelőhöz
járt már valaki így?
mi van ha elment a villa?
Bocsánat! Távol álljon tőlem a tiszteletlenség, de nincs ez a visszadurrogás téma egy kicsikét túllihegve? Visszadurrog...Na és? Ne értsetek félre, engem is zavarna, de szabadjon megemlítenem egy barátom esetét, akinek az SV 650-jén egy micron felhúzott rendszer van. Na!Az durrog rendesen, és lángot is dob nem kicsit. Teszi mindezt 2004 óta folyamatosan, és köszöni szépen a motor jól van. Pedig nem a kirakatban tartja a srác.
Ha nem haragszol meg, szolnek....
" akkor a katalizátor égeti el"? Nem kevered a kazzannal?
A katalizator csak gyorsitja a folyamatokat...ha egetne, akkor oxigent adna hozza a folyamathoz, deaztmegavibüüüvesziki?!
Vagy valami ilyesmi...
Köszi szépen.