Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sejtem melyik lehet az a cég ,coca cola után ami van,ott foglalkoznak gumi szereléssel, csak azt hittem autógumival,majd megérdeklődöm
Nekem 2Ct van,de én mostanában csak egyenesen megyek
Helló!
Még mindig érdekelne, hány mm-rel hosszabb az ültetett kutyacsont a gyárinál? Kösz!
Nekem a 3. powerem van elö,, egyik sem 2CT volt, nem kockultak be.
Éljen
Én kukáztam az apróból egy sima pilot roadot hátra, vadi új. Tegnap mentem először vele, hát azt kell mondanom, az új gumi az semmihez nem fogható. A PR2 már némileg meg volt kockulva, ahhoz képest most rágondolok, aztán bedől. Holnap bekoptatom, ma fékfolyadék csere, meg nyakcsapágy húzás, mert észrevettem, hogy kottyan.
Tegnap mondták, hogy az 51-esen az M0 felé valahol van egy First Stop nevű szervíz ahol nagyon korrekt gumiszerelést csinálnak motorokon is.
Jó képek! És a családot sem hagytad otthon.
Nekem 2CT-s Power volt elöl,nagyon jó volt és szép volt a kopáskép,de biztos jó lesz a sima is,ha nem mész túl sokat egyenesen.
Van abból is 2ct.
KYKEE

Akkor neked szól a 28486-os hsz-em
nem,az első az Pilot Power simán
Kykee a telefonos.
Az összes már fent van az AKMT oldalon.....
Ha érdekel nézd meg nyugodtan.....
Meg ott a "beszámoló" is

www.akmt.hu/index2.html
Szerintem is!
Pár jó kép......szerintem:-)
Ki itt a telefonos csávó?
Zöldi nem:-) Ő az alkatrészes:-)

Lenne egy jó kérdésem (bár mindenkinek szól aki tud segíteni), mert szerintem hozzá áll a legközelebb:-)

Kellene nekem egy Nokia N500-as tartó....mindegy hogy milyen, csak a PNA-t tartsa meg. A többit már megoldom - mint szoktam:-))

Sajna későn vettem le az AIRIS Gps-em az esőbe.....így annak üzentek.....(1 csepp víz beszivárgott az érintőképernyő alá) Durva menet volt le Pag-ra.....Karlovacig ronggyá áztunk...és nem lehetett menni.....
A Power az 2CT?
jelenleg 57-ért kaptam meg
nem volt mit pöcsölni,jelenlegi gumik kopásjelzőn vannak,még ebben a hónapban szerintem eljárok velük,de szeptemberben le kell cserélnem,mert okt 01.-én lejár a müszakim

ha gumi csere lesz, akkor a láncszett is le lesz cserélve,ami szintén a polcon figyel

szóval nem az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat
ah, lehet én is ilyet akarnék majd, ha lekopott a mostani, mennyiért mennek, párban?
Nincs mit.
Úgy látom hamar lebonyolódott.
ugy legyen ,igen tőle

neked meg zöldinek
Na akkor most frankón fog kanyarodni a gép egy ideig.
Olyan lesz, mintha más motoron ülnél.
Mcemru-tól?