GPS témához: Én egy régi C710-et használok, gyárilag jár hozzá a kormányra rögzítő szett. IGO8 torrentről rendszeresen frissítve
Használtan 15 körül meg lehet kapni
A Scala rider Bluetoothon kihangosítóként igazolja magát a telefon felé. Az iGo viszont fülest kér (mintha zenét hallgatnál) Létezik megoldás: BTaudio a program neve. Ez gyakorlatilag átveri a telefont és mindent kitol Bluetoothon a kihangosító felé. Egy a hátránya, hogy csak mono (illetve ál sztereo, mert mindkét olalról ugyanaz szól) és korlátozott a sáv, de az iGo utasítások tökéletesen érthetőek vele.
Tehát az iGo indítása előtt elindítod a BTaudio progit és amíg azt ki nem kapcsolod, addig a Scala mindent kihangosít a vezető egység felé. A vezető egységen meg beállítható, hogy hallja-e az utas is (Scata Team set-nél)
WinMo-s telefonokon tökéletesen működik, én Mio A501-n ezt használom, de biztosan van Symbianra, Androidra is.
Én 50 eFt-ért vettem a vaterán új Garmin Zümo 400-at, összes gyárilag mellékelt tartozékával. Hallgatni nem szoktam, vizuálisan abszolválom az adatokat.
A sok gagyi kínai gps kijelzője egy sapka fos, napfényben nagyon nem látod. A legtöbb Garmin kijelzője jóféle. Ja, a Zümót kesztyűben is lehet nyomogatni.
Egyébként Primo párti vagyok, de motoron kompromisszumos megoldásként bár, de kénytelen voltam megbarátkozni a Garminnal. Térképek tekintetében - a 6.0-ás NaviGuide Mo. egész jó, és Európát is rendszeresen frissítik (City Navigator Europe).
Gumi téma. A 180/55-17-es PR3-ba beletekertem szűk 9 eKm-t, ennek ellenére még egészen tűrhető mintázata van
Riasztókhoz ért vki? Segítség kellene hogy melyik milyen strapabíró.
Van 1-2 fajta amit kiválasztottam.
Sima távirányítós boxer vagy
pageres sentinel 1100 és kg9.
Használtan 15 körül meg lehet kapni
Tehát az iGo indítása előtt elindítod a BTaudio progit és amíg azt ki nem kapcsolod, addig a Scala mindent kihangosít a vezető egység felé. A vezető egységen meg beállítható, hogy hallja-e az utas is (Scata Team set-nél)
WinMo-s telefonokon tökéletesen működik, én Mio A501-n ezt használom, de biztosan van Symbianra, Androidra is.
A sok gagyi kínai gps kijelzője egy sapka fos, napfényben nagyon nem látod. A legtöbb Garmin kijelzője jóféle. Ja, a Zümót kesztyűben is lehet nyomogatni.
Egyébként Primo párti vagyok, de motoron kompromisszumos megoldásként bár, de kénytelen voltam megbarátkozni a Garminnal. Térképek tekintetében - a 6.0-ás NaviGuide Mo. egész jó, és Európát is rendszeresen frissítik (City Navigator Europe).
Gumi téma. A 180/55-17-es PR3-ba beletekertem szűk 9 eKm-t, ennek ellenére még egészen tűrhető mintázata van
Van 1-2 fajta amit kiválasztottam.
Sima távirányítós boxer vagy
pageres sentinel 1100 és kg9.
Szerintem nem vólt rossz vétel
De van, csak érdeklődök, hátha valaki sokkal olcsóbb az ittenitől!
A legolcsóbb eddig a Vaterán van 1950 Ft/db, 9.000 Ft-ért postázza a négyet.
NGK CR7E
Azt biztos kitaláltátok, hogy négy darab kellene!
7000-ért kell venni a vaterán egyet, és használni:-) amíg be nem ázik az is:-)))
ennyi....
Szerintem nincs olyan, hogy TÖKÉLETES
Én specc a térképet nézem, mióta a ribi az utca előtt 2m-rel szólt hogy KANYARODJAK
nem is tudom h lehet így vásárolni...