Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eriket keresd, Ő szokott beszerelni, bár nem ezeket a fajtákat.
GPS témához: Én egy régi C710-et használok, gyárilag jár hozzá a kormányra rögzítő szett. IGO8 torrentről rendszeresen frissítve
Használtan 15 körül meg lehet kapni
Na ez jó ötlet.Köszi.
A Scala rider Bluetoothon kihangosítóként igazolja magát a telefon felé. Az iGo viszont fülest kér (mintha zenét hallgatnál) Létezik megoldás: BTaudio a program neve. Ez gyakorlatilag átveri a telefont és mindent kitol Bluetoothon a kihangosító felé. Egy a hátránya, hogy csak mono (illetve ál sztereo, mert mindkét olalról ugyanaz szól) és korlátozott a sáv, de az iGo utasítások tökéletesen érthetőek vele.

Tehát az iGo indítása előtt elindítod a BTaudio progit és amíg azt ki nem kapcsolod, addig a Scala mindent kihangosít a vezető egység felé. A vezető egységen meg beállítható, hogy hallja-e az utas is (Scata Team set-nél)

WinMo-s telefonokon tökéletesen működik, én Mio A501-n ezt használom, de biztosan van Symbianra, Androidra is.
Zergebaszató utak rulez :-)))
Ha megteheted, csak Meta Legos!
Én 50 eFt-ért vettem a vaterán új Garmin Zümo 400-at, összes gyárilag mellékelt tartozékával. Hallgatni nem szoktam, vizuálisan abszolválom az adatokat.

A sok gagyi kínai gps kijelzője egy sapka fos, napfényben nagyon nem látod. A legtöbb Garmin kijelzője jóféle. Ja, a Zümót kesztyűben is lehet nyomogatni.

Egyébként Primo párti vagyok, de motoron kompromisszumos megoldásként bár, de kénytelen voltam megbarátkozni a Garminnal. Térképek tekintetében - a 6.0-ás NaviGuide Mo. egész jó, és Európát is rendszeresen frissítik (City Navigator Europe).

Gumi téma. A 180/55-17-es PR3-ba beletekertem szűk 9 eKm-t, ennek ellenére még egészen tűrhető mintázata van
Riasztókhoz ért vki? Segítség kellene hogy melyik milyen strapabíró.
Van 1-2 fajta amit kiválasztottam.
Sima távirányítós boxer vagy
pageres sentinel 1100 és kg9.
Én a nefelejtsnél vettem +50 % os izzókat még tavaly nyáron! Nézz szét a honlapon mert van több fajta is.
Pirelli Angel. Nekem is az van fent elöl, és ha a hátsó lefut, ezt fogom rátenni hátra is.
120/70 - 180/55 szereléssel együtt, gázzal tőltve 66700-huf.
Szerintem nem vólt rossz vétel
Hmmm...ennyire az én Diablo Strada-m nem durva...söt...
Pirelli Angel ST ha jol látom... Ezt is nézegettem...vagy ezt rakom majd fel én is, vagy BT23mast.
Szia Sanyi!

De van, csak érdeklődök, hátha valaki sokkal olcsóbb az ittenitől!

A legolcsóbb eddig a Vaterán van 1950 Ft/db, 9.000 Ft-ért postázza a négyet.

NGK CR7E
Ezek meg miféle gumik?
A környéken nincs ilyen?.....mert hiába olcsóbb ha a postával már annyi mint amennyiért ott vennéd....amúgy 2500 körül lenne....
Ma lecseréltem a gummákat, ezekre.
Illetékesektől kérdezném, hogy mennyiért tudnának nekem NGK CR7E típusú gyertyát küldeni?

Azt biztos kitaláltátok, hogy négy darab kellene!
GPS téma?

7000-ért kell venni a vaterán egyet, és használni:-) amíg be nem ázik az is:-)))

ennyi....

Szerintem nincs olyan, hogy TÖKÉLETES

Én specc a térképet nézem, mióta a ribi az utca előtt 2m-rel szólt hogy KANYARODJAK
Oké.
Öcsémnek valami galaxi mittoménmije van...................lehet le kéne nyúlni.
Ja és megoldottam.Előzékenyen előreengedek mindenkit és megyek utánuk.Legalább nem magamat szidom.
a legnagyobb cumi sztem az, h nem adják oda akármelyik cuccot egy körre kipróbálni, a boltban, h a fenében nézzem meg a kontrasztot, fényerőt....

nem is tudom h lehet így vásárolni...