Fotók majd hétvégén, csak rövidke volt, a fő látványutakat mint pl Nockalm kihagytam az ordas zuhé miatt, de oda is-vissza is hibátlan idő volt. Hazafele találtam egy hibátlan szerpentint, majd összeírom a vonalát. Ja és mostantól váltok gps-re, ennyi keveregni b+ másodrendű utakon....az osztrákok ráadásul a főutakon példásan tábláznak, de én direkt zergeb@szó ösvényeken mentem, ott azért nem jeleskedtek annyira.
Elsö izzo tipp kellett volna a "traktorlampakba", de vettem amit a kezembe nyomtak. Valami 30%-al emelt fenyü Philips...
A foncsor elbirja a nagyobb teljesitmenyü (pl.: 90 W-os izzot)?
Tudom volt mar de mindig annyi sületlek körittes van, hogy nem lehet visszaemlekezve kihamizni vagy kihamozni a valos tapasztalatokat...ennyi lett volna igazabol a kerdesem.
"Több pénzem nincs" akkor olcsóbbat, mert költeni kell majd arra is, mind1 mit veszel. Csak annyi a különbség, hogy egy ilyen olcsó banditra ráköltöd a gatyádat is, míg másra max egy 100-ast fogsz rászórni, de azt is inkább csak fokozatosan.
Neked nem kopik furcsán a DS? Nekem 3-4000 km után elég érdekes kopásképet mutat. Nem rég néztem, hogy az első is elég érdekesen néz ki. Formára mint a hátsó, de nem annyira feltűnő .
A foncsor elbirja a nagyobb teljesitmenyü (pl.: 90 W-os izzot)?
Tudom volt mar de mindig annyi sületlek körittes van, hogy nem lehet visszaemlekezve kihamizni vagy kihamozni a valos tapasztalatokat...ennyi lett volna igazabol a kerdesem.
jah és adj árat, sztem kell 2 db fékkar meg egy kuplungkar...
sszameg
94
Várja új gondos gazdáját, immáron JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉSSEL!
HIRDETÉS
Hát az árakat nem az alkalmi vételhez kell hasonlítani
De a válasz mindíg ugyan az: 250-es 400-as nem jó vétel!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_bandit-4811235
A gyári 5.700 km-nél lefutott.
A Z6-ban jelenleg 6.000 km van, de még 1/3-a sem futott le.