Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A birkák még mindíg spéci lábakon állnak?
Nekem Osram night breaker plus van, 55/60-as a tuti, 90% emelt fényű, hibátlan, olvasztja az aszfaltot.
Fotók majd hétvégén, csak rövidke volt, a fő látványutakat mint pl Nockalm kihagytam az ordas zuhé miatt, de oda is-vissza is hibátlan idő volt. Hazafele találtam egy hibátlan szerpentint, majd összeírom a vonalát. Ja és mostantól váltok gps-re, ennyi keveregni b+ másodrendű utakon....az osztrákok ráadásul a főutakon példásan tábláznak, de én direkt zergeb@szó ösvényeken mentem, ott azért nem jeleskedtek annyira.
Elsö izzo tipp kellett volna a "traktorlampakba", de vettem amit a kezembe nyomtak. Valami 30%-al emelt fenyü Philips...
A foncsor elbirja a nagyobb teljesitmenyü (pl.: 90 W-os izzot)?
Tudom volt mar de mindig annyi sületlek körittes van, hogy nem lehet visszaemlekezve kihamizni vagy kihamozni a valos tapasztalatokat...ennyi lett volna igazabol a kerdesem.
MEgkérdem. Ha nem tudok, húzzál rá fekete slagot
Nem szar, az 100 lovas. Én a 130-ast mondtam(VM), az meg drágább.
meg még cucc: sebváltóra tudsz gumit? vagy azt is egybe kell venni a karral...
Igen, és mesélj, meg fotók kellenek...
jah és adj árat, sztem kell 2 db fékkar meg egy kuplungkar...

sszameg
hazajöttem! Hívjalak?
Márkát típust mondanál? Pont tele lett a tököm az esőruházással, miután sikeresen végigáztam a vársonéző-kirándulós napot murauban
Inkabb ezeket nezegesd ebben a kategoriaban: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_600_s_diversion-50148
94
"Több pénzem nincs" akkor olcsóbbat, mert költeni kell majd arra is, mind1 mit veszel. Csak annyi a különbség, hogy egy ilyen olcsó banditra ráköltöd a gatyádat is, míg másra max egy 100-ast fogsz rászórni, de azt is inkább csak fokozatosan.
Akkor milyen motort nézzek ilyen árban? Több pénzem nincs, és jólenne valami váltós motor ami halad is........(Aprilia leonardo 150em van)
Sziasztok!

Várja új gondos gazdáját, immáron JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉSSEL!
HIRDETÉS
ahogy Daty is mondta nem mozoghat,további javaslat,hogy vegyél menetragasztót és ugy tedd össze,hogy ne járj igy legközelebb
Igaza van daty-nak! Ezek a gépek agyonberhelt, széthajtott pénznyelők! Kevés kivételről tudunk aki nem bánta meg rövid idő alatt a vételt!
Jaaaa

Hát az árakat nem az alkalmi vételhez kell hasonlítani
Ha kicsit visszaolvasol, visszatérő kérdés a tiéd.
De a válasz mindíg ugyan az: 250-es 400-as nem jó vétel!
Sziasztok,ezt a motort néztem ki magamnak, jó vétel lenne?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_bandit-4811235
Mármint ahhoz képest nem olcsó, amennyiért a Z6-ot vettem.
A gyári 5.700 km-nél lefutott.
A Z6-ban jelenleg 6.000 km van, de még 1/3-a sem futott le.
34e az R17-nél. Az nagyjából átlag árnak mondható.
Neked nem kopik furcsán a DS? Nekem 3-4000 km után elég érdekes kopásképet mutat. Nem rég néztem, hogy az első is elég érdekesen néz ki. Formára mint a hátsó, de nem annyira feltűnő .
Én is néztem, és ha nem leszek megelégedve a Z6 tartósságával, akkor a BT023 GT-t fogom kipróbálni, bár nem olcsó.
Kovetkezo guminak a BT23mast neztem ki, tapasztalat valakinek? Kopas, tapadas?