Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy unom, ha unnám, vadul vágtáznék németországba FJR-ért Egy ismerősnek kell, rájött, mi az igaz ösvény
Kösz, de csak a bálna játszik.
De :)
9k-nál sokkal többet ér, ezért marad örökre. Csak kíváncsi voltam, hogy mennyit adnál érte
Egyébként minek Neked fejidomos? Unod a szelet?
Van most egy igen olcsó SV1000, sürgős lett valamiért és nagyot engedett a srác....SV1000 ....azt hiszem már túrakormányos, de ha nem akkor nem drága rátenni és olyan lesz majdnem mint a Bandit-é az üléspozíció.....csak erősebb és injektoros...
ja, nem akarod megtartani? :D :D :D
Piti, Ironed és egyéb környékbeli Banditák!
Holnap du egy laza guriga a Mecsekben?
9K körül
Mennyit adnál érte?
Tiszta véletlen nem lenne valakinek eladó 1200-es fejidomosa K3 vagy azutáni?
Na majd szólok neki, mert ezt már tuti nem olvasta
Ha eddig nem hívtál(pedig az ágy szélén úlve markoltam a telót remegve) akkor már csak reggel 9 után hívj, mert aludnom is kéne....
Ha legközelebb szólsz, kölcsönadom a nittelőmet. Most nem fogom tudni, csinálja csak Sanyi
Ja, a lánc VX vagy VM?
Jó-jó,de mégis merre lax?,vagy most hívjalak telefonon ?

motorozz.hu-ról jó a szám?
Szombat de. felteszem ha kell....
azt hiszem,hogy most a hétvégén maradok a seggemen,hosubánál voltam,gumiznak is,de a láncszett szerelő csak a jövőhéten van,mert nyaral,akinek meg van nittelője a közelembe nem ér rá átjönni,nem adja ki a kezéből,mondjuk megértem,valami 35 ezres cucc
Taksonyban cserélnék a gumit szombat reggel 7-től,de a lánc akkor sem oldódna meg

esetleg egyéb javaslat?

én meg már azt hittem, borotválkozni akar
Egy kollégám egyszer azt mondta: Ha lenne egy szép E38-as BMW-m, komolyan rászerelnék egy kamerát és nézném magam kívülről
Az már elemi ösztön csak a capellás verzió.
Szerintem meg bekaphasssátok!
Szerintem felteszik a mennyezetre és elemi ösztönöset játszanak
...akkor mi? Nézegeted magad a tükörben?
Vasárnap mennek a kölykök a papáékkal nyaralni, ha az idő is olyan lesz akkor...
hova ez a sietség?
Zöldi!
Én is küldtem mailt!