Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új kell,ezt már nagyon megkarcoltad!
Igazából sztem két megoldás van: vagy a menetet hosszabítom meg valahogy, vagy azt a spiáter vackot perselyezem meg valahogy. Az első megoldás talán könyebben járható út. Ötlet?
Koma, mit mondja. Rajtuk a profil, a DOT...balról: D218, Pilot Road2, Conti Sport attack
Visszatérve még egyszer az ültetőszett árára,valahogy nem bírom megemészteni!
A napokban cseréltem le mind a két lánckereket 10ezer pénz volt a kettő ((persze JT)),ehhez mérve az a két "" vasdarab"" aranyáron van!Aki ennek az árát megszabta ott komoly gondok lehetnek!
Tudja valaki az ültetett méreteit?
Nem lehet hosszabra vagni a menetet a szaron? (Nem latom magam elött, nem akarsz egy kepet dobni rola, többet er soszor mint 10 mondat?)
Huhh pedig SV-n sem esik le a tükör.És ott van vibráció.Sőt már landoltam a tükrön.
Egy másik fórumról "ismerem" őt. De ha jól sejtem az övébe több a km Bár attól még nem kéne ilyennek történnie.
KIZS ugyanígy járt 1 hónapja az osztrák autópályán, pedig az övé csak 2 éves!
Ilyet még nem láttam: ma a garázsban, mikor senki nem volt a motor közelében leesett a tükör. Össze nem tört ugyan, de megnéztem, hogy mi a bánat lett vele kiderült, hogy a felső részből (ami a tükörlap foglalatát tartja) egyszerűen kiszakadt a menet Valami spiáter szerűségből van ez a rész. Amit nem értek a japókban az az, hogy a spiáterbe van kb 9-10mm menet viszont a tartóból csak olyan 4mm áll ki. Ha hosszabb lett volna a menet sztem soha nem csinál ilyet.

Szerintetek lehet vele valamit kezdeni vagy vennem kell másikat?
mondj már többet...
25 rugó?
Azt hiszem tényleg így jó ahogy van!
Aranyozva lehet?
3 gumi, 10 rugó együtt.
Elérhetőségem adatlapon.
Én meg századannyiért kireszelem laposvasból. Csak ki fog rá garit vállalni, hogy nem törik el.
huszas kb
Nekem nem kell Nekem pont jó úgy ahogy van!
Tudok hozni páncéllemezt tankokból ha nagyon kell.
Persze, de az anyagminőség nagyon nem mind1. Kinézetével ellentétban ez nem csak egy darab lemez. Godold csak végig milyen igénybevételeket kell kibírnia.
Most komoly?
Egy céghez bevíve lézerrel kivágják tizedannyiért.
Akkor bocsi! Itt nézd
Szóval,okosra fordítva a beszélgetést,nem érdemes kínlódni azért a 2-3 cm-ért,bár az áttételmodosításnál is sokan azt mondták,hogy szar lesz az egész, de TÉVEDTEK
Tényleg milyen áron lehet kapn?
Bizony kevered.
jadehülyevagy
Talmácsi Gabriella.
Jóvan, de most elvileg nem emeletes hintalóról van szó
Hogy nem karcolja...........lehet egy női talmácsi ül rajta.